Şimdi Ara

Vestel New Versiyon :) :) :) (son güncelleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vestel.com.tr/dijital/linkler.asp

ama servise gidin diyor bunlar...

ilk aldığımızda netten yapabilirsiniz diyorlardı...

şimdi ben dvd yi söküp servise mi götürcem... ne sacma yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XivA -- 1 Aralık 2004,23:30:03 >

• yaw hiç yaptıran yok mu...??

yoksa bu sitede herkez philips 720 mi kullanıyor ya....!!
  • yaw adamlar gene bişey yapmamış bitek gelen yenilik 2 streamli divxleri artık kullanabiliyosunda benim arşivde 900 film var hiçbiri bu şekilde değil,ya şu altyazıyı büyütme ve 3 satır olayını düzeltmediler he
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocal

yaw adamlar gene bişey yapmamış bitek gelen yenilik 2 streamli divxleri artık kullanabiliyosunda benim arşivde 900 film var hiçbiri bu şekilde değil,ya şu altyazıyı büyütme ve 3 satır olayını düzeltmediler he

2 streamsleri zaten oncedende kullanabiliyorduk.
  • yani bir işe yaramaz mı bu güncelleme...!!

bende sevinmiştim iyi birşeyler var die...
  • yok arkadaş kendizniz dosya bulup yapmayın,Bi sebepten göçüyo makineler sonra anakartın tekrar programlanması gerekiyor.Gerçi garanti kapsamında 4500 ü 4550 ile değiştiriyolar veya tekrar programlıyor.1,20 makineye çok şey katmıyo da şu bazı xvid lerin açılmaması sorunu ile ilgili bi patch i 4*4 gözle bekliyoruz.
  • kardeş 1.20 değil ya bu...

4-5 gun olmuş cıkalı. 1.165 yazıyor...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.120de 2 seste problem vardı
    quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

quote:

Orjinalden alıntı: apocal

yaw adamlar gene bişey yapmamış bitek gelen yenilik 2 streamli divxleri artık kullanabiliyosunda benim arşivde 900 film var hiçbiri bu şekilde değil,ya şu altyazıyı büyütme ve 3 satır olayını düzeltmediler he

2 streamsleri zaten oncedende kullanabiliyorduk.
  • birde bu versiyonda dtsyi kaldırmışlar,avrupadaki vestelin sitesinden gelen cevap böyle
    türkiyedekini ise yaptıran varsa anca öyle öğreneceğiz
  • dts yi kaldırıp napacaklar ki... saçmalık..
    ne olacak şimdi her DTS kaldırılan üründen VESTEL codec ucretini geri mi alacak DTS sirketinden ... nerden çıktı bu ya.. (gerci bana göre hava hoş digital receiverim var ama haksızlık..! )

birileri yüklerde kazara ondan öğreniriz artık :)
  • ama çok komik ya,herşey bi kenara bu ürünü divx veya dvd için alan biri özelliklerine bakıp alıyor ve ürünün üstünde dts logosu var.Ya sen satarken böyle satıyosun sonra firmware ile bunu kaldırıyosun bu ne saçmalıktır ya
  • yoksa bunların kod yazacağı yermi kalmadı biosta da ondan mı siliyorlar...

alem adam bunlar yaw... :)

gerci bu olayın doğruluğuda kesin değil boşuna günahlarını almayalım.!
  • Serviste yükletilmesinin sebebi; bundan önce bu yazılımı yükleyen çoğu kişi cd'ye çekmede yanlışlık yaptıkları için cihazı göçertmişler. Vestel'de bütün anakartları tekrar değiştirmek zorunda kalmış. Olaylara sadece kendi yöününüzden bakmayın. Sonuçta bunu yükleyebilen insan var yüklemeyi bilmeyen insan var. O zaman önüne gelen yazılımı yanlış yüklesin ondan sonra yeni cihaz beklesin
  • ona göre güvenli yüklemeli yazılım yapsınlar o zaman yada desinlerki satarken "servisten güncellenebilir" diye...

ii artık ben elime alıp dvd mi gezdireceğim..

tamam dvd player o kadar büyük bişi değil az problem ok! ama vestelin yeni cıkaracağı kart okuyuculu divx, mpeg ... vs TV lerinden

birini aldım... eee 70 - 82 ekranın ayda veya 2 ayda bir servise gezdirmeye mi cıkaracağım...

( anakart yakma konusuna gelince...

bende yaktım..!

yaklaşık 7-8 yıldır cd cekerim!

sayfada ne dediyse harfiyen yaptım.

ama yine yandı. kesinlikle VESTEL hatası.!

tüketiciyi değil, üreticiyi suclayın.. neden philips yanmıyor...??? )
  • Dostum ben 1.120 yi CD ye cektim Gittim arkadasa önce onda deneyeyim diye attık CD ye gayet guzel kuruldu. Aha dedim sorun yok hemen eve gittim kendi cihazıma koydum aynı cd hemde cihaz uctu...

Buna ne dicen? Bence bu cihazların belli bi serisinde hata var yukleme yapılamıyor...
  • ess chiplerine eğer chip üretimden dolayı bozuksa flash atılırken 1 veya birkaç kerede yanıyor.. Kullanıcı hatası değil yani.. servis yaparkende yanıyor! Kendiniz yapmayın biz yapalım demelerinin nedeni mümkün olduğunca az kişinin güncelleme yapması ve böylece daha az garanti kapsamında arıza giderilmesi için bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.