Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
45
Favori
168.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/windows-10/general/overview-datamini-twg10-2-1-tablet-t3290027
    Birde şunu buldum üstte linkteki tablete dual boot anlatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar almak isteyen olursa ankara batıkentte 5 tane varmış a101 de sıfırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocolf

Bi BIOS buldum bizim tablete uygun olabilecek (cube i10) hadi bakalım inş düzgünce yüklenir olmazsa da brick olur yapacak birşey yok

Brick olursa haberim olsun
    Yardimci olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 16 Ocak 2016; 19:30:41 >
  • Tabletin son hali nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nocolf

Hadi bakalım
    Hometech WI101 | Ana Konu
    Hometech WI101 | Ana Konu

hocam naaptın oldu galiba

• Usta yapabildinmi tableti???

• Malzeme kalitesi öyle çok ahım şahım değil ancak oldukça fonksiyonel olduğunu söylemeliyim. Windows 10 da gayet iyi. Hızlı açılıp kapanıyor. Açıkçası bu fiyata böyle bir ürün bulmak biraz zor. Tableti klavye ile her türlü mod'da kullanabiliyorsunuz. Ters takıp çadır modunda bile kullanabilirsiniz. Android kurmayı düşünüyordum ancak Win10 her işimi gördüğü için vazgeçtim. Film izlemek, web de gezinmek, mail ve basit ofis işleri için bile ideal. a101 den alacaksanız için açıp almanızda fayda var. Bazı ürünler sorunlu olabiliyor.
  • Android işletim sistemli tabletler şu an benim yapmak istediklerimi yaptırmıyor. Pratik kullanımlar için, akıllı telefonlar için iyi ama bir masaüstünde çalışma konusunda yetersiz. Dosyalara erişim olsun, dosyalar arası geçiş olsun, dosyalar arası aktarım olsun pratik değil. Bu durumda windows yine en iyisi.
  • bilgisayardan çok iyi anlamayan biri olarak bende buradaki arkadaşların değerlendirmeleriyle a101 e ilk geldiği gün almıştım. şansıma benim tabletimde ölü piksel yada başka bir sorun çıkmadı. fiyat performans olarak hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. ihtiyacım olduğunda office programlarını kullanabileceğim için almıştım iyiki almışım. sonuçta 450 liraya laptop alıp kullanamazdım ama bu ürün oldukça hızlı.
    bazı arkadaşlar ekranda çizikler var yazmış ama tabletin ekranında yok gibi duran çok iyi yapışmış bir jelatin var. bende önce yok sanmıştım ama birkaç arkadaş yazınca tırnağımla zorladım kalktı. ekranımda çizik olmadığı için ben çıkartmadım ama belki çıkartınca dokunmatik performansı artıyordur bilemiyorum.
    herkesin bahsettiği gibi sesi dışa aktarışı gerçekten çok kötü. kulaklık takıldığında bir problem yok.
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    ekranda koruma filtresi var arkadaşım. bende önce yok sandım kaldırmaya çalıştım kaldıramadım ama olduğuna dair yazılanları okuyunca zorladım. tırnağınla yada bir kürdanla köşesinden kaldırmaya çalış göreceksin.
  • es2015 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah...
    Eve gidince bir bakayım. Gerçi ekran koruyucu olması tablet olarak kullanırken kaygan olmadığı için biraz sorunlu olsa da çizilmelere karşı dayanıklılığı arttırdığı için çıkarıp çıkarmamakta pek emin değilim.
  • HDMİ ile Only film izlerken cpu %100 lere dayaniyor anlik donmalar yasiyorum cozunurlugu dusurdum ayni sorun devam ediyor. Sizce sebebi ne olabilir??

• erescan kullanıcısına yanıt
    Çözünürlüğü düşürmekten ziyade farklı bir program ile açmayı dene. Örneğin Vlc Player falan gibi. Marketteki versiyonunu değil aşağıda linkini verdiğim versiyonu indir. Marketteki yaramaz.
    http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
  • önceki yorumlarda işlem merkezinin açılmasını sarj aletine bağlamışlar ancak şuanda sarj aleti bağlı değil ancak yinede belli aralıklarla açılıyor.Özellikle film izlerken büyük sıkıntı çıkarıyor.Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?Bir kaç gün yapmadı ancak son 2 gündür tekrar başladı.Acaba gelen bildirimler tam olarak yok olmuyor ve o mu tetikliyor açılmasını
  • Bu gün bizim evin yakınında a101'de 349tl yapmışlar ne dersiniz bu fiyata?

• Bu gün bizim evin yakınında a101'de 349tl yapmışlar ne dersiniz bu fiyata?

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Düşündüğün hata...
    Üzerinde Lisanslı Windows 10 var. 2 Gb ram var HD ekran var. 32 Gb dahili hafıza var. Hdmi portundan tak televizyona geniş ekranda Win10 deneyimi yaşa. Hafıza yeterli değilse MikroSd kart ile yükselt. İstersen klavyesini tak notebook/netbook olarak kullan istersen çıkart tablet olarak kullan. Biz ucuz aldık diyorduk sen 100 tl daha ucuza alacaksın. 114 dolar yapar ki bu fiyata Çinden bile getirtemezsin. Bence bu cihazı insanlar ya anlayamadılar bu yüzden rağbet görmedi ya da çok küçümsediler. Markası Samsung, Htc, Hp, Apple falan olsaydı fiyatının üzerine bir 600-700 Tl daha eklemen gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bu gün bizim evin yakınında a101'de 349tl yapmışlar ne dersiniz bu fiyata?

Yahu akşama doğru bizim evin yanındaki A101'e sordum, halen 449 TL. diyorlar, dedim bazı marketlerinizde 400'e düşmüş, bizde yok dediler. Ben 400 deseler kapacaktım, vallahi bu fiyata hiç durma derim. Ama dikkat et iade alınan bir ürün olmasın, açılmamış ambalaj olsun. Bu arada sorması ayıp hangi A101 bu, yarın ref. verip pazarlık yapayım bari ...

• Yarin bakayim bir adet acilmamis vardi nefsime yenik dusersem alacagim sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    düşünmen hata, kaçırma yapış git
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.