Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
45
Favori
168.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim
    25 Şubatta yine geliyor kalırsa alacağım inşaAllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymaklıekmekkadayıfı

quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam o pc'yi hemen sat ve bu cihazı al. Şu an Wİ101'den yazıyorum. Haftasonu A101'den aldım 449 TL'ye. Hiç ümidim yoktu ama buldum. Bende de Lenovo Thinkpad SL500 laptop vardı. Şimdi ardiyede artık. Emin ol bu c fiyatına göre muthiş bir cihaz. Ayrıca internette bu cihalzla ilgili yapılan incelemelerin hiçbiri yeterli değil. Hatta gereksiz bile diyebilirim. Şimdi kısaca bu cihazla neler yapabileceğinizi söylüyorum. Bizzat kendi deneyimlerimdir.

1. İnternette hemen hemen hiçbir sıkıntı olmadan gezebilirsiniz. Bu ne demek? En yoğun görsellere veya flash içeriklere sahip sitelerden 7-8 tab açıp rahatlıkla geziyorsunuz. Dokunmatik hassasiyeti harika. Kalibrasyon ihtiyacı dahi duymuyorsunuz.

2. Tablet modunda da pc modunda da çok kullanışlı bir cihaz. Sadece tablet modda iken, örneğin bir alışveriş sitesinde gezerken fiyat sıralaması yapmak istediğinizde dokunmatik ekranda biraz zorlanıyorsunuz. Ama onun da yöntemi var. Kullandıkça öğreniyorsunuz.

3. Bay Trail Z3735F İşlemci performansına gerçekten çok şaşırdım. Hoetech muadillerine göre en az 350 TL daha ucuz iken, konu 3736F ve 3740F (bunlar daha üst modelleri) gibi işlemciye sahip cihazlar olunca aradaki fark 1000 TL'lere çıkıyor. Ve emin olun aralarında hissedebileceğiniz bir performans farkı yok. Hatta Z3735F'in grafik yongası yük altında kısmen daha yüksek saat hızında çalışıyor.

4. Böyle bir aletin oyun performansından söz etmek saçma olur. Ama söz edicem. Çünkü etmeliyim. NFS Most Wanted (2005) yükledim. Sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Garip ama evet. Orta ayarlarda donmadan ve takılmadan oynuyorum. Bilen bilir oyun eski sayılabilir ama 'motion blur' efektine sahip bir oyun. Yüksek ayarları denemedim. CS 1.6 da yükledim. Yine sorunsuz online oynuyorum.

5. Hafif, portatif bir bir cihaz. Oyun oynamazsanız pili ortalama 7 saat gidiyor. Bence süper bir süre. Şarj olma süresi biraz uzun. Tam test etmedim ama 4-5 saat arası sürecektir. Şarja takıp %50 parlaklıkta kullanırsanız (ki gündüz dahi %50de kullanıyorum, yani yeterli) şarjınız yavaş da olsa doluyor.

6. Her laptopta olduğu gibi Tv'ye bağlanabiliyor. Az önce film sitelerinden birinden HD bir film açtım. Hiçbir frame kaybı, ses kayması, donma-takılma olmadan şaşılacak seviyede iyi oynatıyor. Benim Lenovo SL500'de video performansı bu kadar iyi değildi.

7. Ön ve arkada 1'er tane kamerası var. Bunların performansından bahsetmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Olması bile yeterli bence. Ben zaten kullanmıyorum.

8. Office Mobile yüklü geliyor. Ama dediğim gibi Mobile. Yani bildiğiniz Office değil. Birkaç tane Word ve Excel dosyası açtım. Gayet hızlı açıyor.

9. 4 gündür aktif kullanıyorum. Hiçbir kronik sorunla karşılaşmadım.

