|
Bildirim
|
Turkcell TV+'da izledim sezon finalini. Başkan, son konuşmasında "Turkey" demiyordu. Bir kaç kez dinledim. Sonra, internetten bir yerden aynı sahnelere göz attım. Başkan konuşmasında demokrasinin öldüğü ülkeleri sayarken "Turkey" de diyor. Fox Crime, bunu "cut" etmiş. Muhtemelen Amerikan kanalı olan Fox'un, sosyal medya, mail, vb. yollar üzerinden gelecek tepkiyi düşünerek, Türk izleyici kitlesini üzmemek için bunu cut ediyor. Para, kapitalizm böyle bir şey işte.
Bir de, Dizide Türkiye'nin aşağılanmasından, karalanmasından dolayı tatmin olan, orgazm olan kesim var. Bunlara bakın, profil fotoğraflarında Gazi Mustafa Kemal vardır, sorsan Vatanseverliklerini yere göğe sığdıramaz, arabalarının arkasında Türkiye bayrağı ve amblemler armalar vardır. Onlardan daha büyük, daha "pure" Türk yoktur ama hasbelkader bir yerde Türkiye'nin karalandığını görmüşlerse, zevkin doruklarına varırlar... PAradigma işte... Farkında bile değil algı yönetimi, insanları saf, salak yerine koyma durumlarının... Maalesef... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 3 Ekim 2011; 18:57:46 > |
|
|