Şimdi Ara

Hometech ht1200 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
101.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende yeni aldim buna nasil sofcam yukleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cihazi actim ama kumanda algilamiyor sizce sorunnerde acil yardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerboyksk

armut piş mşiideme düş

menu ayarlar protokol cccam sarı tuşla okeyle ekranda gördüklerini gir.

walla üstad ben daha yüzsüzlük yapsam cccam var hazır notpad yada Word şeklinde varsa alabilirmiyim usb ile atmadan çıkmıyor benim anladığım kadarıyla
  • cccam manuel giricende sürekli kopma yapıyor paralı ücretli serverlede denedik cihaz çöp hala yazılım çıkacak

tek çaren var 1506g yazılı bulucan rs232 den çakıcan cihaza ama kumanda işlemez jameson tavsiye ediyorlar sorun yaşamadan kulanılıyormuş bilmiyorum yalnız 2006 model akai var bende sd yani hd felan değil görüntüsü çok güzel kontrast renk ışık netlik ama büyük tunerli cihaz büyük kasa ısınmadan eser yok

tavsiyem cihaz alacaklara linuxlu cihaz alsınlar server cccam kullanacaklar rahat ederler ama bütçesi olmayanlar jameson olabilir next amigo felan tuzlu satıyorlar.
  • haftaya a101 e yine geliyor haberiniz olsun
  • Arkadaşlar merhaba, bu ürün 30 nisan'da a101'e geliyor(Dongle+Uydu Alıcı=90 tl). Tavsiye eder misiniz?
  • Ben bu iptv olayını çözemedim nette bir takım kanal adresleri var bunları note olarak kaydedip cihazın içimemi atıcaz
    Biri anlatabilirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super King S kullanıcısına yanıt
    Kumanda dandik . Kesin pil kısmındaki lehimler kopmuştur bende oldu arada tutuyor arada tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrisked

Arkadaşlar merhaba, bu ürün 30 nisan'da a101'e geliyor(Dongle+Uydu Alıcı=90 tl). Tavsiye eder misiniz?

ip tv ccam falan kullanmıyorsan. İçindeki youtube falan gibi şeylere girmeyeceksen sadece hd kanallar ve sd kanallar izleyeceksen sıkıntı yok.

Kumandası dandik normal bir uydu alıcı gibi izlersin ben izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: wrisked

Arkadaşlar merhaba, bu ürün 30 nisan'da a101'e geliyor(Dongle+Uydu Alıcı=90 tl). Tavsiye eder misiniz?

ip tv ccam falan kullanmıyorsan. İçindeki youtube falan gibi şeylere girmeyeceksen sadece hd kanallar ve sd kanallar izleyeceksen sıkıntı yok.

Kumandası dandik normal bir uydu alıcı gibi izlersin ben izliyorum.

Ben esasen biss key girebilme olayı için düşünüyorum bu ürünü. Özellikle hd yayınlarda biss olayı çalışıyor mu? Maç yayınlarında falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim ki. İnternetten izlediğim için maçları uyduyla uğraşmıyorum.
  • Alınır mı tekrar geldiğinde, usb 1080 oynatıcı ve youtube video oynatıcı, pvr özellikleri nasıl?
  • 30 nisan tarihinde gelecek olan ht1200 se modeli mi? bilgisi olan arkadaş varmı?
  • yeni yazılım gelmis herhalde
  • Beyler 30 Nisan 2015 tarihinde yeniden geliyor ve yanında Wi-Fi adaptör hediye ediliyor, fiyatı 89.95 TL. TÜRKSAT 4A yüklü geldiğinden kanal arama sıkıntısı yok. IpTV özelliğini düzeltmişler, başka sitelerde yama yapıp Lig TV gibi Kanallarıda izleyebilirsiniz.
    Yalnız bir sorum var. Bu yanında verilen göz yerine HDMI kablo ile Smart TV' ye bağlasam ve televizyonun kumandasıyla yönetebilir miyim?
    Şimdiden teşekkürler

• trgladio T kullanıcısına yanıt
    Yama ile Yapılıyor, başka sitelerde gördüm Lig TV yaması vardı, iptv yaması vardı, YouTube yaması vardı ve dahası

• Yarın geliyor son yorumlardan sonra ne yalan söyleyeyim iade kabul ediyorlar ise almayı düşünüyorum.
  • otuzyedi kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum. Benim için hd yayınları izlemek yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filim nasıl izlicez.
    5 denemek için filim attım 2 kere kingston usb formatladım.
    içi boş medya bulamıyor.
  • Dayanamadım bugün aldım bundan iyi güzel çalışıyorda av çıkışından görüntü alamadım bi ayar falanmı yapmak gerekiyor yoksa evde tüplü tv var görüntü alamazsam yandık demektir.. A101 e sordum sorun çıkarsa iade almıyorlarmış direk servise yollayın dedi..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.