Şimdi Ara

Hometech ht1200 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uydu cihazında normal kanalların dışında olan sd kanallar(atv, show, star vs hariç) akşama kadar bal reklamı türk filmi veren kanallar görüntü çok kötü geri verip vermeme konusunda çok kararsızım birde bazı forumlarda 1200 se ise almayın diyolar acaba bu kanal geçişlerinin yavaş olması bazı kanalların görüntüsünün kötü olması benim plazmanın 50 hz olmasından kaynaklanabilirmi
  • cccam konusunda yardımlarından dolayı @powerboyksk arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Sayesinde hem tüm gerekli bilgiye sahip oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Cihazı aldım bugün, içinden wifi adaptör çıkmadı ama vestelin 5 liraya satılan wifi adaptörü iş gördü. Yeni yazılım ile birlikte youtube sorunsuz bağlanıyor. ip tv çalışıyor ama serverda mı sorun var yoksa cihaz da mı onu çözmedim, yayın kesiliyor arada, belki internet bağlantısı yavaş geliyor olabilir. Cihazı ilk açtığımda, bende ki digitürk hm9504 ile görüntüsünü kıyasladım. yeni bir hdmı porta taktığım için görüntü çok kötü geldi tekrardan ayarları yaptığımda görüntüsü düzeldi ve digi cihazımla aynı görüntü kalitesini yakaladı. Fiyatına göre iyi bir cihaz ama bu hafta a 101 de satılan ürünlerde wifi adaptör yok. Eğer wifi adaptörsüz alırsanız 20 liraya kadar wifi adaptör cihazı satılıyor veya forumdan birinden 10 liraya kadar vestel ürünü alırsınız.

Yeni yazılım derken nereden yüklediniz.

Ben hala çözemedim youtube sorununu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

quote:

Cihazı aldım bugün, içinden wifi adaptör çıkmadı ama vestelin 5 liraya satılan wifi adaptörü iş gördü. Yeni yazılım ile birlikte youtube sorunsuz bağlanıyor. ip tv çalışıyor ama serverda mı sorun var yoksa cihaz da mı onu çözmedim, yayın kesiliyor arada, belki internet bağlantısı yavaş geliyor olabilir. Cihazı ilk açtığımda, bende ki digitürk hm9504 ile görüntüsünü kıyasladım. yeni bir hdmı porta taktığım için görüntü çok kötü geldi tekrardan ayarları yaptığımda görüntüsü düzeldi ve digi cihazımla aynı görüntü kalitesini yakaladı. Fiyatına göre iyi bir cihaz ama bu hafta a 101 de satılan ürünlerde wifi adaptör yok. Eğer wifi adaptörsüz alırsanız 20 liraya kadar wifi adaptör cihazı satılıyor veya forumdan birinden 10 liraya kadar vestel ürünü alırsınız.

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/qgmU5jMDdJioV

Burada gerekli yazilim var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

quote:

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/qgmU5jMDdJioV

Burada gerekli yazilim var.

Alıntıları Göster
    ben bugün iade ettim eleman 50 tl nin üzerindekileri bölgeye sorup öyle parasını veriyolarmış tlf mu aldılar arayacaklarmış iade etmemdeki neden kataloğunda 1200 se diye belirtmemişlerdi katalogda görünen 1200 ht burda biraz işkillendim birde tkgs özelliği yok kumanda katologdaki resimdeki kumandayla aynı değil marka bile yazmıyor birde kanallar gözümü çok yordu geçiş hızıda benimkinde yavaş eskisini hd olmayan next in cihazını taktım kendime geldim eminin ilerleyen zamanlarda daha iyi bir model gelir eğer paramı verirseler bekleyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: muco6161

ben bugün iade ettim eleman 50 tl nin üzerindekileri bölgeye sorup öyle parasını veriyolarmış tlf mu aldılar arayacaklarmış iade etmemdeki neden kataloğunda 1200 se diye belirtmemişlerdi katalogda görünen 1200 ht burda biraz işkillendim birde tkgs özelliği yok kumanda katologdaki resimdeki kumandayla aynı değil marka bile yazmıyor birde kanallar gözümü çok yordu geçiş hızıda benimkinde yavaş eskisini hd olmayan next in cihazını taktım kendime geldim eminin ilerleyen zamanlarda daha iyi bir model gelir eğer paramı verirseler bekleyecem

Alıntıları Göster
    Bende iade ettim bendeki 2 cihazıda ,ve Digimy ustadan next amigo siparişimi verdim dün.
    Tavsiyem bu saçma alete boşa para harcayacağınıza desteği sağlam düzenli güncelleme alan next amigo cihaza geçmeniz,
    Hem cccam hem iptv hemde online türkçe film izleme eklentisiyle rahatça istediğiniz herşeyi izlemeniz.
    Ben verdim kurtuldum, umarım sizde geri iade edersinizde ucuzluk marketleri desteksiz elde kalan dandik uydu alıcılarını markete pomplamaktan vazgeçerler

edit:alet güzel ama digmy usta nın söz verdiği hiç bişey
    ( kanal ayarı, ip tv güncellemesi, yazılım güncellemesi) yapılmadan alet bana ulaştı.
    Tekrar geri vermekle uğraşmak istemedim açıkçası.
    Son yorumum,aleti alın ama Digimy 'den değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurozan -- 19 Mart 2015; 14:30:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

