Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
44
Favori
169.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tablet uyku moduna girdikten sonra yani bi süre kullanmadıktan sonra açılmakta çok zorluk çekiyor hatta açılmıyor... ne yapabilirim ? resetlemekten sıkıldım. fikri olan bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozgilik

2 Gündür pcyi acmiyordum açtım böyle oldu sonradan kapaniyor acil yardım edin 😭

bios optimized default veya saat/tarih ayarları ile düzeliyor.

• arkadaşlar dual boot la android kurabilen varmı
    çocuk kullanacağı için android oyun yuklemem lazım bluestacks kurdum ama memnun kalmadım kasma yaptı sanırım ayar yapmak gerekiyormuş bu tarz uygulamalar için.
    tavsiye edeceğiniz bi android uygulaması varmı ?
    Bu konu başlığındaki tüm mesajları okudum söylenenleri denedim ama hala ekran otomatik çevirme işini çözemedim. Çihazın sistem çoktu bende temiz kurulum yaptım Win10 home single lan. 32 bit. ekran kilidi ayarı felan yok. Ekranı mobility center dan ceviriyorum.
    Bu konu altında yardımcı olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.
  • Arifoglu A kullanıcısına yanıt
    Android yüklenir ama driver sorunu var

NOX App Player emulatörü deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Windows'da hyper v gibi bir şey var. Olmadı x86 versiyon bir sürüm deneyin sanal pc'de.

• kml-plt kullanıcısına yanıt
    Buzzz1263 B kullanıcısına yanıt
    exit yazın.
  • Cihaza USB bellek ile "Win10_1703_SingleLang_Turkish_x32" versiyon ISO kalıbı üzerinden temiz format attım. Herşey çok güzel fakat Hometech'in yayınladığı sürücü paketini kurmama rağmen dokumatik hiçbir şey çalışmıyor. Nasıl çözebilirim?

Güncelleme: TP Driver'ı Touch Pad sanarak kurmamıştım. Yönetici olarak kurdum ve sorun çözüldü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Paramedik

Tableti redsotne güncelledim. Hometchin sitesindeki driverleri yükledim ama dokunmatik bir türlü çalışmadı.
    Düzenleme: Driveri yönetici olarak çalıştır yaptım,düzeldi.

Hocam selam, aynı işlemi ben de gerçekleştirdim fakat dokunmatik hala çalışmıyor. Bilgisayarım > Özellikler > Kalem ve Dokunma kısmında "Bu Görüntü Biriminde Kalem Girdisi veya Dokunarak Giriş yok" yazıyor. Sizin problem tam olarak neydi ve tam olarak naptınız ve çözüldü?

b]Güncelleme: TP Driver'ı Touch Pad sanarak kurmamıştım. Yönetici olarak kurdum ve sorun çözüldü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu ürün için hdmi kablo aldım Micro hdmi fakat giriş kısmı küçük geldi. Tabletin girişi daha büyük. Bu tablete uyumlu hdmi kablosu nasıl olmalı. Nereden bulabilirim.

• pesimist05 kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/mini-hdmi-to-vga-kablo-cevirici-adaptor-288942231

Buradan satın alabilirsiniz. Yinede satıcıya tabletin görselini atarak uygun olup olmadığını sorabilirsiniz.
  • Merhaba
    Arkadaşlar 1 haftadır kafayı yiyeceğim interneti alt üst ettim soruna çare yok burada yazılanların hepsini uyguladım 1. sayfadan 64. sayfaya kadar okudum ama nafile...sorun şu cihaz kararsız çalışıyor ve kendi kendine kapanıyordu son güncellemeleri yaptıktan sonra düzelmedi bende makinenn içinde bulunan fabrika ayarları, reset vs.den resetledim ama ondan sonra cihaz açılmıyor ''İnstalling Windows % 64'' ekrana gelmesiyle gitmesi bir olup restart oluyor ve bu döngüye giriyor ne yaptıysam olmuyor bunun bir çözümü var mıdır arkadaşlar?

Ekran görüntüsü:

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Bu ürün için hdmi kablo aldım Micro hdmi fakat giriş kısmı küçük geldi. Tabletin girişi daha büyük. Bu tablete uyumlu hdmi kablosu nasıl olmalı. Nereden bulabilirim.

Micro diyor ama micro değil mini hdmi girişi var
    Ben bundan almıştım
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/1-8m-mini-hdmi-to-hdmi-kablo-mini-hdmi-hdmi-283045278

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imkansizlar -- 18 Haziran 2017; 12:53:50 >

• chloroform kullanıcısına yanıt
    İso dosyasını usbye yazdırıp öyle formatla

• 64 sayfada olan her şeyi yaptım yeni bir bir fikir lazım...
  • başka bir fikri olan yok mu arkadaşlar? önerilerin hepsini yaptım usb disk ile yüklemeleri yaptım olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imkansizlar

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Bu ürün için hdmi kablo aldım Micro hdmi fakat giriş kısmı küçük geldi. Tabletin girişi daha büyük. Bu tablete uyumlu hdmi kablosu nasıl olmalı. Nereden bulabilirim.

Micro diyor ama micro değil mini hdmi girişi var
    Ben bundan almıştım
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/1-8m-mini-hdmi-to-hdmi-kablo-mini-hdmi-hdmi-283045278

Teşekkür ederim.

• pesimist05 kullanıcısına yanıt
    önemli değil

• Dokunmatik ve sensör hatası var nasıl duzeltecez bilen var mı sağ üst köşeye dokunuyorum ortalarda dokunma algılıyor. Bosch sensör driveri yüklü değil gösteriyor

• eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/dnZNmd063JQ48o/Driver_K%C4%B1lavuz burada yer alan TP driver klasörü içindeki install.bat dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştır komutuyla kurun. (Önceki ana driverlar kurulu olmalı)
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım duzelmedi yine. Sensör ve dokunmatik arızalandi. Servise göndereyim en iyisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.