Şimdi Ara

Hometech ht1200 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hd yayınların görüntü kalitesi gayet iyi, net ve akıcı herhangi bir sıkıntısı yok. Çok güzel ama ücretsiz 10 hd kanal var geri kalan 30-40 kanal ücretli, bence 10 kanal için 90tl verilmez.

sd yayınlara gelirsek 40" lcd tv var, daha önceki milattan kalma 10-12 yıllık bişe gold master cihazdakine bakaraktan daha iyi görüntü veriyor. tatmin edici, ama 40" için düşük kaliyor 30" falan olsa daha iyi görünebilir.

eğer cihazı sadece tv izlemek için alacaksanız diğer özelliklerini kullanmicaksanız 90tl ye 10hd kanal değmez. gidin 30tl ye satılan sd cihaz alın verdiğiniz para içinize oturmasın.
  • İyi de sadece youtube falan değil iptv ye kanal eklenmiyor flash tan intenet namına hiçbir şey yapamıyorum sadece wifi bağlandı başka hiç bir şey yok. Normal değil sanırım bu?
  • yusufsgt Y kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile düzelirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben de bilmiyorum herkes girebiliyor gördüğüm kadarıyla ben giremedim, usbden iptv listesini bile yükleyemedim ki...
  • yusufsgt Y kullanıcısına yanıt
    Ben ayırtmıştım almak için ama kararsız kaldım şimdi

• İptv olayını tekrar tekrar denedim sonunda oldu ama bazen açıyor bazen açmıyor kanallar. Açsa da zaten rusça. Bir anlamı yok. Türkçe iptv yok mu?
    Bu arada Youtube videoları açmıyor. Güncelleme çıkarsa nerden haberimiz olacak?

• komutan ucan tekme kullanıcısına yanıt
    Yasak diye link paylŞmadım ama googleden aratırsanız bilgi bulursunuz

• aşırı ısınıyor -

hd sd lerde sorun yok -

youtube'de sorun var - daily açılıyor-

1 daily denememde cihaz dondu -

bu cihaz donuyor ve ısınıyorsa iade mi edelim ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

aşırı ısınıyor -

hd sd lerde sorun yok -

youtube'de sorun var - daily açılıyor-

1 daily denememde cihaz dondu -

bu cihaz donuyor ve ısınıyorsa iade mi edelim ne yapalım

kanal izlemesinde sıkıntı yok sadece uydu alıcı diye kullanacaksan gayet iyi ama diğer işlevleri için güncelleme gelmeyecekse çöp.
  • Ben geri iade ettim. Uğraşıp ip tv ile denedim. Sadece bir kez Tv8 açıldı ama yayın çok kötüydü. Zaten bir önceki sürümü bende var onu kullanmaya devam edeceğim. Üzerine biraz daha koyup en iyisi yurtdışından tv box getirtmek. Özetle 90tl eder mi tartışılır ama verim alamadım iade ettim

• Peki sadece hd-sd yayın güzel olsun + video kaydı olsun diyen bir kullanıcı olarak Nextstar ye-5000 HD CX işimi bundan iyi görür mü? İp tv ile işim yok. Tvden de youtube daily bence gereksiz.

• Arkadaşlar bugün A101 den HT1200 Uydu Alıcısı aldım, yalnız benim TV eski Sony Projeksiyon Tv lerden, HDM Çıkışı yok, o yüzden TV ye başka nasıl bağlayabilirim.

Benim Tv'de olanlar. Scart bağlantısı, S-Video bağlantısı, Sarı, Kırmızı ve Beyaz video bağlantısı ve ayrıca eski tip anten bağlantısı var. TV ye nasıl bağlanmamı tavsiye edersiniz.

Birde uydunun HDM bağlantısıyla, bilgisayardaki olan HDM bağlantısına taksam çalışırmı, bilgisayardan uyduyu seyredebilirmiyim.
  • av yazan bır çkış var ordan eski tv lere bağlanabılırsın. bır tarafı kulaklık fışı gibi dıyer tarafı,sarı,kırmızı, sıyah olan bağlantı kabloları var, onlardan satınalacaksın.. sarı görüntu, kırmızı,sıyah sağ sol kanallar içındır,
    bır tarafı sıkart tıpıde olabılır... küçuk şehırlerde bulman zor olabılır!!
  • Kanallarda özellikle yüzlerde kırmızı tonu çok fazla pembe görünüyo yayın. Bunun bi çözümü varmıdır ? TV den renk ayarlarını nasıl yapmalıyım ?
  • menude, görüntü ayarlarına gir, renk veye koyuluk ayarını 50 den bır iki puan aşağı çek zevkıne göre deneme yanılmayla hareket yap derım!!
  • buna bis ayarı nasıl girces yaz, güncel biss listesi varmı? internetten buldugum bissler ile menüde bis girilecek yerler cok farklı bir türlü ayar cekemedim
  • yeni youtube yazılımı çıkmış:https://yadi.sk/d/qgmU5jMDdJioV

