Şimdi Ara

Homeland (2011-2020) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.188
Cevap
25
Favori
77.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon finaliymiş.. Acaba nolcak laynnn, alt yazı gelsede izlesek
  • Altyazi bu sefer benden problem oldu.

2 haftadir kisisel sebeplerden dolayi maalesef buyuk sikintilar icindeyim.

Bugun Eray'a(eyldz) mesaj attim son kez ve soyledim daha fazla devam edemeyecegimi.

Umarim arkadaslar geriye kalan kismi halledip kisa zamanda yayinlarlar.

Hepinizden ozur diliyorum arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

Altyazi bu sefer benden problem oldu.

2 haftadir kisisel sebeplerden dolayi maalesef buyuk sikintilar icindeyim.

Bugun Eray'a(eyldz) mesaj attim son kez ve soyledim daha fazla devam edemeyecegimi.

Umarim arkadaslar geriye kalan kismi halledip kisa zamanda yayinlarlar.

Hepinizden ozur diliyorum arkadaslar.

ne demek dostum, sonuçta parayla çevirmiyorsun. zaten bir sene bekleyeceğiz yeni sezonu, bir altyazıyı 2gün beklemek hiçbirşey
  • Bugün eve gelir homeland keyfi yaparım diye düşünmüştüm.Eve geldim ama altyazı yok
  • bende şimdi eve gidiyorum altyazı coktan gelmiştir diye düşünmüştüm ama yanılmışım
  • Tesekkur ederim GKM ama bazi insanlar senin kadar anlayisli olmuyor maalesef :)
  • @Gianfresco
    Ne özürü hocam, altyazı çevirmeye kalkışmış ve becerememiş biri olarak, emeğiniz için ben teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blonde

@Gianfresco
    Ne özürü hocam, altyazı çevirmeye kalkışmış ve becerememiş biri olarak, emeğiniz için ben teşekkür ederim

Bende bir kere deneyim dedim 10 satırdan sonra şöyle bir sayfayı kaydırdım bu bitmez dedim kapamıştım

edit: ben bu mesajı atarken altyazı yüklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 20 Aralık 2011; 19:38:38 >
  • SÜPER BİR BÖLÜMDÜ!

"Lanet olsun böle hayata" filmin sonunda aklımdan geçen buydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpino -- 20 Aralık 2011; 22:07:45 >
  • güzel finaldi

bombayı patlatana kadar benimde canım çıktı oturduğum yerden ter bastı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

güzel finaldi

aynen nefes nefese izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

güzel finaldi

Herkes aynı yerde tırsmış anlaşılan. Final süperdi. Nasıl geçecek 10 ay şimdi.
  • güzeldi,

tamam bomba olayında hepimiz heycanlandık ama bir yandan da biliyoduk. o adam bombayla birlikte ölcek hali yoktu başrol ztn. Ama Abu Nazir neden Walker ı satıp öldürttü onu anlamadım. Brody de gözünü kırpmadan vurdu. bide Carrie son anda olayı çözdü şok yüzünden unutcak muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

güzeldi,

tamam bomba olayında hepimiz heycanlandık ama bir yandan da biliyoduk. o adam bombayla birlikte ölcek hali yoktu başrol ztn. Ama Abu Nazir neden Walker ı satıp öldürttü onu anlamadım. Brody de gözünü kırpmadan vurdu. bide Carrie son anda olayı çözdü şok yüzünden unutcak muhtemelen.

bence öldürtmesinin sebebi,eğer yakalanırsa brodynin kimliği açığa çıkar diye işi sağlama almak istedi.sonuçta artık şiddetle değil de politikayı kullanarak savaşacak abu nazir.

müthiş bir sezon finaliydi,1 buçuk saat olması da ayrı bir güzeldi.hemen bitmedi.doya doya izledik

• başlıyorum şu anda arkadaşlar bir bölüm izleyip yatacağım :)) hayırlı sabahlar şimdiden.
  • Mesgul oldugum icin finali daha yeni izleyebildim tek kelimeyle superdi.

Carrie son anda her seyi cozdu ama simdi ameliyatdan sonra hatirlamayacaktir. Sezonun ortalarinda ya da sonlarina dogru hatirlamaya baslayacaktir ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Dizilere bulaşmak istemiyorum ama bu diziye bayağı bir olumlu yorum gelmiş, başlayalım bunada ufaktan bakalım,

Sevdim bu diziyi, şimdilik iş güç arasında 7 bölümü izleyebildim, ama olmuş diyebilirim,
  • İlk sezonu az önce bitirdim. Bu dizi olmuş, ama 24 dizisinden alıntıların olduğu yadsınamaz gerçek. Neyse ki onun kadar Amerikan propagandası yapmıyorlar. Bu önemli bir nokta.

Pilot bölüm konuyu idrak edebilmemiz için gayet hoştu. Ancak 4.bölüme kadar dizi biraz sıkıcı gitti. 5.bölümden sezon finaline kadar vitesi attırdılar. Kısaca istediğim hazzı almamı sağladılar. Yoksa gecenin bu saatinde 9.bölümden 1,5 saatlik final bölümüne kadar izleyecek değilim.

Brody'nin bombayı patlatmayacağını zaten biliyordum. Walker şaşırttı, planları zekiceydi. Ama, Brody'nin planı daha zekice olmuş. Abu Nazir de buna uydu... Zarar vermek istedikleri başkan yardımcısıydı, evet, fakat onu öldürdüklerinde yerine zaten başkası geçecek. Brody'nin mevkisini kullanmak varken neden onu öldürsünler ki? Böylece daha çok zarar verebilecekler.

Walker'ın ölmesi Abu Nazir'in ihtiyacı olmadığı sebebiyle açıklanabilir. Genelde böyle olur. Brody onun işine daha çok yarayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

up

la oğlum izlesenize. geçen seneki dandik the event'a, ondan önceki dandik flashforward'a bile dünya ilgi gösterdiniz. homeland çok sağlam, izleyin izletin

Flashforward dandik değildi

bence gayet dandikti. lost gibi yapalım tutar mantığıyla yapılmıştı ve bölüm sonları hariç ultra sıkıcı bir diziydi.

The Event'ta dandik değildi. Bir ara performansında düşme olsada neredeyse tüm bölümleri harikaydı, tek solukta izliyordum. Eleştirdiğine göre izlemişsindir, The Event'ı izlediğinden emin misin?

İkisini de açıklık getireyim. Kilişelikte birbiri ile yarışıyorlardır. Resmen klişeye boğulmuştum ikisinde de. İkisinin de izlediği yolaynı idi sonlara doğru merak uyandır tamam... Biz sanırım sadece dizinin başına ve sonuna bakıyoruz anlamadım ki.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.