Şimdi Ara

hometech protab 7 temiz kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. teknosadan aldığım hometech protab 7 windows 8 tablete temiz kurulum yaparak windows 10 yükledim. bütün diriverleri kurdum. ancak dokunmatiğini düzeltemedim. bir köşesinden basınca diğer köşesinde basılıyor. dokunmatik ile ilgili driverin en güncel sürümünü yükedim yine olmadı. yardımcı olabilir misiniz acaba?

• kardeş hayatının hatasını yaptın onun çözümünü günlerdir arıyorum bulamadım pro tab7leri güncelleyince öyle oluyor 3 şansın var ya
    gidip aldım bozuktu diye iade edicen yada servise yollayacan yada aldığın yerde tantım amaçlı tabletleri serigiliyorlar ya bakıp ince
    lemek için oraya gidip çaktırmadan oradaki tablete otg ile usb takıp usbye yedekleme alıp tablete sıfır kurulum yapıcan veya oradaki
    görevliye söyleyiop yedekleme alırsın kardeş bunlara yapıp sorunu halledersen bana yedekleme dosyasını upload edip linkini atarmısın benimkide bozuk
    ta
  • evet. bu dediklerini düşündüm. ama üşendim. var mıdır başka yolu diye şansımı deniyeyim dedim.
    o zaman şöyle yapabilirim: arkadaş da aynısını almıştı. onun tabletten imajını alayım. benimkine kurayım. eğer başarırsam yandexe yükler oradan da linkini sana yollarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko android TV aldım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.