Şimdi Ara

Hometech ht1200 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelebek05

arkadaşlar
    güncel türk kanalları iptv listesi varmıdır
    varsa nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirin

hocam forum yerine googleda aratsan bulursun aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabakov

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

Orijinalden alıntı: komutan ucan tekme

yeni youtube yazılımı çıkmış:https://yadi.sk/d/qgmU5jMDdJioV

edit: SAKIN YÜKLEMEYİN!

eskiden youtube videoları açılmıyordu, şimdi youtube dahil hiç bir uygulama açılmıyor. şaka gibi...
    "MESAJI YAKALAMAK BAŞARISIZ" yazıyor bir de... resmen şaka...

wifi ye tekrar baglanman gerek

3 gündür uğraşıyordum
    4 sayfa forumu okudum
    GÜNCELLEME İŞE YARADI
    YOUTUBE AÇILDI
    İPTV İZLEYEBİLDİM
    sanırım adresleri güncellemen gerekecek
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    güncellemeyi görmeseydim yarın iade edecektim

bende aldım ama ip tv işini beceremedim web list yükle diyorum bi ses yok .kendi içindeki liste ise veri yok diyor ne yapim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: deliahme

quote:

Orijinalden alıntı: yabakov

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

yeni youtube yazılımı çıkmış:https://yadi.sk/d/qgmU5jMDdJioV

edit: SAKIN YÜKLEMEYİN!

eskiden youtube videoları açılmıyordu, şimdi youtube dahil hiç bir uygulama açılmıyor. şaka gibi...
    "MESAJI YAKALAMAK BAŞARISIZ" yazıyor bir de... resmen şaka...

wifi ye tekrar baglanman gerek

3 gündür uğraşıyordum
    4 sayfa forumu okudum
    GÜNCELLEME İŞE YARADI
    YOUTUBE AÇILDI
    İPTV İZLEYEBİLDİM
    sanırım adresleri güncellemen gerekecek
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    güncellemeyi görmeseydim yarın iade edecektim

bende aldım ama ip tv işini beceremedim web list yükle diyorum bi ses yok .kendi içindeki liste ise veri yok diyor ne yapim sizce

iptvilist.txt baş tarafına aynen noktası noktasına txt lıstesı yapıp ıçıne ıptv adreslerını yazıp veya kopyalıp cıhaza takacaksın, cıhazı aç kapa yapıp cıhazın ıptv bölumüne girıp okeyleyıp mavı duğmeden kanalları gıreceksın,
    bır gün sonrada çöğü kaybolacak ,bakma sen şu zamanlarda modasına, ıp tv tam bır baş belası bılesın..

• yusufsgt Y kullanıcısına yanıt
    son güncelleme ile yotube düzeldi takılma yok iptv ye kanal ekledim onda da sorun yok ısınma durumu normal seviyede bence fiyatına göre güzel ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkale

son güncelleme ile yotube düzeldi takılma yok iptv ye kanal ekledim onda da sorun yok ısınma durumu normal seviyede bence fiyatına göre güzel ürün

sn ozgur
    kanal eklemeyi nasıl başardınız ??
    bende elle yapabildim ama usb den başaramadım
  • kelebek05 K kullanıcısına yanıt
    webtvlist.txt listesinin içindeki kanal listesini örnek alarak yapmalısın http// url kanal adı noktası virgülüne kadar aynı olursa ekleyebilirsiniz.
  • arkadaşlar hiç webtvlist oluşturan oldumu, paylaşan olursa çok sevinirim.
  • Tv izlerken önce "wifi aygıtı çıkartıldı!" Ardından "wifi aygıtı takıldı!" Şeklinde mesaj çıkıyor. Bazen 15-20dk da bir yapıyor. Karşılaşan var mı bu sorunla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tv izlerken önce "wifi aygıtı çıkartıldı!" Ardından "wifi aygıtı takıldı!" Şeklinde mesaj çıkıyor. Bazen 15-20dk da bir yapıyor. Karşılaşan var mı bu sorunla?

