Şimdi Ara

Hometech ht1200 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C8DAEABE -- 6 Şubat 2015; 18:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyen varmı yazılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C8DAEABE -- 6 Şubat 2015; 19:57:40 >
  • komutan ucan tekme kullanıcısına yanıt
    BAşka uydu forumlarında gayet güzel açılıyor demişler.
  • Beyler ben yazılımı yükledim.gayet güzel çalışıyor..YouTube IPTV falan çalışıyor...

• Ben de dün aldım fakat hd kanallarda sanki görüntü donarak ilerliyor gibi. Maç izlerken bariz belli oluyor mesela. Herhangi bir kanalı izlerken info tuşuna 2 kez basıp sinyal ve kalitenin kaç olduğunu söylerseniz çok sevinirim. Bende sinyal %45-50 arası değişiyor, kalite ise %100. Bu normal midir ?

• Biss key girebilen var mı? Meniden 8888 den giriyoruz fakat sid fre sat yerleri var. Trt, ntv, a spğor girdim. İdmanı giremedim bir türlü çzömüyor. Çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan ucan tekme

yeni youtube yazılımı çıkmış:https://yadi.sk/d/qgmU5jMDdJioV

edit: SAKIN YÜKLEMEYİN!

eskiden youtube videoları açılmıyordu, şimdi youtube dahil hiç bir uygulama açılmıyor. şaka gibi...
    "MESAJI YAKALAMAK BAŞARISIZ" yazıyor bir de... resmen şaka...

lutfen bu gibi sıtelerı alıntı olarak sunmayın!!! çükü yandex ınternet tuzağı hemen yanı başında beklıyor sızı bır şaşırtıp yanlış bır yere bastırdımı ,yandım keten helva.. hemen açılış sayfanız olur. sılmenız mumkün olmıyabılır her an karşına bır reklam! var gerisıni düşün!!!
    muammer

• uyduyu aldım görüntü çok net geçiş hızları da gayet iyi ama sd kanallar eski next uydu cihazıma göre zayıf geldi gözüme ve hd yayınlar göz yoruyor gibi. gelelim sorunuma pek anlamam bu işlerden kusura bakmayın soru basit gelebilir trthd açılmıyor mesaj yok diyor star da aynı şekilde starhd de şifre işareti var ama trt de yok nasıl çözerim bu sorunu?
  • 2eksi2 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: 2eksi2

Tavsıye: yukarda verılen lıngten dosya ındırmeye kalkarsanız,yandex açılış sayfanız olur bır daha format atmadan kultarmanız zordur bılesınız!!!
    yandex hayranıysanız, o zaman lafım yok..

arkadaşım bilmeden insanları tedirgin etme lütfen ben indirdim ana sayfamda değişmedi sıkıntı yaşıyosan spyhunter kullan..

youtube ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar yeni yazılımı(2.syfda linki vardı) yüklesinler hala hata alanlar cihazın ağ ayarlarında sabit ip girsinler sorun çözülüyor, ayrıca cihaz ısınma problemi dışında her yönden on numara bence..az önce youtubeden çocuk için hd film kaydettim oynattım süper ötesi..Kanal düzenini kişisele getirirseniz istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz, kanal güncelleme sistemi TKGS evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexe -- 7 Şubat 2015; 5:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yexe

quote:

Orijinalden alıntı: 2eksi2

Tavsıye: yukarda verılen lıngten dosya ındırmeye kalkarsanız,yandex açılış sayfanız olur bır daha format atmadan kultarmanız zordur bılesınız!!!
    yandex hayranıysanız, o zaman lafım yok..

arkadaşım bilmeden insanları tedirgin etme lütfen ben indirdim ana sayfamda değişmedi sıkıntı yaşıyosan spyhunter kullan..

youtube ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar yeni yazılımı(2.syfda linki vardı) yüklesinler hala hata alanlar cihazın ağ ayarlarında sabit ip girsinler sorun çözülüyor, ayrıca cihaz ısınma problemi dışında her yönden on numara bence..az önce youtubeden çocuk için hd film kaydettim oynattım süper ötesi..Kanal düzenini kişisele getirirseniz istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz, kanal güncelleme sistemi TKGS evet

Cccam çalışıyormu sizde

• Meğerse son yazılım varolan internet bağlantısını siliyormuş. Bağlantıyı tekrar kurunca sorun çözüldü.

• Acaba bu alete bir internet tarayıcısı yüklenemez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Ben de dün aldım fakat hd kanallarda sanki görüntü donarak ilerliyor gibi. Maç izlerken bariz belli oluyor mesela. Herhangi bir kanalı izlerken info tuşuna 2 kez basıp sinyal ve kalitenin kaç olduğunu söylerseniz çok sevinirim. Bende sinyal %45-50 arası değişiyor, kalite ise %100. Bu normal midir ?

Uydudan sinyale bakıp söyleyecek kimse yok mu ?

• quote:

quote:

Ben de dün aldım fakat hd kanallarda sanki görüntü donarak ilerliyor gibi. Maç izlerken bariz belli oluyor mesela. Herhangi bir kanalı izlerken info tuşuna 2 kez basıp sinyal ve kalitenin kaç olduğunu söylerseniz çok sevinirim. Bende sinyal %45-50 arası değişiyor, kalite ise %100. Bu normal midir ?

Bendede aynı şekilde gözüküyor

• arkadaslar bende a101 den bu cihazi aldim youtubede sorun var .. Bu sabit ip nasil girilir detayli yazarmisin bana rica etsem

• Arkadaşlar Youtube açılmıyor. Veri hatası var. Lütfen bu sorunu çözen varsa adım adım anlatsın. Birbirimize yardımcı olalım. Deneyip sorunu çözenler varsa yazsınlar. Cihazı sadece YOUTUBE için aldım fakat o da sorunlu çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirmak35

Arkadaşlar Youtube açılmıyor. Veri hatası var. Lütfen bu sorunu çözen varsa adım adım anlatsın. Birbirimize yardımcı olalım. Deneyip sorunu çözenler varsa yazsınlar. Cihazı sadece YOUTUBE için aldım fakat o da sorunlu çıktı.

Youtube son yazılımla düzeldi forumda var link

• trthd açılmıyor mesaj yok diyor star da aynı şekilde starhd de şifre işareti var ama trt de yok nasıl çözerim bu sorunu? yok mu fikri olan herkeste böyle ve kimse problem etmiyor mu bunu
  • güncellemeyi yükledim ama artık dailymotion a bile bağlanmıyor. youtube içinde değişen bir şey olmadı. bir de media playerdan film izlerken alt yazıyı Türkçe seçmeme rağmen ı, ş, ğ vb. harfler değişik şekillerde çıkıyor. sadece bir tane filmde normal açıldı. bunlarla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRon0606

quote:

quote:

Bendede aynı şekilde gözüküyor

Hd kanalları izlerkn takılma sorunu yaşıyor musunuz ? Ya da görüntü geçişlerinde yavaşlık söz konusu mu ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.