Bende iade ettim bendeki 2 cihazıda ,ve Digimy ustadan next amigo siparişimi verdim dün.
    Tavsiyem bu saçma alete boşa para harcayacağınıza desteği sağlam düzenli güncelleme alan next amigo cihaza geçmeniz,
    Hem cccam hem iptv hemde online türkçe film izleme eklentisiyle rahatça istediğiniz herşeyi izlemeniz.
    Ben verdim kurtuldum, umarım sizde geri iade edersinizde ucuzluk marketleri desteksiz elde kalan dandik uydu alıcılarını markete pomplamaktan vazgeçerler

edit:alet güzel ama digmy usta nın söz verdiği hiç bişey
    ( kanal ayarı, ip tv güncellemesi, yazılım güncellemesi) yapılmadan alet bana ulaştı.
    Tekrar geri vermekle uğraşmak istemedim açıkçası.
    Son yorumum,aleti alın ama Digimy 'den değil ;)

Alıntıları Göster
    tavsiye edebileceğiniz bir wifi adaptörü varmı
    20-30tl yede var 60-70 tlyede
    hangileri uyumlu olur bu alete

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

Ralink RT 5370 Chipsetli wifi adaptörler ile uyumludur, diğerlerini desteklemez satın alırken dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amer4a

quote:

Ralink RT 5370 Chipsetli wifi adaptörler ile uyumludur, diğerlerini desteklemez satın alırken dikkat edin.

bazıları sadece usb bazılarındada anten oluyor bunun farkı varmı
    mesela şu ürün
    GittiGidiyor
    USB WiFi Wireless Network Adaptör WIFI ALICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-wifi-wireless-network-adaptor-wifi-alici-154443377

benim modem 2 oda uzaklıkta o yüzden sordum,antenli olması çekim gücünü etkilermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 16 Mart 2015; 23:25:17 >

• quote:

quote:

quote:

mesela şu ürün
    GittiGidiyor
    USB WiFi Wireless Network Adaptör WIFI ALICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-wifi-wireless-network-adaptor-wifi-alici-154443377

benim modem 2 oda uzaklıkta o yüzden sordum,antenli olması çekim gücünü etkilermi

Etkiler bence hocam.

• quote:

quote:

quote:

mesela şu ürün
    GittiGidiyor

aynı adaptörden kullanıyorum modemle arası 15 metre vardır full çekiyor..yanlız benim receiverda bir sıkıntı var arasıra wifi cihazı çıkartıldı sonrada bağlandı gibi bir uyarı veriyor çözümünü bulamadım..cihazım 1200 se modeli..

• exotic34 E kullanıcısına yanıt
    Tmm eyvallah bizim buralarda varsa alayım yoksa netten sipariş vereyim bu modeli..
  • quote:

Tmm eyvallah bizim buralarda varsa alayım yoksa netten sipariş vereyim bu modeli..
    destek talebinde yazılımı söyldim cccam ile ilgili cihazı gönderin onaralım diyor safmı bunlar yahu bende cihazı iade edicem artık sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerboyksk

destek talebinde yazılımı söyldim cccam ile ilgili cihazı gönderin onaralım diyor safmı bunlar yahu bende cihazı iade edicem artık sanırım

Alıntıları Göster
    Next amigo alet olarak güzel ama digmy usta nın söz verdiği hiç bişey
    5-6 lira tutar denilen kargo ücreti de 17,5 lira olarak geldi.
    Tekrar geri vermekle de uğraşmak istemedim açıkçası.
    Son yorumum,Next Amigo'yu gönül rahatlığıyla satın alın ama Digimy 'den değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurozan -- 19 Mart 2015; 14:41:07 >

• quote:

Son yorumum,Next Amigo'yu gönül rahatlığıyla satın alın ama Digimy 'den değil ;)

Keşke Hb'den alsaydınız. 17,5 kargo ücreti ne yahu.
    Ben peşin kargo ücretini almayan yerlerden alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum. Kargocu ile para muhabbetine de girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Keşke Hb'den alsaydınız. 17,5 kargo ücreti ne yahu.
    Ben peşin kargo ücretini almayan yerlerden alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum. Kargocu ile para muhabbetine de girmiyorum.

Hocam HB'de bu Next Amigo yok maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: exotic34

quote:

quote:

quote:

mesela şu ürün
    GittiGidiyor

aynı adaptörden kullanıyorum modemle arası 15 metre vardır full çekiyor..yanlız benim receiverda bir sıkıntı var arasıra wifi cihazı çıkartıldı sonrada bağlandı gibi bir uyarı veriyor çözümünü bulamadım..cihazım 1200 se modeli..

Alıntıları Göster
    adaptörü aldım ,sorunsuz bağlandım
    ancak sanırım normal google a bağlanamıyoruz
    ama diğer uygulamalara bağlandı
    bir tek ip olayı kaldı, onda bilgisizim biraz araştırayım sanırım çözerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 24 Mart 2015; 22:01:42 >

• quote:

adaptörü aldım ,sorunsuz bağlandım
    ancak sanırım normal google a bağlanamıyoruz
    ama diğer uygulamalara bağlandı
    bir tek ip olayı kaldı, onda bilgisizim biraz araştırayım sanırım çözerim

Alıntıları Göster
    Usbden film izlerken ileri geri sarmak için ne yapıyoruz boyle bişey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

Usbden film izlerken ileri geri sarmak için ne yapıyoruz boyle bişey var mı?

Alıntıları Göster
    cihazı iade ettim a101 e kurtuldum yazılım çıkmadı cccam için cccam versiyonu düşük geri verdim kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Bende ürünü aldım fakat ip tv sıkıntı. Yani nereden bulacağım kanalları. Kendi sitelerinde var olan ip list kötü. Ayrıca youtube da veri hatası diyor.
    Az önce aldım AV çalışmadı Philips HMP 3000 AV kablosu ile. 2 çalışan kablo ile de görüntü alamayınca geri iade ettim. Çocuk odasına Media player ve uydu bir arada iyi olacaktı ama olmadı. Perşembe günü HT 1010 diye bir model A101'de çıkıyor ama sanırım onun da AV'ı aynı şekilde yaramazdır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.