Bildirim
Hometech Alfa10TB Mainboard Arızası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Keşke bahsettiğiniz notlar vb. olsa ... bundan başka yardımım dokunamıyor usta
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-arizali-vestel-vtab-z1-anakart-4-64gb-1191719454/detay -
@mavi-kaplan gayet güzel bir yardım.
Telefondan takip ediyorum.
Tam bakamadım ama yeri boş olan parça bobine bağlı SS hızlı diyot gibi duruyor.
Sağ kanal / sol kanal dan bir tanesinin tarafı olabilir
Şöyle de kontrol edilebilir.
Kulaklik çıkışını süren çipin veri bilgisinden de parçalar hakkında bilgi edinilebilir.
Veya
arızalı kartı satın alıp sağlam parçaları arızalanan bölgeye aktarmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 14 Eylül 2024; 21:29:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler @mavi-kaplan ve @muhsin kamer Yedek parça veya çıkma anakartlara bende denk geldim. Bu anakart hem vestel hemde homtech belkide başka marka tabletlerde kullanılan oem bir kart gibi görünüyor. Böyle yaygın olunca bir ihtimal, şema ve tamir notları vb olabilir diye umutlandım. Kulaklık soketi tarafından bir şekilde adaptör ile elektrik verilmiş. Arızanın temel nedeni bu.
Ses çıkışı simetri mantığı ile artık yerinde olmayan komponent konusunda fikir yürütmeye çalıştım ama fiziksel arızası olan komponentler haricinde farklı noktalarda da sorun var gibi.
Çalışan çıkma bir kart ile değişim yapmak en mantıklı yol gibi görünüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X