Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
45
Favori
168.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djcool

1 tane hala yakınımdaki markette duruyor, karar veremedim :) 349 - 400 rakamları dolaşmış üst yorumlarda? Bir de 1-2 sene sonra bu cihazın bataryası artık kullanılamayacak hale gelirse ne olacak? Laptoplarda çıkarıyoruz oluyo bitiyo ama tabletlerde değişim oluyo mu?

Hocam neresi o yakındaki A101
  • britony kullanıcısına yanıt
    bizim ordaki a101de 2 tane var hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza87

bizim ordaki a101de 2 tane var hala :)

Vicdan kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

önceki yorumlarda işlem merkezinin açılmasını sarj aletine bağlamışlar ancak şuanda sarj aleti bağlı değil ancak yinede belli aralıklarla açılıyor.Özellikle film izlerken büyük sıkıntı çıkarıyor.Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?Bir kaç gün yapmadı ancak son 2 gündür tekrar başladı.Acaba gelen bildirimler tam olarak yok olmuyor ve o mu tetikliyor açılmasını

Hocam biraz painti açıp test yapın. Bildirim merkezi açılmaya başlayınca painte geçin. Paintte rastgele çizgiler çıkıyorsa dokunmatik sıkıntı demek. Hala bildirim merkezi açıklıyorsa sistemden gelen bir özellik demek. En rahat böyle anlaşılır.

bugün tableti açtığımdan beri işlem merkezi açılmadı hocam.Galiba sorun gelen bildirimlerle ilgili ancak dediğinizi deneyeceğim.Teşekkür ederim yardımınız için

• quote:

Hala 449 şimdi sordum. 350 diyen emin mi? Nedir doğrusu.

Fiş burada hocam
    Hometech WI101 | Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Hala 449 şimdi sordum. 350 diyen emin mi? Nedir doğrusu.

Fiş burada hocam
    Hometech WI101 | Ana Konu

Yarın bu fişi gösterip pazarlık yapayım bari, verirlerse bu fiyata alayım ... Açtınız mı cihazı ? Nasıl ? Bir sıkıntı varmı ?

• Arızalardan dolayı birçok iade eden/servise veren kişi oldu, fiyatı ucuzlamış bu ürünler "refurbished" diye tabir edilen servise gönderilip elden geçirilen ve tekrar satışa çıkarılan ürünler olabilir. Yani kullanılan, arızalarından dolayı servislik olan ama sorunları çözülen/çözüldüğü sanılan ve tekrar satışa çıkan ürünler. Bu sadece tahmindir, A101'in elde kalmış ürünleri eritme politikası da olabilir ayrıca indirimler yerel kampanya da olabilir. Ürün kesinlikle 349TL eder.
  • Aldığım yerde 2 tane vardi biri açılmamış biri açılmış. Hatta 4k tv'de de indirim vardı. Geri verilen cihaz olamaz. Cihazi henüz açmadım müsait bir zamanım olmadı maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 21 Ocak 2016; 8:38:39 >
  • Arkadaslar benim tablet bazen windows sembolune basinca baslati acmiyo bazen aciyo bu neden kaynaklaniyor nasil cozebilirim. Ayni sekilde magazayada bazen giriyo bazen girmiyo

• hdmi çıkış varmı.

netten dizi yada film online izleyebilirmiyim tv ye bağlasam bu fiyata alınırmı 350 olmuş herhal.
  • HDMİ var online film izlemek icin almistim guzel fiyat 350tl alinir Ben 5 taksit 467tl aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erescan

HDMİ var online film izlemek icin almistim guzel fiyat 350tl alinir Ben 5 taksit 467tl aldim.

teşekkürler.
  • Arkadaşlar allah için birisi bana yardim etsin tableti sifirlamak için ayarlara geldim sofirla felan dedim tableti açamıyorum + ve power tuşlarına badınca restart pc ve see advanced optilns felan geliyor

• vay arkadaş bizde seviniyoruz ucuz aldık diye
  • Arkadaşlar şimdi bu alette dahili gps var mı ona göre alcam.