edit: yükledikten sonra wifi'a tekrar bağlanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 8 Şubat 2015; 21:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfarabius2

ulan opera minideyken, sitenin mobil versiyonunda,
    gönderdigim mesajları düzenlemek sıkıntılı.. :/

neyse mesaj konusu:
    pdr35 byefendi87
    ben a101 çalışanıyla konuştum.
    iade konusunda, para iadesi söz konusu degil dedi.
    adama göre davranıyorlar o zaman,
    kurumsallıktan uzak.

bimde satılan ürünlerde. iade edebiliyordum. söylemeden edemdim.

birde iade için, gün içinde mi yapılmalı?
    yoksa 7 gun içinde mi.?
    bunu sormadım zatğn olumsuz konusunca.
    konuştugum kisi bayandı. isimliginde mgz sorumlusu yazıyprdu.

evde internet yok. tlfndan yazmakta sıkıntı beeeaaa :/.
    cğvaplarsanız sevinirim.
    kanalları taşıyım. bu arada babam için.

bir A 101 personeli olarak söyleyebilirim ki ne demek almıyorlar ürünün fişi yada faturası elinizde olduğu sürece mecbur almak zorundalar hemde sorgusuz sualsiz bunun 7 yada 10 günü yok istersen 1 yıl sonra götür yeter ki faturası olsun. bim de de aynı şekilde almazlarsa genel müdürlüğü arayın sorun ortadan kalkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: ucar_43

Merhaba Arkadaslar

Bnde ürünü bugun sabah 9 da gittim aldım fiyatını merak ediyordum . kasada 75 tl çekti üründe bu fişinide ekliyorum inanmayanlar için :) . Şaşırdım ama yalan yok sormadım bile neden böle diye :)

Akşam ürünü deneme fırsatım olucak o yuzden hızı vs gibi konularda bişi yazamıorm :)
     Hometech ht1200 Hometech ht1200

Hocam a101 9 Ekim günü gene hometech'İn uydu alıcısını getirmiş... Fiyatı o zaman 74.95 imiş. Eski katoloğun resmini de koyuyorum. Sanırım sizin aldığınız a101'de ki kasadan bu ürünün fiyatı güncellenmedi ve eski fiyata aldınız. Bunun harici başka bir şey gelmiyor aklıma. Sonuçta ürün şu an 89.95
    Kasiyerin hatası sanırım sizin işinize gelmiş :)
    Hatta forumda sıcak fırsatlar başlıklı bölüm sayfa 115'de daha önce bu ürün hakkında konu bile açıldığı gözüküyor.
    Sanırım şuan ki ürün ile daha önce ki ürün arasında ki 15 liralık fiyat farkıda wifi aparatının olmasından kaynaklı.

Hometech ht1200

9 ekimde magazamızda satılan üründe wifi adaptörü yoktu 5 şubat ürününde wifi adaptörü de mevcut fiyat o yüzden fiyatlar farklı burada bir kasiyer hatası yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet16

quote:

Orijinalden alıntı: alfarabius2

pdr35
    sen nasıl 8 ekim saat 23 de a101 den
    sözü edilen uyduyu alıp deneye biliyorsun.

:D
    la uydu. 9 ekimde a101de sabah saat 9 da
    satılmaya başlanmayacak mı?

bana biraz sallama cevap yazmışsın gibi geldi..gece gece cümleye bak...

ohoo hocam oda bişey mi bi hafta sonraki ürünü sattıkları bile oluyo mesela flash bellek görmüştüm öyle. personel koyuyo rafa benim aklıma gelse bende gider alırdım ama...

bir A101 çalışanı olarak perşembe günü satışa sunulacak olan elektronik ürünlerin çarşamba günü mağazalara sevk edildiğini düşünürsek harbi sallama olmuş

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.