ara sıra bende de oluyor ama bağlantısında sıkıntı yok. tv izlerken oluyor.
  • Cihaza USB bellek taktığım zaman /udska1 olarkak görüyor. Ancak içini açmıyor, "lütfen bekleyin" yazısı geliyor ekrana. Ne yapmam lazım?
  • elinde hazır iplisti olan varmı? bir türlü yapamadım ip tv yi
  • Tv8hd yi nasil nereden eklwywblriz arkadaslar 1 saattir kurcaliyorum bulamadim..

edit: hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 19 Şubat 2015; 0:00:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayee

elinde hazır iplisti olan varmı? bir türlü yapamadım ip tv yi

aynen katılıyorum arkadaşlar paylaşan olursa çok sevinirim.

bir de media player özelliğinde ş, ı, ğ vb. harfleri göstermeme problemini çözebilen ya da çözümünü bilen yokmu? bir kaç defa sordum bu soruyu ama hiç kimse bilmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Tv8hd yi nasil nereden eklwywblriz arkadaslar 1 saattir kurcaliyorum bulamadim..

edit: hallettim :)

NASIL YAPTINIZ?
  • Arkadaşlar cihazda çok can sıkıcı bir soru var. Sürekli "wifi aygıtı çıkartıldı!" Ardından "wifi aygıtı takıldı!" Şeklinde mesaj çıkıyor. Her 15-20dk da bir yapıyor. Karşılaşan var mı bu sorunla? Varsa çözüm için ne yaptınız. İnanın delirecem. Büyük uğraşlar sonucunda günceleme yaparak youtube yi yaptık . Şimdi bu çıktı.
  • Arkadaşlar TRT HD ve TRT SPOR HD in nette belirtilen biss key kodlarını girmeme rağmen açılmadı. Bu kanalların maç sırasında şifrelemesini çözecek biss keylerini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 20 Şubat 2015; 23:35:46 >
  • Cihazı ilk aldığım da isinmaya bağlı donma sorunu var diye düşünmüştüm fakat sorun kumandada temassizlik olduğundan mis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirmak35

Arkadaşlar cihazda çok can sıkıcı bir soru var. Sürekli "wifi aygıtı çıkartıldı!" Ardından "wifi aygıtı takıldı!" Şeklinde mesaj çıkıyor. Her 15-20dk da bir yapıyor. Karşılaşan var mı bu sorunla? Varsa çözüm için ne yaptınız. İnanın delirecem. Büyük uğraşlar sonucunda günceleme yaparak youtube yi yaptık . Şimdi bu çıktı.

Bu sorun bendede var ve Hometech in müşteri hizmetlerine bu sorunu aktardım bana verdikleri yanıt aynen aşağıdaki gibi :)))

Merhaba
    Öncelikle bağlı olduğunuz ev ağını kontrol etmeniz gerekmektedir. Eğer sorun ev ağında değil ise USB Wi-Fi cihazınızda problem olabilir. Eğer USB Wi-Fi cihazınız “Hometech” ise ürünü teknik servisimize gönderebilirsiniz. Bunun dışında sorunu yaşamamak için sadece kullanacağınız zaman USB Wi-Fi adaptörünüzü takmanız yeterli olabilir.

Bu sorundan kurtulmak için wifi adaptörünü sadece kullanacağımız zaman takacakmışız :)))) Hala gülüyorum ya şaka gibi valla....

• Uydudan kanal izlerken bazen kanalın sesi kesik kesik geliyor. Kanaları değiştirip geri döndüğümde düzeliyor. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?
  • arkadaşlar bugüne kadar problem yoktu wifi bağlanıyor ve iptv seyrediyordum
    şimdi ise wife kabblosuz agı görmüyor...evin ağ ismi gözükmüyor ...yardım lutfen
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.