Şimdi Ara

Hometech ht1200 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden bazı yerlerde fiyat farkı var anlamadım arkdaşlar aldıkları yerleri söylesin yakın arkdaşlar var ise ordan alsınlar.
  • Kanal listesini düzenleyebiliyormuyuz ? Bilgisi olan varmı ? Mesela kanal d 74 de bunu 10 götürecem,

Menü > kanal düzenleme girdiğim zaman yukarı asagı ok işretleri ile taşıma gösteriyor ama kanalların yerlerini değiştiremedim.
  • beyler servisi aradım youtube olayı için, yeni yazılım gelecekmiş geldiğinde düzelir dediler.
  • Arkadaşlar görüntü kalitesi nasıldır bu cihazda ?
    Hd yayınlar ve özellkle sd yayınlar ?
    90 lira verilir de alınır mı bu cihaz ?
  • Sd ve hd yayınlar için yorumlarınız nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıpta kullanmayan varsa alabilirim cihazı
  • Cihaz isininca donuyor menu kitleniyor. Youtube sikintili. Goruntu iyi kanal gecisler iyi.

A101 il mi ayirt ediyor. Batida 90 ic anadoluda 75tl . Bati zengin ittirebildigimiz kadar ittirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

Arkadaşlar görüntü kalitesi nasıldır bu cihazda ?
    Hd yayınlar ve özellkle sd yayınlar ?
    90 lira verilir de alınır mı bu cihaz ?

Hd ler iyi ama tv ye göre de değişiklik gösterir gibi geliyor. sd ler de güzel görüntüde bir sıkıntı yok. Sıkıntı olan ısınıyor ve menu donuyor. Zaman geliyor kanal değiştirmiyor.

İlla kapatıp açıyorsunuz oyle. İki menu gezdim bir iki gazete okudum takıldı. Sonra kanalları geziyorum misal 20 kanal değiştir takılıyor.

5000 kanal hafızası diyor uydu taramasında 638 kanal buluyor menude 598 den sonrası 1 e dönüyor.
  • ucar_43 U kullanıcısına yanıt
    Peki marketin dışındaki katalog asılı değilmi orada koskoca 89tl yazmıyormu.
  • Donma ısınma kaynaklimi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRon0606

Donma ısınma kaynaklimi acaba

Ben oyle tahmin ediyorum cihaz ısı olarak yüksek. Görüntü donmuyor ama menuler kitleniyor.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Zamanın da 100 lira üstü para verip goldmasterın scart girişli mini uydusunu almıştım. Ozamanlar hd kanallar yoktu diye.
    Ama goldmasterdada sizin dediğiniz gibi kanalları gezince yada kafasına esince takılma kalıyor. Kapatıp açmadan yada 10-20 saniye beklemezsen başka kanala geçmiyor.
    5000 değil 598 değil adam gibi 30-40 kanalım olsun yeter bana ondada sıkıntı yok benim için.
    İnternete girip girmemesi de problem değil. Yada program kayıt yapma yapmama...
    Aslında hd ve sd kanalların gösterimi güzelse alınabilir ama bundan bir kaç hafta önce bu ürün sanırım biraz daha uygun fiyata idi. Şimdi biraz pahalı gibi geldi...
  • Youtube'a bağlanırken veri hatası diyor. Kronik sorun mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparator96

Youtube'a bağlanırken veri hatası diyor. Kronik sorun mu acaba

Yazılım hatası hometech yetkilileri bu ay içinde yeni güncelleme yapacakmış düzelir ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucar_43

Merhaba Arkadaslar

Bnde ürünü bugun sabah 9 da gittim aldım fiyatını merak ediyordum . kasada 75 tl çekti üründe bu fişinide ekliyorum inanmayanlar için :) . Şaşırdım ama yalan yok sormadım bile neden böle diye :)

Akşam ürünü deneme fırsatım olucak o yuzden hızı vs gibi konularda bişi yazamıorm :)
     Hometech ht1200 Hometech ht1200

Hocam a101 9 Ekim günü gene hometech'İn uydu alıcısını getirmiş... Fiyatı o zaman 74.95 imiş. Eski katoloğun resmini de koyuyorum. Sanırım sizin aldığınız a101'de ki kasadan bu ürünün fiyatı güncellenmedi ve eski fiyata aldınız. Bunun harici başka bir şey gelmiyor aklıma. Sonuçta ürün şu an 89.95
    Kasiyerin hatası sanırım sizin işinize gelmiş :)
    Hatta forumda sıcak fırsatlar başlıklı bölüm sayfa 115'de daha önce bu ürün hakkında konu bile açıldığı gözüküyor.
    Sanırım şuan ki ürün ile daha önce ki ürün arasında ki 15 liralık fiyat farkıda wifi aparatının olmasından kaynaklı.

Hometech ht1200

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    BEnimde aklıma o geldi. MArketin kasalarında fiyat güncellemesi olmadığı için eski fiyattan hesap kesilmiş.

yok il il bölge bölge fark edecekse bu tüketici ile dalga geçmek kandırmak olur.
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Sd ve hd yayınların videosunu çekmedim pişman oldum. Ama tv den tv ye fark ediyor bu görüntü kalitesi.

eme genel itibari ile göze hoş geliyor fark ettiriyor hd oluşu.

Can sıkan şey donması kanal değiştirmek isteyip değişmemesi.
  • arkdaşlar bu cihaz alınırmı sizce ne dersiniz?
  • Arkadaşlar ben de az önce aldım güzel ürün gayet yayın kalitesi açısından fakat internete bağlandığı halde youtube dailymotion ve kayıtlı iptv hiç birini açmıyor. Yapan birisi varsa nasıl yaptığını ve nasıl girdiğini anlatabilir mi?
  • yusufsgt Y kullanıcısına yanıt
    bu ay güncelleme gelecek diyolar o zaman düzelecekmiş ama bilmiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.