10. Ses seviyesi fiyatına göre iyi. Bende USB hoparlör var. Youtube'dan müzik filan açınca onu kullanıyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Herhangi bir internet sitesinde bulableceğiniz bilgileri yazmadım. Bunlar daha çok kullanıcı deneyimleri. Zaman bulursam video olarak da incelemesini yapmayı düşünüyorum, çünkü gerçekten internette bu cihazla ilgili düzgün bir inceleme yok. Düzgünden kastım, amaca yönelik olması. Teknik bilgi her yerde var. Önemli olan bu cihazla ne yapılır ve nereye kadar yapılır? Bunları anlatmak lazım.
    Kısacası şiddetle tavsiye ederim. Bu fiyata böyle bir cihaz yok piyasada. Aklınıza gelen soruları cevaplayabilirim. Mersin'de yaşıyorum. Burdaki A101'deki mağaza sorumlusu 1 tane daha isterseniz getirtirim demişti. İsteyen olursa sordurabilirim.

Hocam peki wifi nasıl iyi çekiyor mu

aynen wifi önemli. telefondan daha iyi çekiyordur inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam o pc'yi hemen sat ve bu cihazı al. Şu an Wİ101'den yazıyorum. Haftasonu A101'den aldım 449 TL'ye. Hiç ümidim yoktu ama buldum. Bende de Lenovo Thinkpad SL500 laptop vardı. Şimdi ardiyede artık. Emin ol bu c fiyatına göre muthiş bir cihaz. Ayrıca internette bu cihalzla ilgili yapılan incelemelerin hiçbiri yeterli değil. Hatta gereksiz bile diyebilirim. Şimdi kısaca bu cihazla neler yapabileceğinizi söylüyorum. Bizzat kendi deneyimlerimdir.

1. İnternette hemen hemen hiçbir sıkıntı olmadan gezebilirsiniz. Bu ne demek? En yoğun görsellere veya flash içeriklere sahip sitelerden 7-8 tab açıp rahatlıkla geziyorsunuz. Dokunmatik hassasiyeti harika. Kalibrasyon ihtiyacı dahi duymuyorsunuz.

2. Tablet modunda da pc modunda da çok kullanışlı bir cihaz. Sadece tablet modda iken, örneğin bir alışveriş sitesinde gezerken fiyat sıralaması yapmak istediğinizde dokunmatik ekranda biraz zorlanıyorsunuz. Ama onun da yöntemi var. Kullandıkça öğreniyorsunuz.

3. Bay Trail Z3735F İşlemci performansına gerçekten çok şaşırdım. Hoetech muadillerine göre en az 350 TL daha ucuz iken, konu 3736F ve 3740F (bunlar daha üst modelleri) gibi işlemciye sahip cihazlar olunca aradaki fark 1000 TL'lere çıkıyor. Ve emin olun aralarında hissedebileceğiniz bir performans farkı yok. Hatta Z3735F'in grafik yongası yük altında kısmen daha yüksek saat hızında çalışıyor.

4. Böyle bir aletin oyun performansından söz etmek saçma olur. Ama söz edicem. Çünkü etmeliyim. NFS Most Wanted (2005) yükledim. Sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Garip ama evet. Orta ayarlarda donmadan ve takılmadan oynuyorum. Bilen bilir oyun eski sayılabilir ama 'motion blur' efektine sahip bir oyun. Yüksek ayarları denemedim. CS 1.6 da yükledim. Yine sorunsuz online oynuyorum.

5. Hafif, portatif bir bir cihaz. Oyun oynamazsanız pili ortalama 7 saat gidiyor. Bence süper bir süre. Şarj olma süresi biraz uzun. Tam test etmedim ama 4-5 saat arası sürecektir. Şarja takıp %50 parlaklıkta kullanırsanız (ki gündüz dahi %50de kullanıyorum, yani yeterli) şarjınız yavaş da olsa doluyor.

