Şimdi Ara

Hometech ht1200 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
101.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trgladio

quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

ht1200 SE NEW cihazın kaydettiği tsv uzantılı videoları Benim gibi bilgisayarda açmak isteyen varsa açan bir program buldum ismi avidemux.
    fixounet.free.fr
    Avidemux - Downloads
    http://fixounet.free.fr/avidemux/download.html
    buradan sisteminize uygun olan sürümü indirebilirsiniz. dosyayı programda açtıktan sonra save seçeneğinden avi,mp4 yada mkv olarak kaydedebilirsiniz. yada farklı format istiyorsanız program ayarlarından değiştirebilirsiniz

Açmadı maalesef yine...

belki sisteminizde kodek paketi kurulu değildir yoksa açılmaması için neden yok

www.codecguide.com
    Download K-Lite Codec Pack
    https://www.codecguide.com/download_kl.htm
    isterneiz buradan kodek kurup tekrar deneyin

• quote:

quote:

quote:

ht1200 SE NEW cihazın kaydettiği tsv uzantılı videoları Benim gibi bilgisayarda açmak isteyen varsa açan bir program buldum ismi avidemux.
    fixounet.free.fr
    Avidemux - Downloads
    http://fixounet.free.fr/avidemux/download.html
    buradan sisteminize uygun olan sürümü indirebilirsiniz. dosyayı programda açtıktan sonra save seçeneğinden avi,mp4 yada mkv olarak kaydedebilirsiniz. yada farklı format istiyorsanız program ayarlarından değiştirebilirsiniz

Açmadı maalesef yine...

belki sisteminizde kodek paketi kurulu değildir yoksa açılmaması için neden yok

www.codecguide.com
    Download K-Lite Codec Pack
    https://www.codecguide.com/download_kl.htm
    isterneiz buradan kodek kurup tekrar deneyin

video bu isterseniz siz deneyin bir yapamadım ben.

• Bu 1200se yi aldim anten olan versiyon 100 tl. Youmlara gore guzel alet sanirim.. umarim soeun yasamam. Sorum şu, benim modeme bagli bi harddiskim var, bu uydu alicisinin wifi baglandiginda modeme bagli o diski gorme ve icindekileri oynatma ihtimali var midir ?

edit : kutunun içinden kumanda çıkmadı, ayrıca hiçbişey kablo sıkıştırma zımbırtıları poşetleri falan hiç birşey yoktu, biri alıp kumandayı yürütüp iade mi etmiş, biri alıp kumandasız diye mi iade etmiş bilmiyorum ama bişeyler dönmüş belli , iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 7 Temmuz 2016; 7:02:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Bu 1200se yi aldim anten olan versiyon 100 tl. Youmlara gore guzel alet sanirim.. umarim soeun yasamam. Sorum şu, benim modeme bagli bi harddiskim var, bu uydu alicisinin wifi baglandiginda modeme bagli o diski gorme ve icindekileri oynatma ihtimali var midir ?

edit : kutunun içinden kumanda çıkmadı, ayrıca hiçbişey kablo sıkıştırma zımbırtıları poşetleri falan hiç birşey yoktu, biri alıp kumandayı yürütüp iade mi etmiş, biri alıp kumandasız diye mi iade etmiş bilmiyorum ama bişeyler dönmüş belli , iade ettim

Üstad alırken açıkmış zaten kutu bakamadin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

tv yayınlarını .tsv formatında kaydediyor. Bu videoları pc'de açamadım. tsv dosyasını pc'de açabilen var mı?

Millet nasıl açıyor bende anlamıyorum bi bizde mi bu formatta kaydediyor... :(

vlc tabanlı bu programın açtığı söyleniyor bir dene istersenhttp://acestream.org/ olmazsa uzantısındaki V'yi kaldır dene.
  • Ht1200 orhinal markasi nedir. Telefondan kumanda etmek istiyorum.

• Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 1200se modelini. Ancak 2-3 gündür sürekli sinyal yok yazıyor. Kablo yeni LNB yeni TRT1 ve türevleri hiç gitmiyor ama diğer kanallar sürekli sinyal yok yazıyor. Başına gelen var mı? Anten dönse TRTler çekmez. Durduk yerde sinyal yok yazıyor bir süre sonra geliyor sonra tekrar gidiyor.
  • Arkadaşlar buna verceğiniz100tl civarındaki parayı20-30 daha katın gidin vatancomp. 130tl civarında garantılı mal alın dun 1 bugun 2 uydu alıcısı uretır olmuşlar tabı verım alamazsınız.tanınmış marka alın.next minilerde inidrimlien azından sağlam sorunsuz.ayrıca ıp tv lerın cougu zaten lınkler kalıtesız oldugundan çalışmaz ıp tv kullanacaksanzı oda yıllık fırma detsegı yoksa uyducularda satılıyor izlemek isterseniz öyle manuel elle vs izlesende gider zaten guncellemen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 19 Kasım 2016; 3:49:42 >
  • ALINTI ][ Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 1200se modelini. Ancak 2-3 gündür sürekli sinyal yok yazıyor. Kablo yeni LNB yeni TRT1 ve türevleri hiç gitmiyor ama diğer kanallar sürekli sinyal yok yazıyor. Başına gelen var mı? Anten dönse TRTler çekmez. Durduk yerde sinyal yok yazıyor bir süre sonra geliyor sonra tekrar gidiyor. ]
    UYdu alıcım: HT 1200 SE (NEW)
    Bu sorunu çözdüm. 21.11.2016 kanal listesini ekledikten sonra (usb ile güncelledikten sonra) TRT 1 TRT spor Semerkand ve benzeri kanallar dışında kanal çekmiyordu. Menü >> Kurulum Ayarları >> Anten Ayarları' na girin. 1. LNB gücü kapalı ise açık yapın. 2. DisEC kapalı ise onu 1.0/1.1 yapın. Bende sorun düzeldi. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Dipnot: Uydu alıcı TKGS yi destekliyor, usb siz de güncellenebiliyor.
    Dipnot 2: Yeni yazılımdan sonra(17.03.2016) youtube ve IP TV çalışıyor.

• Güncel kanal listesi ve ıptv listesi olan var mı?

• srdr4242 S kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende de var dediğinizi yaptım bakalım sorun çözülecek mi.

edit: sorun hala devam ediyor. galiba ürün sorunlu sıkıntılı. kimse almasın. ucuz et yahni meselesi. paranıza kıyın iyisini alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luix -- 3 Ocak 2017; 17:11:0 >
  • Tp link TL-WN727N ile uyumlumudur

• server suresi bitti . ne yapabiliriz ?

• Bu ht1200se modelde kumandadan kapatip acinca kanal listem surekli sifirlaniyor. Zorla liste yapiyorum. Ama biri kumandadan kapatinca kanal listesi sifirlaniyor. Kurulum / kanal guncelleme/ guncelleme modu kapali oldugu halde herseferinde sifirlaniyor bir yontemi varmi acaba

• arkadaşlar telefonu kumanda olarak kullanmak isteyen varsa sunplus stb remote isimli programı indirin. uydu modeminize bağlı olsun wireless ile. otomatik olarak bulacak.

menuden uzaktan kumandayı açık konuma getirmeyi unutmayın. biraz önce kumanda bozuldu bu şekilde çözdüm. belki bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim

• ben en son 1,2 sene önce son güncelleme yaptığımdan beri usb aparatı modemi görmüyor,firmaya mesaj attım gönderin bize dediler o günden beri uğraşmadım
    varmı benzer sorunu yaşayan
    kendi sitesindeki mesajlarda çoğu kişide bu sorun olduğunu okumuştum
  • Arkadaşlar cihaz iki yıldır güzel çalışıyordu yalnız son zamanlarda bazen açılmıyor, numara ekranında tire işaretleri çıkıyor sadece. Kapatınca saat geliyor açınca tire. Fişten çekip tekrar deneyince bazen açılıyor şansa. Bazense hiç açılmıyor. Sorun ne olabilir? Bir de bunun en son çıkan yazılımı nedir USB üzerinden güncelleme yapalım belki düzelir.

Edit:Son çıkan güncellemeyi USB ile yükleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 24 Temmuz 2017; 8:58:51 >
  • ben 2014 yılında aldım. hala kullanıyorum. monitöre bağladım. harici hoparlör taktım. tv izleyeceğim zaman işimi görüyor. ama görüntü kalitesi beni tatmin etmedi. ama iş görüyor.
  • Herhangi bir kanali tek olarak eklemek mumkun mu. Mesela kapanmis bir kanslin tp biogilerini girip ekleyebiliyormuyuz.

• Arkadaşlar merhaba hala bu uyduyu kullanan varmı? Sadece iptv ve youtuba girse yeter Bunları yapabiliyormu şu an ve yapabiliyorsa güncellemesini paylaşırmısınız?
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.