Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.402
Cevap
45
Favori
168.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıktığı tarihte aldım ses kısıklığı hariç burda yazan sorunların hiç biri ile karşılaşmadım birazda şans işi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli mağazalar 350'ye satıyor olabilir ancak ürünün genel fiyatı belli. Her ürün gibi bunun da sorunlu olanları var. Ancak bu durum spesifik. Ben 1 aydır kullanıyorum şu anda çalışmasında hiç bir problem yok. Bazı ürünlerde problem var diye bütün bir ürün grubunu sorunlu diye ifşa etmek doğru değil.
  • şu an ben de deniyorum. ilk açtığımda bir köşesi oturmamıştı çinli arkadaş o kısmı unutmuş sanırım orayı otutturdum şu an sorunsuz gibi duruyor pc deneyimi çok hoşuma gitti tablette.
  • Tableti kapattıktan sonra yeniden açmak istediğimde açılmadı. Ekrana güç geliyor ama windows logosu bile görünmeden öylece kalıyor. Birkaç kere güç düğmesine uzun basıp resetledim ama durum yine aynı. Ne yapmak lazım?
  • euygunol E kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzu gibi olacak ama şarjı birmiş Olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden de bir video gelsin
    https://youtu.be/yzTdZ9NhbNE

• quote:

Orijinalden alıntı: sur_

Benden de bir video gelsin
    https://youtu.be/yzTdZ9NhbNE

Hocam şöyle 1 Ay kadar kullan bakalım sonra durum nasıl olacak acaba?

Birkaç mesaj önde yazmıştım dokunmatik ekranın sadece sol kenarı çalışıyordu. Şimdi tekrar baktım dokunmatik ekranın hicbir yeri tepki vermiyor maalesef.

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    sizin mesajınızdan sonra adaptör arızalı olabilir diye usb den şarj etmeyi denedim ve açıldı. Adaptörle şarja takınca da kırmızı ışık yanıyordu ama sanırım adaptörde sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euygunol -- 31 Ocak 2016; 20:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euygunol

sizin mesajınızdan sonra adaptör arızalı olabilir diye usb den şarj etmeyi denedim ve açıldı. Adaptörle şarja takınca da kırmızı ışık yanıyordu ama sanırım adaptörde sorun var.

Ben şahsen bir kere bile o adaptorle sarj etmeyi düşünmüyorum. Direkt micro usb artı kaliteli bir kablo ve şarj cihazı

• diamondmonster kullanıcısına yanıt
    Sizinki zamanla mı bozuldu? Garanti denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sur_

Sizinki zamanla mı bozuldu? Garanti denediniz mi?

Zamanla derken 31-12-2015 tarihinde aldım zaten. En ufak bir darbe olmadığı halde dokunmatik arızası verdi. Yarın garantiye yollayacağım bakalım sonuç ne olacak?

• Acaba beyler diyelim ki 400 liraya iki model var karşınızda biri wi10 diğeri wi101. Wi10 teknosa faturalı 3 aylık temiz,Wi101 ise 1 aylık a101 faturalı hangisini tercih ederdiniz. Wi10 da tabşet üzerinde tam boy usb olmaması biraz soğuttu gibi siz ne diyorsunuz bu karşılaitırmaya??

• Şu cihazda cs:go oynayan var mı. Kaç fps de oynanıyor acaba

• oynanmaz. denemedim ama 20-25 fps civarı olur en düşük çözünürlük ve ayarlarda bile.
  • burak23358 kullanıcısına yanıt
    Burada karar verirken tasarım ve geniş port seçeneği ön planda olmalı. Wi10'un tasarımı ve malzeme kalitesi daha iyi ise o zaman tercih sebebi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Burada karar verirken tasarım ve geniş port seçeneği ön planda olmalı. Wi10'un tasarımı ve malzeme kalitesi daha iyi ise o zaman tercih sebebi olabilir.

Bi tane uygun fiyattan wi10 bulsam alıcam zaten... Bide batarya farkıda var tabi aslında bulunsa premium tab 10 almak lazım hem 8000 mah pili var hemde tabşet üzerinde tam boy usb 3 var... Bakalım hayırlısı...

• arkadaşlar şu tabletin wi101 e göre performansı nasıldır
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145908/001000000000172047100243106009213037184158091079151250001232224112114082147207045170240080011232023080015149141166093158146150040045/grundig-1170-cv-b8.aspx
    n2810 z3735f ile kıyaslanırsa nasıldır ?

Hometech WI101 | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socket 939 -- 3 Şubat 2016; 17:08:33 >

• Alacak arkadaşlara bende tecrübelerini anlatayım..
    Cihazdan oldukça memnunum ama ben fiyatına gore değerlendiriyorum. Bu malzeme kalitesiyle çinden alacağınız tablette hemen hemen aynı fiyatlarda olur. Bende sadece USB ye bisey takip çıkarınca döndürmenin açık yada kapalı olduğu bildirimi geliyor. Bu yazılımsal bir hata da olabilir gerçekten uyarıda olabilir. Şarj aletini gelen yorumlardan sonra hiç denemedim bu durumu kaliteli bir şarj cihazı ile çözebilirseniz. Ayrıca sırf denemek için arkadaşımın hesabından lol kurdum,CS go kurdum. Oynanabilir düzeyde performans veriyor. Benim için fiyatına gore iyi bir alet. Ama malzeme kalitesini on planda tutanlar fiyatı yukseltmeli. USB sorunsuz harici HDD çalıştırıyor. Batarya performansı vasat. Kurulum sonrası boş alan yaklaşık 20gb ama guncellemelerden sonra 18.7 kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • socket 939 kullanıcısına yanıt
    En büyük fark bataryada olacaktır. N2810 , Z3735F'ye göre daha fazla enerji tüketir. Çözünürlük de yüksek olduğu için ekran da daha fazla enerji tüketecektir.
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Celeron-N2810-vs-Intel-Atom-Z3735F
    Testlerde Z3735F daha başarılı görünüyor.
    Ama GNB 1170 deki 500 GB harici depolamayı tam anlayamadım. Klavyede 500 GB HDD mi var?. O çok büyük bir avantaj olur. Tabii USB sayısı da fazla. Bu da avantaj.
  • sondunya S kullanıcısına yanıt
    Grundigde aslında 32gb dahili ve 500gb ikinci bir HDD var klavyenin icinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.