Şimdi Ara

Hometech ht1200 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
101.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wakara

eeee 24 aralik da yine a101 veriyor bu uyduyu. guzel mi alak mi. next mini clack yada cool almayi düşünüyordum. hangisini alayım.

1050 modelini veriyor. Farkı ne acaba?
  • Tavsıye: yukarda verılen lıngten dosya ındırmeye kalkarsanız,yandex açılış sayfanız olur bır daha format atmadan kultarmanız zordur bılesınız!!!
    yandex hayranıysanız, o zaman lafım yok..
  • av kablosu ile görüntü alamadım ses geliyor görüntü yok cihaz mı arızalıdır yoksa bilmem gereken bir şey var mı var. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Av kablosunu bağladığım tv hd desteklemiyor bu arada
  • A101 e tekrar geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

A101 e tekrar geldi

yine yeniden ve + usb wifi adaptör de hediye. yorumlar?

Hometech ht1200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeitgest -- 29 Ocak 2015; 10:20:45 >

• sizce bu ürün harddiskten hd film izlemek ve arada wifi ile youtube ve iptvye girmek için alınır mı
    bide görüntü kalitesi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeitgest

quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

A101 e tekrar geldi

yine yeniden ve + usb wifi adaptör de hediye. yorumlar?

Hometech ht1200

Broşürde kanal güncelleme sistemi dediği şey TKGS mi acaba. ? Eğer öyleyse bu fiyata bu donanım çok uygun olur :)

• enesarda kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum tkgs olsa amblemi olurdu zaten bu üründe tkgs yok
  • Evet dun hometech ht1200 u bende aldim A101 den. Fiyati 70 Tl ye dusurmusler.
    Cihaz umdugimdan iyi cikti.
    Kanal gecisleri, hd kalitesi, menu hizi v.s. Bu fiyata mukemmel denilebilir.
    Yani fiyat-pfiyat-performans orani cok iyi.
    E tabi yasadigim sikintilarda yok degil. Youtube uzerinden video seyredemiyorum " veri hatasi" seklinde bir uyari veriyor. Ancak dailymoition dan video seyrederken sorun yok.
    Ayrica real time pvr ozelligini acamadim. Illa kayit dugmesine basmam gerekiyor. Kesin bi ayari vardirda ben becerememisimdir.
    Bu baslik altindaki yazilim guncellemeleri okudum ama konuya cok vakif olmadigim icin anlamadim.
    E ne demisler anlamadigin isi uzmanina birakican :)
    Sonuc olarak 70 tl ye bu cihazi israrla ve siddetle tavsiye ederim.
    ilgilenenlere duyurulur.
    sikintilarimla ilgili yardimci olabilecek birileri olursada geri cevirmem hani :)

• infoofis İ kullanıcısına yanıt
    wifili modelinimi aldınız yoksa eski modelindenmi çünkü daha ayın beşinde a101 de olacak.
  • valla bu ürünün özel arayüzü varmı yani tv box gibi mi? Wifi ne işe yarıyor
  • ozgurkale kullanıcısına yanıt
    wi-fi aparati kutusundan cikti. Hediyeymis. Hemen bizim dukkanin karsisnda A-101 var ordan aldim. Ve cihaz gayet iyi. Tavsiye ederim eger super profesyonel manyak mega bi cihaza ihtiyacim yok diyorsaniz... :)
  • headshotçı kullanıcısına yanıt
    Wi-fi gordugum kadariyla youtube, dailymoition v.s. gibi siteler uzerinden arayuz yardimiyla video izlemenizi sagliyor. E tabi en onemlisi IP TV imis. Benim Ip Tv ile ilgili bilgim olmadigi icin o konua yardimci olamayacagim...
    Yine kendi arayuzunde gazetelerin rss sayfalarina baglanip haberleri okuyabilirsiniz ki yine internet araciligiyla. Yani wi-fi alicisi sayesinde :)
    satışı başlandımı perşembe başlamıyomuydu torpilmi geçtiler size :)
  • Bende almak istiyorum öncelikli amacım internetten video izlemek ve usb den film izlemek bunlar için performansı nasıldır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

Bende almak istiyorum öncelikli amacım internetten video izlemek ve usb den film izlemek bunlar için performansı nasıldır acaba

hocam bence özellik açısından baya zengin bir ürün yeterli olacaktır isteklerin için.
  • ozgurkale kullanıcısına yanıt
    Torpillik bi durum yok arkadaslar ortada... Alisverise girdim vitrinde brosuru vardi sordum bi akabilirmiyim diye actilar bi tanesinin kutusunu ayak ustu iki dakka inceledim ne kadar dedim kasadan okuttu hemen barkodu 70 Tl dedi direk aldim.
    Sanki Iphone7 aldik... Ne var ki bu kadar buyutulecek anlayamadim. Sıradan bi receiver iste.
    demekki eski üründen almışsınız ayın 5 inde wifili modeli gelecek onun fiyatı daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkale

demekki eski üründen almışsınız ayın 5 inde wifili modeli gelecek onun fiyatı daha yüksek

20 TL farkla USB adaptörü de veriyor uydu yanında gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: infoofis

wi-fi aparati kutusundan cikti. Hediyeymis. Hemen bizim dukkanin karsisnda A-101 var ordan aldim. Ve cihaz gayet iyi. Tavsiye ederim eger super profesyonel manyak mega bi cihaza ihtiyacim yok diyorsaniz... :)

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkale

özet: 20tl fazla vermeden(70TL'ye) wifi adaptör hediyelisini almış. A101den peşin fiyata taksitli ürün alanlarda var forumda(ilanda taksitli fiyat 6tl fazla olarak yazmış olmasına rağmen). Uyarmasaydım zorla taksitli ürünü taksit yok deyip sadece peşin alabilirsin diyen kasiyer de vardı. Broşürdeki taksit yazan alanı gösterdim sorun çözüldü :). Şaşırmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 3 Şubat 2015; 16:15:10 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.