Şimdi Ara

Homeland (2011-2020) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.188
Cevap
25
Favori
77.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 bölüm devirdim bende, bi kere konusu sıradan değil, bu yılın en iyi dizisi olabilir.

başrol için tam hain değil diyoduk, adam o adamı çat diye bulanbiliyosa haindir. belkide diğer zenci arkadaşıyla birlikte çalışıyolardır. benim başka bi teorimde hainin cia deki sakallı olduğu. yani kadronun %80 i fln hain dizide
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

8 bölüm devirdim bende, bi kere konusu sıradan değil, bu yılın en iyi dizisi olabilir.

başrol için tam hain değil diyoduk, adam o adamı çat diye bulanbiliyosa haindir. belkide diğer zenci arkadaşıyla birlikte çalışıyolardır. benim başka bi teorimde hainin cia deki sakallı olduğu. yani kadronun %80 i fln hain dizide

Spoilera

Ama dokuzu bekle derim ben. Isler karisiyor.

Altyazi icinde ben simdi yatiyorum, sabah baslarim ceviriye ama olay yine Eray'a bakiyor.

Geceye hazir etmeye calisiriz.

• 9 u indiriyorum şu anda akşam babamla izleriz artık !

konuyu canlandıralım bu dizi hakediyo gençler

• Abi Tahmin Etmezdim O Nasıl Bir Bölümdü Öyle Gördük Amerikanın Ne Halt Olduğunu Helal Valla Çok Gerçekçi Olmuş Yürü Be Abunazir & Brody :)
  • Nedense son bölümlerde ilk bölümlerden aldığım zevki alamıyorum
  • Son 3 bölümü izlemedim haftaya 4 unu birden izliyecem
  • Diziye başlamadan önce 'yine Amerikan , Hristiyan propagandalığı yapan bir dizi' diye düşünmüştüm.Adamlar 9.bölümde resmen müslümanlığı övüp ABDyi yerden yere vurdular :).Müthiş ilerliyor dizi bu tempo gitgide yükseliyor...Efsaneler arasına girer...
  • bölümün finali baya bir sönük kaldı bu sefer.ama heyecan giderek artıyor.

gelecek haftanın promosunu izledim.yine heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor.

her mesajımda da söylediğim gibi bu diziyi izlemeyen pişman olur.
  • 9. bölümü bende yeni izledim.

abu nazirle brody nin çok farklı bi ilişkisi varmış. sıradan bi öbür tarafa geçme mevzusu değil çocuğunu eğitmiş sevmiş. yanlız abu nazir haklıymış amerikaya saldırmakla ben olsam 24 saat amerikan bayrağı yakardım.
  • quote:

9. bölümü bende yeni izledim.

abu nazirle brody nin çok farklı bi ilişkisi varmış. sıradan bi öbür tarafa geçme mevzusu değil çocuğunu eğitmiş sevmiş. yanlız abu nazir haklıymış amerikaya saldırmakla ben olsam 24 saat amerikan bayrağı yakardım.

Hakli diye bir sey yok hocam.

Adam cocugu olmeden once de basinda olaylarin.

O da koruklemistir tabiki ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

quote:

9. bölümü bende yeni izledim.

Hakli diye bir sey yok hocam.

Adam cocugu olmeden once de basinda olaylarin.

O da koruklemistir tabiki ama.

haklısın herşey ondan sonra olsa anlarız.

bu başrol kızın brody e aşık olması süper bi hikaye oldu yanlız kız ilk defa kullanmadı fln bazı bilgileri. bakalım nolcak.

• abu nazir'in çocuğunu içim gitti ölü halde görünce dizinin dini, siyasi konularda objektif olması en güzel yanı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

abu nazir'in çocuğunu içim gitti ölü halde görünce dizinin dini, siyasi konularda objektif olması en güzel yanı bence.

harbiden bu kadar olay oldu hiç bu kadar etkilememişti dizi benide.
  • Terör konulu polisiye dizileri/filmleri her daim sevmişimdir. Şu ana dek nedense bu diziye ilgi göstermememe şaşırdım. Dizi '24' tarzı Amerikan propagandası yapıyor mu? Yapmaması tercihim olacaktır. Zira 24'de bu nokta gözüme çok batıyordu.

Son olarak henüz 9 bölüm yayınlanmış, şimdi mi başlasam yoksa 3 bölüm daha bekleyip boxset çıkınca bir çırpıda mı izlesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Terör konulu polisiye dizileri/filmleri her daim sevmişimdir. Şu ana dek nedense bu diziye ilgi göstermememe şaşırdım. Dizi '24' tarzı Amerikan propagandası yapıyor mu? Yapmaması tercihim olacaktır. Zira 24'de bu nokta gözüme çok batıyordu.

Son olarak henüz 9 bölüm yayınlanmış, şimdi mi başlasam yoksa 3 bölüm daha bekleyip boxset çıkınca bir çırpıda mı izlesem?

kesinlikle yapmıyor. bende kesinlikle bu konuda katıyım, izlemezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Terör konulu polisiye dizileri/filmleri her daim sevmişimdir. Şu ana dek nedense bu diziye ilgi göstermememe şaşırdım. Dizi '24' tarzı Amerikan propagandası yapıyor mu? Yapmaması tercihim olacaktır. Zira 24'de bu nokta gözüme çok batıyordu.

24 e laf yok simdi jack bauer abimizi cok severim.

Bu dizide simdiki bolumlere bakarak konusursak objektif diyebilirim.sevecegini dusunuyorum.

Bence simdi basla ne kaybedersin:))

• tamam güzel dizi flnda şimdi bazı şeyleri karıştırmayalım, 24 beş basar buna
  • 24 kötü demedim ki İzlediğim en iyi aksiyon/polisiye dizisidir. Sadece Amerikan propagandası yapıyor olması dezavantajına. Doğruya doğru...

Diziye başlıyorum. Friends'den fırsat kalırsa hafta sonuna kadar 01x10'a yetişmeye çalışacağım.
  • Bana 9 bölümünü de sıkmadan ardı ardına izletmeyi başardı Güzel dizi hoşuma gitti, sadece Damian Lewis için bile izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.