Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
45
Favori
168.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aldım. genel hattıyla memnunum ama tek bir yerde sıkıntım var. tableti klavyeye takıyorum ama sol tarafı elimle çekerek , o tuşa basmadan , çıkarabiliyorum yani tam oturmuyor. Ama bunun dışında memnumum tablette özellikle fiyat / performans oranı çok güzel.
    Yukarıda belirttiğim sorun sizlerdede oluyormu ? bunun dışında hiçbir sorunum yok, bunun içinde garantiye gönderip 20 gün beklemeye deymez diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar, bende almayı düşünüyorum. Office uygulamalarını çalıştırır mı? Örn:power point.Ya da fotoşop programlarını kullanabilir miyim? Kod yazılabilir mi? Mouse kullandırıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki çalıştırıyor hatta aldığında tabletle beraber office de yüklü geliyor
    fotoşop ile ilgili yorumda bulunamam. kod yazılabilir ama o küçük klavye ile ne kadar verimli olur bilemem.
    evet mouse kullandırıyor aynı zamanda bence cok büyük bir özelliği de şudur 1 tb lık hd yi taktığım zaman sorunsuz bir şekilde gördü ve çalıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 23 Şubat 2016; 18:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Bugün aldım. genel hattıyla memnunum ama tek bir yerde sıkıntım var. tableti klavyeye takıyorum ama sol tarafı elimle çekerek , o tuşa basmadan , çıkarabiliyorum yani tam oturmuyor. Ama bunun dışında memnumum tablette özellikle fiyat / performans oranı çok güzel.
    Yukarıda belirttiğim sorun sizlerdede oluyormu ? bunun dışında hiçbir sorunum yok, bunun içinde garantiye gönderip 20 gün beklemeye deymez diye düşünüyorum

markete gelmişmi ki aldın hemen perşembe gelmiyormudu
  • https://youtu.be/DQLRn3Fm0Ao

Kutu açılımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler tabletin görüntü kalitesinde dikey konumda bozulma var mı sadece ve sadece pdf kitap okumak ve windows office programları için kullanışlı mı acaba?
  • Arkadaşlar günlük kullanım için alınırmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Bugün aldım. genel hattıyla memnunum ama tek bir yerde sıkıntım var. tableti klavyeye takıyorum ama sol tarafı elimle çekerek , o tuşa basmadan , çıkarabiliyorum yani tam oturmuyor. Ama bunun dışında memnumum tablette özellikle fiyat / performans oranı çok güzel.

markete gelmişmi ki aldın hemen perşembe gelmiyormudu

geen haftalarda gelmiş malları 449 yerine 400 e satıyorlar bu hafta geleceğinden dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Arkadaşlar günlük kullanım için alınırmı.