6. Her laptopta olduğu gibi Tv'ye bağlanabiliyor. Az önce film sitelerinden birinden HD bir film açtım. Hiçbir frame kaybı, ses kayması, donma-takılma olmadan şaşılacak seviyede iyi oynatıyor. Benim Lenovo SL500'de video performansı bu kadar iyi değildi.

7. Ön ve arkada 1'er tane kamerası var. Bunların performansından bahsetmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Olması bile yeterli bence. Ben zaten kullanmıyorum.

8. Office Mobile yüklü geliyor. Ama dediğim gibi Mobile. Yani bildiğiniz Office değil. Birkaç tane Word ve Excel dosyası açtım. Gayet hızlı açıyor.

9. 4 gündür aktif kullanıyorum. Hiçbir kronik sorunla karşılaşmadım.

10. Ses seviyesi fiyatına göre iyi. Bende USB hoparlör var. Youtube'dan müzik filan açınca onu kullanıyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Herhangi bir internet sitesinde bulableceğiniz bilgileri yazmadım. Bunlar daha çok kullanıcı deneyimleri. Zaman bulursam video olarak da incelemesini yapmayı düşünüyorum, çünkü gerçekten internette bu cihazla ilgili düzgün bir inceleme yok. Düzgünden kastım, amaca yönelik olması. Teknik bilgi her yerde var. Önemli olan bu cihazla ne yapılır ve nereye kadar yapılır? Bunları anlatmak lazım.
    Kısacası şiddetle tavsiye ederim. Bu fiyata böyle bir cihaz yok piyasada. Aklınıza gelen soruları cevaplayabilirim. Mersin'de yaşıyorum. Burdaki A101'deki mağaza sorumlusu 1 tane daha isterseniz getirtirim demişti. İsteyen olursa sordurabilirim.

Hocam peki wifi nasıl iyi çekiyor mu

aynen wifi önemli. telefondan daha iyi çekiyordur inşallah

Haftaya geliyormuş 399 tl Ye

aynen bende oradan görüp geldim. almayı düşünüyorum bende wifi odalar aras çekim güçlümü vs merak ediyorum. fiyatina göre iyi laptop olarak kullancam tablet pek kullanmam

• Ben icini acrim tirnaklarinizla zorlamadan aciliyor anter arka kapaga monte kapak kapaninca. 2 igne vasitasiyla antene temas ediyor. Amma anten boyu 2cm gibi bisi yapisik yarine mutlaka modifiye edilmeli az cekiyor odalar arasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayından bu yana kaç windows güncellemesi geldi arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi çekim kuvveti hiç fena değil. Benim balkonla modem arasında salon ve mutfak var. Balkona çıkınca 3çizgi çekiyor. Aynı noktada LG G2'm 2 çizgi çekiyor. Eğer şubat 25te 399a geliyorsa hiç kaçırmayın derim.

İncelemeye gelince, bu hafta sonu şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden ancak diğer hafta sonu yapabilirim. Bu da sizin için geç olur sanırım. Ama detay sorularınız olursa cevaplarım.
  • kullananlar ne durumda şu anda memnunlar mı ? varmı arıza çıkartan yada elde patlayan ürün
  • Beyler cihaz hakkında hele bilgi verin, kronik sorun filan var mi, günlük işler için (ofis, YouTube, video, film....) iyi mi, buna ofisin hangi full surumu yüklenebilir, uzun sure kullananlarda arıza filan oldu mu, bekliyoruz tavsiyeleri....

• quote:

kullananlar ne durumda şu anda memnunlar mı ? varmı arıza çıkartan yada elde patlayan ürün

quote:

Beyler cihaz hakkında hele bilgi verin, kronik sorun filan var mi, günlük işler için (ofis, YouTube, video, film....) iyi mi, buna ofisin hangi full surumu yüklenebilir, uzun sure kullananlarda arıza filan oldu mu, bekliyoruz tavsiyeleri....

