Şimdi Ara

Hometech Alfa 700C m2 ssd yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Eski bir donanimhaber üyesiydim fakat bir ara üyeliğimi silmiştim şimdi tekrar aranızdayım. Şimdi lafı uzatmadan maruzatımı anlatayım; Geçen hafta Hometech Alfa 700C model bir pc aldım. "Memnun musun" diye sorarsanız valla nette çok şikayet var fakat ben epey zorlamama rağmen -chrome açık 12 sekme, full hd dizi vs- bana mısın demiyor. Elbette kasmalar, yavaş tepkiler oluyor fakat fiyatına göre gayet güzel bir cihaz ki ekranı ayrı bir güzel. Neyse bu cihazın en büyük sorunu 32 gb bir hafızaya sahip olması. Hangi akla hizmet böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum. Hayır normal ssd olmuyor m2 ssd dedikleri 22x42 mm boyutlarında bir ssd takılacak ancak öyle lanet bir şey ki piyasada yok. Bir yerde buldum fakat onlar da sipariş üzerine getirebileceklerini söylediler. Şimdi sipariş versem 15 güne anca bende olacak.
    Sizden ricam; bildiği, tanıdığı, tavsiye verebileceği bir yer olan arkadaş var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Not: Maks. 256 gb takılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snndkmn -- 17 Ocak 2019; 20:23:24 >

• Laptobunuza uygun ssd bulabildiniz mi
  • Bende aldım SSD ve sığmıyor ne nalet bir bilgisayar anlamadım.

Hometech Alfa 700C m2 ssd yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.