günlük kullanımdan kastın eğer internette dolaşma facebook youtube v.s video izlemekse veya film dizi izlemekse, kesinlikle değer hocam. bu fiyata alabileceğin en iyi ürün budur diye düşünüyorum (yurtdışından gelecek mallar hakkında yorum yapamam ama Türkiyede bu fiyata en iyi performansı bu tablet pc den alırsın)
  • WuLKaS Aynen günlük kullanım senin yazdığın gibi. Tablet bakıyordum bu denk gelince sorayım dedim. Sürekli internette dolaşmaya beş altı sayfa açmaya uygunmudur.
  • Ben şuan 5-6 sekme açarak sıkıntı yaşamadım ama tabiki daha dün aldım tablet tam dolu olmadığı için sıkıntı yok. ilerisi ne olur bilinmez. forumda 1-2 aydır kullananlar var en iyi yorumu onlar yapacaktır. ama bahsettiğim gibi ilk izlenimlerim gayet pozitif bu tablet hakkında
  • ya aslında o biraz şans işi. burada geri iade verenler de oluyor tabi biraz ağzınızın laf yapması gerekli birazcıkta a101de duran sorumlu kişiye bağlı. gıcık birine düşerseniz size zorluk çıkartacaktır.
    ben burada alırken sordum ölü piksel şarj v.b konulara sıkıntı görürsem direkt geri iade alırım dedim sıkıntı olmaz alabilirsiniz dediler.
  • A101 dediğin gibi evet biraz tabiri caizse mahalle bakkalı.
    Benim şahsi fikrim bu wi101 ler konusunda, Bence wi10 larda sıkıntılı çıkan ve geri iade alınan modellerin birkaç parçasını değiştirerek piyasaya sürdüler mesela işlemci ve batarya gibi.
    Bu wi101lerde sıkıntı çıkan ve geri iade alınanlarıda tamir edip tekrar a101lerde piyasaya sürüyorlar yanlış hatırlamıyorsam bu 3.kez gelişi olacak a101e bu modelin.
  • elinde tablet olanlar insaniyet namına tabletin dikey okuma performansı hakkında birşeyler söyleyebilir mi? pdf okumak için dikeyde nasıl tablet sırf bunun için alıcam mesajınızı bekliyorum
  • kaptan85 K kullanıcısına yanıt
    Tableti e-kitap olarak kullanacaksan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Yalnız Acrobat reader tablet modunda sorunlu çalışıyor başka bir uygulama örneğin Foxit Reader yada Chrome web tarayıcısı işini görecektir. Windows platformu olduğu için program bulmak konusunda sorun yaşamazsın.
  • Arkadaşlar merhaba tableti geçen a101de gördüm yarın geliyormuş sizce almaya değermi ? kendime almayacağım arkadaşım istiyor kendisi öğretmen sunum programları mailleri felan kontrol etmek için yeterli mi yani oyun oynanmayacak sadece günlük facebook office v.s kullanım. ayrıca hafızası 32gb yeterli miyki ? büyük ihtimal windows ile birkaç program kurunca fullenecektir. Ayrıca hdmi çıkışı nasıldır kullanan var mı hdmi sıkıntı yaratıyormu ? Kasa kalitesi olarak ne derece kaliteli biliyorum 400tl cihazdan pek birşey beklememek lazım ama insan merak ediyor işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 24 Şubat 2016; 18:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Tableti e-kitap olarak kullanacaksan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Yalnız Acrobat reader tablet modunda sorunlu çalışıyor başka bir uygulama örneğin Foxit Reader yada Chrome web tarayıcısı işini görecektir. Windows platformu olduğu için program bulmak konusunda sorun yaşamazsın.

saolun tableti dikey tutunca görüntüde bozulma parlama oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

Arkadaşlar merhaba tableti geçen a101de gördüm yarın geliyormuş sizce almaya değermi ? kendime almayacağım arkadaşım istiyor kendisi öğretmen sunum programları mailleri felan kontrol etmek için yeterli mi yani oyun oynanmayacak sadece günlük facebook office v.s kullanım. ayrıca hafızası 32gb yeterli miyki ? büyük ihtimal windows ile birkaç program kurunca fullenecektir. Ayrıca hdmi çıkışı nasıldır kullanan var mı hdmi sıkıntı yaratıyormu ? Kasa kalitesi olarak ne derece kaliteli biliyorum 400tl cihazdan pek birşey beklememek lazım ama insan merak ediyor işte..

içinde world vs excel yüklü geliyor simgesi var. öğretmen için en iyisi budur 4-5 saat gidiyormuş kasa kaliteside sağlam 400 tl ürün zaten 2-3 sene gitse yeterlidir. oyun bile yükleyen var

• kaptan85 K kullanıcısına yanıt
    Bence fazla düşünme ben tablet modunda fazla kullanmadım ancak kullandığım kadarıyla hiç bir sıkıntısı yok. Zaten fiyatı da oldukça makul seviyelerde. Bir çok kez söyledim yine söylüyorum bu cihazın bu fiyata muadili yok. Bırakın tablet/netbook hibrit durumunu bu fiyata bu özelliklere sahip sadece tablet bile yok. Çok fazla kitap okumadım ancak okurken ışığını azaltırsan çok memnun kalacaksın emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

peki mouse takıp eski strateji oyunları oynayabilir miyiz? starcraft, warcraft falan.

oynanıyor hocam deneme amaçlı yurs revenge kurdum ve half life 2 cok akıcı oynanıyor oyun amaçlı almadığım için pek bişi kurmadım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.