Buraya bu şekilde sorular sormayın. Bu forumun başından beri insanlar sizin sorduğunuz soruların cevaplarını verdiler zaten. Artık kimsenin kişisel olarak cevap vereceğini zannetmiyorum. Çünkü Aradığınız her şeyin cevabı sadece bir kaç satır yukarıda bu sayfada ondan önceki sayfada/sayfalarda yazıyor.
  • Bugün media markt da inceledim, ekran çok ufak geliyor , max hafıza 64 gb olması çok az, işim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Bugün media markt da inceledim, ekran çok ufak geliyor , max hafıza 64 gb olması çok az, işim olmaz.

1500 bin tl lik laptop ile aynı ekran boyutunda özellikle olmaz.
  • Tableti ilk çıktığından beri kullanıyorum.Şu ana kadar beni rahatsız edecek bir problemle karşılaşmadım,işlemci hızı makul, ekran kalitesi tatmin edici, hoparlör ses kısık bazen video barda sesi artıyor.fakat ben Bluetooth kulaklık kullandığımdan beni pek etkilemiyor. Dokunmatik ekranda bir sıkıntı oluşmadı. Pil durumu ise internet sürekli kullanımda 6-7 saat civarında rahatlıkla gidiyor bence iyi, aynı zamanda cihazın şarj şekli hem jakla hem de mini usb ile olması büyük avantaj bende cep telefonu için aldığım harici güç kaynağını bağlayan kullanım süresini günlerce yapabiliyoruz. Normal Windows laptoplarda yapabileceğim işlerin hepsini bu hem tablet hem de notebook tarzı cihazla yapabiliyoruz.
  • Şöylece bir inceleme videosu çekmiş bulunduk;

https://www.youtube.com/watch?v=iNJhx3qG2uA
  • sur_ S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir inceleme olmuş. Özellikle alıp almama konusunda kararsız kalanlar için oldukça faydalı. Bu cihazın fiyat performans konusunda muadili yok.
  • Ben kararsızdım alıp almama konusunda bizim evin yakınındaki bir a101de 2 adet duruyor açılmamış kutuda 400 tl fiyatı var.
    Ama üstteki videoyu izleyince pozitif düşünüyorum.
    İnceleme videonuz için teşekkür ederim, benim gibi arada kalanlar için çok güzel bir video çekmişsiniz , emeğinize sağlık
    Ben genelde internete girmek ve arasıra film izlemek için alacağım klavyesinin felan olması , windows keyfiyle gelmesi ve düşündüğüm kadarıyla bu tablette fiyat / kalite oranı gerçekten güzel. Almayı düşünüyorum bende yarın alıp deneyeceğim bakalım ilk deneyimlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Ben kararsızdım alıp almama konusunda bizim evin yakınındaki bir a101de 2 adet duruyor açılmamış kutuda 400 tl fiyatı var.
    Ama üstteki videoyu izleyince pozitif düşünüyorum.
    İnceleme videonuz için teşekkür ederim, benim gibi arada kalanlar için çok güzel bir video çekmişsiniz , emeğinize sağlık
    Ben genelde internete girmek ve arasıra film izlemek için alacağım klavyesinin felan olması , windows keyfiyle gelmesi ve düşündüğüm kadarıyla bu tablette fiyat / kalite oranı gerçekten güzel. Almayı düşünüyorum bende yarın alıp deneyeceğim bakalım ilk deneyimlerimi yazarım.

nerde hocam
  • Ankarada olan varsa bana özel mesaj atsın tam adresini atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 22 Şubat 2016; 14:29:57 >
  • Bu tablette clash of clans oynayabilir miyiz?
  • dikey konumda kitap okuma performansını merak ediyorum pdf kitap deneyen oldumu ekran kalitesi nasıl acaba?
  • ibrahim23 İ kullanıcısına yanıt
    clash of clans windows mağazada yok, ancak windows pc üzerinde android uygulamalarını çalıştırmaya yarayan emülatör programları var, onları yükleyerek o şekilde oynanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.