• Bir tane açılmamış buldum buradaki a101 de zam gelmiş 467 lira diyor fiyat istikrarsızlığı bitirir bu a 101 i
    KÜTAHYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant43 -- 23 Ocak 2016; 15:48:50 >
  • Sayfaların hepsini okudum ve görebildiğim sorunları ufak cümlelerle listeledim yeni almış olan arkadaşlar benim cihazım sorunlu mu değil mi diyerek bakabilirler.. En azından bir rehber olur. Konu sahibi ilgilenen arkadaş alıp kendine göre düzenlerse ilk mesaja eklerse en azından nereye bakmalıyız diye sayfalarca dolaşmaya gerek kalmaz. Benim hoşuma gitti sıkıntısız denk gelirseniz alın derim

sorunlar

1 Ekranı kapatıp açınca wifi ye bağlanıyor ama internet er'şimi yok diyor.
    2 Ses az ve kulaklıktan ses gelmiyor
    3 Cihazın ekran ayarını dikey yapıp yataya çevirdiğimde ekran otomatik dönüyor fakat yataydan dikeye otomatik geçmiyor...
    4 Alt ayarlarda ekran kilidi tuşu pasif...
    5 Mesela şarjda bir süre sonra ekran sapıtabiliyor. muhtemelen şarj aleti ile ilgilidir. çok ısınıyor.
    6 Her aç-kapada cihazın mac adresinin son 2 basamağı sürekli değişiyor.
    7 Ölü piksel
    8 Klavye tusa basmadan kolaylikla cikiyor.kilitlerinde mi sorun var acaba ?
    9 Sol fn tuşu alt f4 de çalışmıyor
    10 Tableti uykuya bırakıp uyandirinca da ekran ters dönüyor.
    11 İşlem merkezi kendi kendine açılıyor
    12 Wifi az çekiyor
    13 hdmi bağlantıyla tvde görüntü sorunu

Hatırlatmalar
    1 Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım şimdilik
    2 Ses hepsinde kısık geliyor fakat kulaklıkla yeterli seviyede
    3 Cihaz tablet modu pasifken yön kilidi pasiftir tablet modu aktif edilip usb girişinde bir alet varsa çıkarılıp otomatik döndürme aktif edilebilir.
    4 -3 ile aynı
    5 Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım şimdilik
    6 Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım şimdilik
    7 Ben de ölü piksel yoktu ama buradan bakınız.
    www.pikseltesti.com
    Ölü Piksel Testi Yapın! - DEAD PIXEL TEST
    http://www.pikseltesti.com/test.html

8 Klavyedeki tablete giren tırnaklarda sıkıntı mevcut bende de bu sıkıntı var ama fazla önemsenecek bir durum gibi değil. Tabi klavyeden tutup ters çevirip aşağı yukarı sallamazsanız çıkacağını sanmıyorum ( Bazılarında çok gevşek duruyor olabilir)
    9 Sol fn tuşu kapat komutunda çalışmıyor fakat internette dolaşırken sayfayı tam ekran yapmak için fn +f11 yada fn +f12 kombinasyonları kullanılıyor
    10 hem tablet modu aktifken hemde pasifken denedim bir sıkıntı olmadı.
    11 Bu ekran ile alakalı gibi bazı noktalarda öncam dokunmatiğe değiyor sanki ama bende yoktu.
    12 wifi az çekiyor ben de işe yaramadı ama bir arkadaşımız bir öneride bulunmuş "Aygıt yöneticisi ağ bağlaştırıcısı realtek özelliklerden 2. sekmeye gelin herşeyi enabled yapın. Wifi gücünde iyileşme oluyor." önceki sayfalarda yazıyor
    13 hdmi ile bağlantı yapabileceğim tv maalesef yok

• edit: yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 23 Ocak 2016; 22:03:07 >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    hocam çabaların için tşk ederim
    not: 349 tl lik yeni oyuncağım ile yazıyorum
    soru: ekran üzerindeki film çıkınca dokunmatikte iyileşme oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge-fred

hocam çabaların için tşk ederim
    not: 349 tl lik yeni oyuncağım ile yazıyorum
    soru: ekran üzerindeki film çıkınca dokunmatikte iyileşme oldu mu?

Rica ederim hocam. Ben dokunmatikte bir problem yaşamadım ekran filminide hiç sökmedim ama sökenler var tabi öyle büyük bir dokunmatik deneyimim yok. Bence yeterli durumda
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.