Şimdi Ara

Hometech tablet seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir arkadaşın konusuna da salça oldum ama çok arada kaldım. Hometech'in iki modeli var İdeal Tab 8 ile Elite Tab 8 diye. Özellikleri birbirine çok yakın ama seçemiyorum.
    Ekran ikisininde IPS ve 8 inç
    İkisi de 16 GB
    HDMI'ları da var. Ben en iyisi farklarını sayayım.
    İdeal Tab 8 Ön 0.3 MP, Arka 2.0 MP Android (5.1)
    Elite Tab 8 Ön 2.0 MP, Arka 5.0 MP Android (5.0)
    aralarında da çok az oynuyor. İdeal Tab 8 İps 3G modeli Bimekslerde 279 lira iken Elite tab 8 Mediamarktlarda 289.
    Bir türlü karar veremiyorum kullanmış olan ve önerisi olan var mı?
    Şimdiden sağolun.

• Aman hocam sakin bulasma sunlara ben 2 aynonce 200 liralik olani aldim surekli kasmalar kitlenmeler ekran zaten pixel pixel dedim bu ne . Sonra zor guc bela degistirdim samsung galaxy tab3 aldim sakin kanma ram ine felan takilip kaliyor

Samsung galaxy tab3 250 350 arasi degisiyor tek dez avantaji on kamerasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstar.akb -- 12 Şubat 2016; 11:31:06 >
  • Hadi ya ben araştırdım genelde memnun gözüküyordu herkes 10 tane 1 tane olmaz mı arada öyle sonuçta yamulan iphone gördük. ama hepsi yamulmuyo
  • Biz oda arkadaşımla Elite tab 8'i kullanıyoruz film izlemek, sosyal medyada takılmak ve müzik dinlemek için falan henüz hiç sıkıntı yaşamadık. Bir kaç tane oyunda indirdik gayet rahatız. Donmuyor hiç güzel.
  • CanGuven41 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız ne aldınız?
    bende elite Tab a bakıyorum ama çok bir yorum yok:(
  • esinkaa E kullanıcısına yanıt
    hocam hala memnun musunuz? bir de GPS var mı cihazda?
  • Aman bulaşma bende 10.1 aldım hemen iade ettim piksel piksel anadalu ve kaplumbağa tabi süper istemiyoruzda okadar da kötü olmaz ki arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tablet
    9 yıl önce açıldı
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yilmazguney kullanıcısına yanıt
    sizin aldığınız Windows işletim sistemi olan mı android mi?
    ben kızım için almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkkc -- 18 Şubat 2016; 16:27:01 >
  • gkhnkkc G kullanıcısına yanıt
    Android hocam bende oğluma almıştım ama berbat açmamla kapatmam bir oldu

Peki önerebileceğiniz bir marka model var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz diyorsanız piranha 7 inçlere bakın hocam

Eyv. Hocam

• Arkadaşlar İdeal tab 8 3G'yi aldım memnunum 3G özelliği süper, şarjı iyi dayanıyo ekranda iyi valla, şimdilik memnunum. Bir sorun çıkarsa bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkkc

GPS den kastınız Samsung Galaxy Tab3 ise evet var. Arabamda navigasyon ve multimedya cihazı olarak kullanıyoprum. Sorunsuz bir alet. Bir çok online satış mağazası bu üründe GPS yok yazıyorlar ama var. Hatta hepsiburada.com yorumlara da yazmıştım özellikle var diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 Osman

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkkc

GPS den kastınız Samsung Galaxy Tab3 ise evet var. Arabamda navigasyon ve multimedya cihazı olarak kullanıyoprum. Sorunsuz bir alet. Bir çok online satış mağazası bu üründe GPS yok yazıyorlar ama var. Hatta hepsiburada.com yorumlara da yazmıştım özellikle var diye.

Tam olarak hangi modeli hocam Tab3'ün ? birde fiyat neydi ?
  • Fiyat belirtemem, çünkü bir firmadan kampanya kapsamında ücretsiz aldım. Samsung Galaxy Tab 3 Lite (SM-T110) modeli. Hatta dün bir arkadaşım Vatandan Samsung Galaxy Tab 3 Lite (SM-T113) modelini aldı onda da var gps. 300,00 TL ye aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07 Osman -- 22 Şubat 2016; 15:14:37 >
  • 07 Osman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Demek ki T110 ve üzeri tümünde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceStorm

Çok teşekkür ederim. Demek ki T110 ve üzeri tümünde var.

Rica ederim. Aracımda kullanıyorum, faydalı ve hoş bir uygulama oldu. Hatta biraz modifiye edip, otomatik açılma ve kapanma da ekledim. Tam bir doubledin oldu.
  • 07 Osman kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tab 3 ü kastetmemistim. Hometech elite tab 8 i sormuştum kullanan arkadaşa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.