Şimdi Ara

Hometech 8' tablet aldım şarjı hemen bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçen günlerde hometech 8"tablet aldım ancak şarjı hemen bitiyor. Mesela akşamdan %85-90 gibi bırakıyorum, sabaha %20-25 şarj ile geri alıyorum. Acaba tablette bir sorun mu var geri iade edio yenisini mi istemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Win 8.1 işletim sistemi var ise tablette, tableti uykuya alınca wifi kapanmıyor, sürekli açık kalıyor. Bu pilin çabuk bitmesine sebep oluyor. Ya tamamen kapatın ya da uçak moduna alıp öyle uykuya alın. Win 10 yüklü ise uyku sırasında wifi kapansın şeklinde bir ayar var, onu etkinleştirmenizi öneririm. Bunları yaptıktan sonra halen daha devam ederse sorun servise verin.
  • tamamen kapatıp öyle bıraktım hocam ve şarj konusu düzeldi. çok sağolun öneriniz için
  • Kaldığı yerden devam etmesi için hazırda bekletmeye de alabilirsiniz tüm herşeyi hddye kaydedip gücü keser açık donanım kalmaz şarj bitse bile şarja takınca devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    oda mantıklı aslında hocam. Sizin dediğinizi de deneyip hangisinde daha aza şarj gidiyorsa o yöntemi kullanayım en iyisi. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.