Şimdi Ara

Hometech W835(A101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alanlardan birisi lütfen 3dmark ile test edebilir mi?Birde half-life,crysis(low) gibi oyunları test ederse güzel olur.Programcı arkadaş varsa, vs deneyebilir mi? Gerçi açıcağını sanmıyorum ama neyse.Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaosy

Merhabalar;
    Alanlardan birisi lütfen 3dmark ile test edebilir mi?Birde half-life,crysis(low) gibi oyunları test ederse güzel olur.Programcı arkadaş varsa, vs deneyebilir mi? Gerçi açıcağını sanmıyorum ama neyse.Kolay gelsin.

hocam elime gecti kullanma fırsatı buldum tablet oncelikle masaustu bir bilgisayarın yapabildigi herseyi performans acısından bakmazisek yapabilecek kabiliyette oncelikle sunu soyliyeyim bunda oyun vs oynamanız imkansıza yakın ( basit oyunlar hariç ) ki minecraftı bile kaldıracagını sanmıyorum yarın test yapıcam elime gecerse tekrar onun dısında kullanımı cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

Orijinalden alıntı: Chaosy

Merhabalar;

hocam elime gecti kullanma fırsatı buldum tablet oncelikle masaustu bir bilgisayarın yapabildigi herseyi performans acısından bakmazisek yapabilecek kabiliyette oncelikle sunu soyliyeyim bunda oyun vs oynamanız imkansıza yakın ( basit oyunlar hariç ) ki minecraftı bile kaldıracagını sanmıyorum yarın test yapıcam elime gecerse tekrar onun dısında kullanımı cok iyi

Bilgi için saolun hocam.Benim de bugün elime geçti, hemen tüm ayarlarını yaptım, steam, java, visual studio, photoshop gibi uygulamaları yükledim.Sonra grafik testi için minecrafta ve portal 1'e baktım.Minecraftta görüşü fardan normale çevirince gayet güzel oynanabiliyor, hiç öyle beklemiyordum çünkü gpu 532mb ve 633 mhz hızında yanlış hatırlamıyorsam.Portalıda low ile medium arasında ay atlayınca çok hafif bir kasıntıyla açtı ama oynanabiliyor.Photoshop gibi uygulamaları, eğer başka uygulama açık değilse çok rahat açıyor.Kısaca dediğiniz gibi normal bilgisayar görevi görüyor.Sizede hayırlı olsun ayrıca.

• Chaosy kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam bu mesaji tabletimden atiyorum :)
  • :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa FireBrand Tablet m778
    12 yıl önce açıldı
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.