Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
44
Favori
169.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 güncellemesi sonrası ön kamera çalışmıyor. Ayrıca fiziksel de bir sorunu var. Servise göndereceğim. A101'den satın almıştım. Başka bir A101 mağazasına versem servise gönderirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kr. -- 24 Temmuz 2017; 20:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenorberk

şarj ederken kameranın yanında çıkan kırmızı led çıkmıyor ama kapanırken mavi led yanıyor.. ikisi aynı yerdeyse sorun yazılımsal mıdır donanımsal mı sizce ?

Yazılımsal benimde öyle oldu windows güncellemesi yüzünden :) Düzelir bir kaç güncelleme ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kr.

Windows 10 güncellemesi sonrası ön kamera çalışmıyor. Ayrıca fiziksel de bir sorunu var. Servise göndereceğim. A101'den satın almıştım. Başka bir A101 mağazasına versem servise gönderirler mi ?

Güncel arkadaşlar.
  • intel ekran kartı sürücüsü hangi sürüm sizde arkadaşlar ? cihaz bazen uyku moduna giriyor ve orada takılıp kalıyor zorla kapatmak durumunda kalıyorum sanırım ekran kartı sürümünden
  • Tableti servise göndermeyi düşündüm ama şikayet varda yazılanlar da hep şikayetçi. Hep kullanıcı hatası diye para istemişler. Sorunu da tam çözmeden geri göndermişler.

A101'e sorduğumda biz göndermiyoruz servise dediler.

Sitesine baktım bir yazı dikkatimi çekti.
    http://destek.hometech.com.tr/index.php?/Knowledgebase/Article/View/110/69/arzal-urn-gonderimi

"Ürününüzü elden merkez servisimize teslim edebilir veya istediğiniz kargo firması ile kargo ücretini ödeyerek gönderebilirsiniz. Karşı ödemeli gönderilen kargolar servisimiz tarafından kabul edilmemekte ve geri gönderilmektedir."

Kargo ücretini dahi karşılamayan bir firma. Böyle saçmalık olur mu ya ?

• Sorun:Ses az ve kulaklıktan ses gelmiyor
    Bu sorun hala devam ediyor mu? Tavsiye eder misiniz cihazı?

Bir de cihazını satacak varsa pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 2 Ağustos 2017; 12:1:23 >
  • Ürünle gelen adaptör 5v 2amper. Ben bu cihazla birlikte kaliteli 5v 3amplerlik bir adaptör kullansam sorun yaratır mı ?

Tabletin bataryasını %100 doldurup sürekli prizden güç çekmek istiyorum. Başka alternatifi varsa onu da duymak isterim.
  • Benim tabletimin sesinde bi problem var. Ses cızırtı şeklinde geliyor hoparlör patladı desem zaten yüksek bi ses çıkmıyor birden nasıl bozuldu bilmiyorum. Hoparlörde sorun yaşayan var mı ? nasıl çözebilirim bu sorunu
  • temiz 2.el satan varmi ?
  • 600 çok fazla degil mi ? 0'i bir ara 375 TL'ye satilmisti.
  • Cihazın pil performansı neredeyse aynı kaç zaman geçti kullanalı. Gözüm kesse linux kuracağım.
  • Kullandığım cihazı geçen hafta cuma günü kapalı durumdayken şarja takmıştım, o sırada elektrik kesilip gelince cihaz bozulmuş.
    Açılmıyor, adaptör takılınca şarj lambası yanmıyor. Servise kargoyla gönderdim, 21TL kargo ücreti ödedim (Servis ücreti ödenmemiş olarak gönderilen kargoları kabul dahi etmiyormuş, sitesinde açıkça yazmışlar) en az bir o kadar geri gelirken öderim. Umarım servis garanti dışı falan yapmaya çalışmadan ürünü tamir eder.
  • Arkadaşlar Windows sapıtmaya başladı, Windows Update'i kapatıyorum ama kendi kendine açmaya çalışıyor, sildiğim güncellemeleri yüklemeye çalışıyor.

Bi USB'ye Ubuntu 16.04.03 yükledim ama bu cihazın nasıl Bios paneline ulaşıp, boot edebileceğimi bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Arkadaşlar Windows sapıtmaya başladı, Windows Update'i kapatıyorum ama kendi kendine açmaya çalışıyor, sildiğim güncellemeleri yüklemeye çalışıyor.

Bi USB'ye Ubuntu 16.04.03 yükledim ama bu cihazın nasıl Bios paneline ulaşıp, boot edebileceğimi bilen var mı?

Cihaz sadece EFI boot desteklemektedir, Legacy desteği var gibi görünse de ben USB üzerinden Legacy boot işlemi gerçekleştiremedim.
    Ubuntu'nun EFI destekli bir ISO dosyasını USB belleğinize yazdırırsanız ve bu USB içerisinde 32 Bit EFI Boot dosyası mevcut ise yapmanız gereken tek şet USB takılıyken cihazı açmak.
    Cihaz ilk açılırken USB'ye bakıyor, yada ilk açılırken ESC tuşuna basarak Bios ve Boot seçeneklerinin olduğu ekranı açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazadam -- 18 Ekim 2017; 21:18:49 >
  • Tabletim servisten geldi, kutudaki belgelerde ne tür bir tamirat yapıldığı yazmıyor ama cihaz çalışır durumda. İşletim sistemini silip yeniden yükleme yapmışlar tüm dosyalarım silinmiş. C sürücüsü içerisinde Test Tools isminde bir klasör vardı.
    Klasörün yedeğini almak aklıma gelmedi, içerisindeki bir çok komut dosyası ile değişik tesler ve temizlik işlemleri yapılabiliyordu sanırım.
    Bende bir dosyayı denerken İşletim sistemini ilk kurulum moduna aldım ve test klasörü silinmiş oldu. :)
  • Benim merak ettiğim bir konu var, tamam cihazın şarj dolma süresi uzun. 6000 mah olduğunu hissettiriyor lakin işlemcisi 2 watt gibi bir şey tüketiyor. Diğer donanımları bilemiyeceğim. Şimdi u serisi laptoplar 7-8 saat kullanım sunarken bizim cihazın daha çok çalışma süresi sunması gerekmez mi
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    ekran götürüyor asıl
  • windows 7 yükleyebilen varmı ? Nasıl yükleniyor
  • Ben aldm bozuşdu hiç tavsiye etmem
  • Arkadaşlar ben elimdeki tablete format atıp windows 10 yükledim.Tabletin gyro sensör sürücüsünü yükleyemedim.ilk sayfadaki sürücü de yüklenmiyor.Ekranı döndürdüğümde tablet dönmüyor.Bir de yazı kısmına bastığımda sanal klavye otomatik çıkmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.