Şimdi Ara

Hometech ht1200 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bi kıyak geçelim millete ekrandaki bilgileri aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerboyksk -- 14 Mart 2015; 3:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerboyksk

hadi bi kıyak geçelim millete ekrandaki bilgileri aynen girin

https://store.donanimhaber.com/71/52/2b/71522bbca19f85a2adcc18f8739727e9.pnghttps://store.donanimhaber.com/ac/80/27/ac8027ec5fdfae8f52cb11704eea0cc9.png
     Hometech ht1200 Hometech ht1200 Hometech ht1200

bu 1200se için mi yoksa düz 1200 ht için mi?

• powerboyksk P kullanıcısına yanıt
    Konuya yabancıyım. Hepsini girdim. Bunlardan biri bağlandı yazıyor. Sonra napıcaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 1200se için

bağland yazdıktan sonra polsat kanalları açılıyor ama yazılımdaki hatalar nedeniyle sky italia gibi film yayını yapan bir çok kanal açılmıyor.

yazılımın acilen düzeltilmesi gerekir firmaya baskı yapalım
  • ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 10 Mart 2015; 19:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar A101'e geldi. Düşünüyordum ama hem sorunlu hem yavaş bir cihazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerboyksk

hadi bi kıyak geçelim millete ekrandaki bilgileri aynen girin

https://store.donanimhaber.com/71/52/2b/71522bbca19f85a2adcc18f8739727e9.pnghttps://store.donanimhaber.com/ac/80/27/ac8027ec5fdfae8f52cb11704eea0cc9.png
     Hometech ht1200 Hometech ht1200 Hometech ht1200

bu menüye nereden giriliyor?

• armut piş mşiideme düş

menu ayarlar protokol cccam sarı tuşla okeyle ekranda gördüklerini gir.
  • teşekkür ederim
  • powerboyksk P kullanıcısına yanıt
    cccamlar için teşekkürler
  • beyler yeniden a101'e gelecek yarın. . eksisi var mı bu cihazın? tavsiye eder misin?
  • cccam serverlarını girdim, birisine bağlanıyor diğerlerinde hata verdi. bağlantı sağlandıktan sonra nasıl seyredeceğim onu bulamadım. menüde ip tv seçeneği var ve oradan açabiliyoruz ama cccam menüde hiç bir yerde yok, nasıl seyredebilirim?
  • iptv ye girmeyeceksin normal uyduda izlemek istediğin kanla geleceksin şifreli kanal yazısından sonra açacak yalnız yazılımdaki bir ip hatası işi zora sokuyor ping kısmında bir ip adresi var onu silip yerine 8.8.8.8 yazmanız lazım yoksa çok beklersiniz
  • 1200 se versiyonunu aldım ama içinden wifi alıcı çıkmadı, vestelin wifi alıcısıını gördü, youtube giriyor ama veri hatası diyor. Sorun wifi alıcı da mı yoksa güncellememi yapacağım.
  • cccam dan kodlamaları girdim şifre vs. bağlandı ama nasıl izleyeceğim. bi yardım arkadaşlar
  • Cihaz sıkıntılı destek 0 iade edin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı aldım bugün, içinden wifi adaptör çıkmadı ama vestelin 5 liraya satılan wifi adaptörü iş gördü. Yeni yazılım ile birlikte youtube sorunsuz bağlanıyor. ip tv çalışıyor ama serverda mı sorun var yoksa cihaz da mı onu çözmedim, yayın kesiliyor arada, belki internet bağlantısı yavaş geliyor olabilir. Cihazı ilk açtığımda, bende ki digitürk hm9504 ile görüntüsünü kıyasladım. yeni bir hdmı porta taktığım için görüntü çok kötü geldi tekrardan ayarları yaptığımda görüntüsü düzeldi ve digi cihazımla aynı görüntü kalitesini yakaladı. Fiyatına göre iyi bir cihaz ama bu hafta a 101 de satılan ürünlerde wifi adaptör yok. Eğer wifi adaptörsüz alırsanız 20 liraya kadar wifi adaptör cihazı satılıyor veya forumdan birinden 10 liraya kadar vestel ürünü alırsınız.
  • ben cihazı dün aldım benim eski uydu cihazımda hd özelliği yoktu hd kanalları seyretmek için aldım ilk olarak bazı arkadaşlar kanal geçiş hızı olarak 1 sn demiş valla benim tv lg plazma bende 2sn deviriyor yavaş olması çok can sıkıcı onun dışında kitapçıktaki resimdeki kumandayla kutunun içinden çıkan kumanda aynı değil kitapçıkta kumandada şu tuşa basın diyo o tuş bu kumandada yok marka falan yazmıyor ince bir kumanda akşam bjk-bruge maçını seyrettim bazen sanki çok hafif ekranda titreme oluyor hd kanallar normal onun dışında star tv nin hd kanalı şifreli kararsız kaldım iade edip etmemek konusunda sonra dedim 75 tl değmez cihazı açtım ve kurdum onun dışında ne yapılması gerekiyor bilmiyorum evde internetim yok
  • muco6161 M kullanıcısına yanıt
    Titreme sorunu star ve kanal d nin hala sd yayında ısrar etmesi nedeniyle. Hd'ler şifreli. Cihazda sorun yoksa hd yayınlar için kalsın. Hd içerik izlemek gerçekten keyifli. Ve tvlere o kadar para veriliyor, hd izlemedikten sonra bir anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    dün iki tane 101den 1200 se cıhaz aldım bırınden hıç görüntü çıkmadı 15 dak. uzerıne gerı verdım.

cıhazın kullanmasını tarıf edıyorum dıkkatlıce okuyup anlayın bır daha yazmıyacağım, 70 yşında zor oluyor
    menu tüşla 8888 şıfre bölümüne giriş---menu ayarlar bölümüne git 9999 tüşla altta protokol (server) açık/kapalı

bıs şifrelerını bul mavı tuşla hepsını sıl.. kırmızı tuşla yenıden aşağıdaki gibi sırayla şıfre gir!!

sıd --- kanal frekan. --- sol ? --- ınde. ---- anahtar şıfreler

10600 --- 11054 --- 0420 --- 01 ---- 10 00 00 10 00 00 00 00 (trt hd)
    10601 --- ,,,,, --- ,,,,,, --- ,,, ---- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, trt 1 hd
    10602 --- ,,,,,,, --- ,,,,,,, --- ,,, ---- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, trt haber hd
    10603 --- ,,,,,,, --- ,,,,,,, --- ,,, ---- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, trt spor hd
    10604 --- ,,,,,,, --- ,,,,,,, --- ,,, ---- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, trt hd belgesel
    10605 --- ,,,,,,, --- ,,,,,,, --- ,,, ---- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, trt hd world

sıra aralarını tekrardan açtım,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eksi2 -- 13 Mart 2015; 22:02:13 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.