merhaba arkadaşlar. teknosadan aldığım hometech protab 7 windows 8 tablete temiz kurulum yaparak windows 10 yükledim. bütün diriverleri kurdum. ancak dokunmatiğini düzeltemedim. bir köşesinden basınca diğer köşesinde basılıyor. dokunmatik ile ilgili driverin en güncel sürümünü yükedim yine olmadı. yardımcı olabilir misiniz acaba?
kardeş hayatının hatasını yaptın onun çözümünü günlerdir arıyorum bulamadım pro tab7leri güncelleyince öyle oluyor 3 şansın var ya gidip aldım bozuktu diye iade edicen yada servise yollayacan yada aldığın yerde tantım amaçlı tabletleri serigiliyorlar ya bakıp ince lemek için oraya gidip çaktırmadan oradaki tablete otg ile usb takıp usbye yedekleme alıp tablete sıfır kurulum yapıcan veya oradaki görevliye söyleyiop yedekleme alırsın kardeş bunlara yapıp sorunu halledersen bana yedekleme dosyasını upload edip linkini atarmısın benimkide bozuk ta
evet. bu dediklerini düşündüm. ama üşendim. var mıdır başka yolu diye şansımı deniyeyim dedim. o zaman şöyle yapabilirim: arkadaş da aynısını almıştı. onun tabletten imajını alayım. benimkine kurayım. eğer başarırsam yandexe yükler oradan da linkini sana yollarım :)