Şimdi Ara

Hometech ht1200 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
101.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu cihaz tv box tarzında mı arkadaşlar. Yani ben turkcell tv alacağım ama bu cihazla internetten tv izleyebilecek miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infoofis

Torpillik bi durum yok arkadaslar ortada... Alisverise girdim vitrinde brosuru vardi sordum bi akabilirmiyim diye actilar bi tanesinin kutusunu ayak ustu iki dakka inceledim ne kadar dedim kasadan okuttu hemen barkodu 70 Tl dedi direk aldim.
    Sanki Iphone7 aldik... Ne var ki bu kadar buyutulecek anlayamadim. Sıradan bi receiver iste.

Hocam bu cihazda siz ip tv denediniz mi? Yani tv izleyebiliyor muyum? Bunun sistemi nasıl

• Bende yarın alicam

• Merkezi sistem bulunan ev için uygun müdür?tuner kalitesi nasil acaba?neta 6400 den iyiyse almayı düşünüyorum.

• 89,5 TL..yazıyor katalogda..

70 TL..wifi hediyeli nasıl aldınız..?püf noktası neyse biz de alalım..
  • Uydusuz sadece ibternetle tv izleyebilir miyim bununla arkadaslar

• herkez soru soruyo uydu cihazı hakkında ama cevaplayan yok demekki kullanıcı az bende almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • Bravo metep dostum... Gercekten nefis ozetlemissin durumu... Sevgili ozgurkale arkadasima aksi taktirde 3 ay da anlatamazdik konuyu :)
    Gercekten 70 tl ye aldim cihazi ve pesin aldim ayni zamanda ht1200 modeli olani ve wifi dongle kutu icerisinde olanindan... :)
    Daha ne yapayim foto mu cekip gondereyim. Kasa fisinin fotokopisini mi gondereyim. O fiuata olmaz diyenler akillida ben gerizekalimiyim???
    Neden insanlara inanmakta bu kadar zorluk cekersiniz hilmiyorum.
    Neyse inansinlar yada inanmasinlar ben konuya doneyim.
    Bi kac ufak sorunum var cihazla ilgili.
    1- Youtube baglantisinda veri hatasi uyarisi veriyor.
    2-Kanallari kumanda uzerindeki sayi tuslarindan yonetemiyorum. Illa program +- tuslarini yada ok rusuna basilinca cikan kanal listesini kullanarak kanal degistirebiliyorum.
    3- Otomatik pvr kayit yapamiyorum. Illa manuel hangi kanaldaysam orda kayit tusuna yada pause tusuna basmam gerekiyor.
    Bu konularda fikri olan varsa nasil yapilacagi ile ilgili detayli anlatimla birlikte paylasabilirse sevinirim.
    Tum bu sorunlarin haeicinde sahsi fikrim...
    Kahrolsun Tivibu,Digiturk,D - smart ve filbox... Yasasin ucretsiz cillop gibi hometech ht1200 esliginde Turksat 4A.
    Saygilarimla. @metep

• headshotçı kullanıcısına yanıt
    Valla iptv denemedim cunku nasil yapilacagini bilmiyorum :) Siz biliyorsaniz bana yazin hemen deneyeyim ve size detayli bilgi vereyim.
    Saygilarimla...

• infoofis İ kullanıcısına yanıt
    hocam bence sen 1050 modelini almışsındır diyecem ama ısrarla 1200 diyorsun resim çekte bugün a101 basayim sen nerede ikamet ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaoğlutolga -- 5 Şubat 2015; 5:43:32 >
  • Ben aldım 89 a bitane vardı zaten kurunca görüşlerimi paylascam

• Merhaba Arkadaslar

Bnde ürünü bugun sabah 9 da gittim aldım fiyatını merak ediyordum . kasada 75 tl çekti üründe bu fişinide ekliyorum inanmayanlar için :) . Şaşırdım ama yalan yok sormadım bile neden böle diye :)

Akşam ürünü deneme fırsatım olucak o yuzden hızı vs gibi konularda bişi yazamıorm :)
     Hometech ht1200 Hometech ht1200

• quote:

Orijinalden alıntı: ucar_43

Merhaba Arkadaslar

Bnde ürünü bugun sabah 9 da gittim aldım fiyatını merak ediyordum . kasada 75 tl çekti üründe bu fişinide ekliyorum inanmayanlar için :) . Şaşırdım ama yalan yok sormadım bile neden böle diye :)

Akşam ürünü deneme fırsatım olucak o yuzden hızı vs gibi konularda bişi yazamıorm :)
     Hometech ht1200 Hometech ht1200

İçerisinden USB WiFi adaptörü çıktı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ukaryagar

89,5 TL..yazıyor katalogda..

70 TL..wifi hediyeli nasıl aldınız..?püf noktası neyse biz de alalım..

işte bunu anlatamıyosun bazı arkaşlara. önceden de gelmişti bu ürün a101 e ve 70 tl den satıldı bu üründe ekstra wifide olunca katalogta 89,5 diye tanıtılıyo. arkdaş ayın birinde ürünü aldım diyo ama ürün 5 inde satışa başlanacak. insanın aklına gelmezmi acaba eski ürünmü aldı yoksa diye sorarım size? cevap verilirken daha detaylı anlatılırsa insanlar tek tek sormazlar yoksa bu kadar insan gerizekalı değilki hep aynı soruları sorsun..
  • Bana 90 a iteklediler

Hometech ht1200

• Kullanıcı arkadaşlar Uydunun hd yayın gösterimi ve sd yayın gösterimi hakkında görüş belirtebilirler mi ?
    Yoksa internete giriyormuş kayıt yapıyormuş yapmıyormuş benim için pek de mühim değil açıkcası.
    Görüntü kalitesi nasıldır hd ve sd yayınlarda bu önemli ?
  • üst mesajlarda arkadaş kutu içerigini yayınlamış aynısı:)

Yani hdmı kablo , wifi anten fln hepsi var :)

sizin neden 90 da bana 75 ilginç gerçekten :S
  • youtube videosu izlenmiyor. veri hatası diyor. bunu çözebilen var mı? yukarıdaki ip tvler de açılmadı. youtube videoları açılmıyorsa sanırım iade edicem cihazı.
  • Arkadaşlar youtube üzerinden veri hatası alanlar internet bağlantısını bir kontrol edip tekrar denesin sonuçları yazsın
  • Bende ürünü aldım fakat ip tv sıkıntı. Yani nereden bulacağım kanalları. Kendi sitelerinde var olan ip list kötü. Ayrıca youtube da veri hatası diyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.