Şimdi Ara

Homeland (2011-2020) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.188
Cevap
25
Favori
77.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli bir dizi olmuş, iş'ten güç'ten 1 hafta'da sezonu bitirebildim, 2'nci sezon'un başlama tarihini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Kaliteli bir dizi olmuş, iş'ten güç'ten 1 hafta'da sezonu bitirebildim, 2'nci sezon'un başlama tarihini bilen var mı?

2012 eylül ayı olması lazım.
  • quote:

Kaliteli bir dizi olmuş, iş'ten güç'ten 1 hafta'da sezonu bitirebildim, 2'nci sezon'un başlama tarihini bilen var mı?

Henüz yayın tarihi belli değil, ama Eylül sonu/Ekim başı gibi yayınlanır.
  • 1.Sezon 12 bölüm mü ? 13 bölüm mü? anlayamadım. 13. bölümde var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekercia

1.Sezon 12 bölüm mü ? 13 bölüm mü? anlayamadım. 13. bölümde var...

12 bölüm. Final bölümü 1,5 saatlik idi. Belki bölmüşlerdir.
  • Dizi başlarda iyi değildi ama sonradan açıldı.
  • Homeland Altın Küre'de drama dalında en iyi dizi ödülü aldı, dizinin başrol oyuncusu Claire Danes'de Drama dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü almış, yürü be Homeland,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolivya -- 16 Ocak 2012; 8:37:39 >
  • quote:

Homeland Altın Küre'de drama dalında en iyi dizi ödülü aldı, dizinin başrol oyuncusu Claire Danes'de Drama dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü almış, yürü be Homeland,

yakışır homeland'a
  • Finaller bitsin ilk işim Boss ve Homeland'e başlamak olacak.
    Merak ettirdiniz lan
  • Diziye yeni başladım ilk bölümü izledim şimdide 2. Bölümü izliyorum güzel gidiyor.
  • şu anda 1x7 deyim,

garaj kapısını aralayıp ilk kez namaz kıldığı sahnede duygulanmıştım,

konusu süper ama,
    keşke daha sağlam bi yönetmen çekseydi bu diziyi,bazen 1-2 sanıyelık gereksız yerler oluyor,o anki durumu batırıyor resmen,
  • Gene müslümanlığa ön yargılı şekilde davranıyorlar ve bu benim canımı sıktı biraz... Nerde terörist varsa inancı müslüman .. Yokmu kardeşim katolikden terörist çıkmıyor mu onlardan terörist..

Neyse Final güzeldi Ajan olan kadın dramayı resmen yaşadı yaşattı başrol oyuncusuda öyle isim hafızam kötüdür yanlış yazmamak adına yazmadım ama o stress anı o gerginlik anını çok iyi oynadılar , kadının akıl sağlığıının kötü olduğunu oynarken resmen inandırdı ve çok sıkıntıya soktu bir akıl sağlığı yerinde olmayan biriyle karşılaşınca girilen sıkıntıyı izlerken yaşattı hakkaten güzeldi

Başrol oyuncusu savaşın birisini anlatırken sanki dünyada tek savaşmış gibi imkansızı başarmış gibi anlattı canımı sıktı çıkıp kardeşim sen gel hele çanakkale savaşını gör diyesim geldi ... yok öğretmen çok güzel taktik vermişte süngü takmışda uykusuzmuşta gel gör çanakkale savaşında kaç ülke askeri çıkarma yaptı bizim askerlerimiz üstünde başında ayağında giycek olmadan günlerce uykusuz aç şekilde mermisi olmadan girdi o harbe sen neden bahsediyorsun sevdiğiiiiiiiiim . diyesim geldi.

Neyse Dizi güzel Türkiyede izleyici kitlesi az bir dizi , zaten bizim Türk milleti için bir dizi beğenilcekse o dizinin her bölümünde seks , aldatma , aldatmaya yönelik dram , action 'ı bol , birde paralel evren ve küfür olmazsa izlenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Gene müslümanlığa ön yargılı şekilde davranıyorlar ve bu benim canımı sıktı biraz... Nerde terörist varsa inancı müslüman .. Yokmu kardeşim katolikden terörist çıkmıyor mu onlardan terörist..

Neyse Final güzeldi Ajan olan kadın dramayı resmen yaşadı yaşattı başrol oyuncusuda öyle isim hafızam kötüdür yanlış yazmamak adına yazmadım ama o stress anı o gerginlik anını çok iyi oynadılar , kadının akıl sağlığıının kötü olduğunu oynarken resmen inandırdı ve çok sıkıntıya soktu bir akıl sağlığı yerinde olmayan biriyle karşılaşınca girilen sıkıntıyı izlerken yaşattı hakkaten güzeldi

Başrol oyuncusu savaşın birisini anlatırken sanki dünyada tek savaşmış gibi imkansızı başarmış gibi anlattı canımı sıktı çıkıp kardeşim sen gel hele çanakkale savaşını gör diyesim geldi ... yok öğretmen çok güzel taktik vermişte süngü takmışda uykusuzmuşta gel gör çanakkale savaşında kaç ülke askeri çıkarma yaptı bizim askerlerimiz üstünde başında ayağında giycek olmadan günlerce uykusuz aç şekilde mermisi olmadan girdi o harbe sen neden bahsediyorsun sevdiğiiiiiiiiim . diyesim geldi.

Neyse Dizi güzel Türkiyede izleyici kitlesi az bir dizi , zaten bizim Türk milleti için bir dizi beğenilcekse o dizinin her bölümünde seks , aldatma , aldatmaya yönelik dram , action 'ı bol , birde paralel evren ve küfür olmazsa izlenmez.

işaretlediklerim şu andaki müslümanları özetleyen cümleler,biz aşkı memnuyu izleriz,araplar aşık olurlar diziye,dizideki karakterler gibi giyinmeye hareket etmeye çalışırlar,
    yani kısacası sözde müslüman,
    onun için müslümanlıkla bu kadar dalga geçilebiliyor,
    en basiti fransadaki inkar yasası,
    kaç bin tane ermeni yaşıyor ki avrupada ,sırf bu adamlar için yasa çıkabiliyor,tamam adamlar zengin,paraları var,ama bizim türklerin de imkanları var,milletvekili seçilen türkler var,bi tanesi de somut adım atmıyor.
    kısacası müslümanların ve türklerin genel özelliği, kendini savunamamak,hakkını geri almak için uğraşmamak...

ha bi de hocam yazdıklarınızı spoiler içine alırsanız,şu anda biraz gerideyim,öğrenmemem gereken şeyler duydum

• Yarın bi bakayım pilot bölümüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

Yarın bi bakayım pilot bölümüne.

bak dostum güzel dizidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Yarın bi bakayım pilot bölümüne.

bak dostum güzel dizidir

Başlıyorum şimdi.

Dizi biraz klişe olmuş gibi geldi ama izlenir yine de.

2.bölümü de izledim.

Namaz kıldı adam yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 18 Şubat 2012; 4:29:52 >

• 3.bölümdeyim. Bir başrol oyuncusundan ancak bu kadar nefret edilebilir heralde.
    Geber ulan sarı çıyan
  • quote:

3.bölümdeyim. Bir başrol oyuncusundan ancak bu kadar nefret edilebilir heralde.
    Geber ulan sarı çıyan

Aslinda dizinin en onemli karakteri ama yaptigi tercihler ve her seye karismasi onu bizlerin onunde itici kiliyor. Finale dogru isimistim. Biraz sabretmek gerek.
  • sonunda bugun bitti. yeni sezon olacak mi yoksa son bolum muydu izledigimiz final?
  • Yeni sezon olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.