Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
44
Favori
169.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tableti döndürünce ekranın dönmemesi sorunu çözdüm.Ancak ekran kilidi seçeneği gelmiyor.Ve yazı yazma boşluğu olan bir yere bastığımda sanal klavye otomatik olarak çıkmıyor. Bu sorunlar hakkında bilginiz var mıdır?
  • Arkadaşlar sorun çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, yanlış bios sonucu tablet açılmıyor, şarja koyduğumda ışığı da yanmıyor elimden artık başka bir çözüm gelmiyor servise bu sorunla ilgili ne demeliyim? Sizce ne kadar masrafı olur? :/
    @beyazadam merhaba, servis için bir ücret aldılar mı ve geri döndüğünde de aynı ücreti mi ödediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .1.Emre

Merhaba arkadaşlar, yanlış bios sonucu tablet açılmıyor, şarja koyduğumda ışığı da yanmıyor elimden artık başka bir çözüm gelmiyor servise bu sorunla ilgili ne demeliyim? Sizce ne kadar masrafı olur? :/
    @beyazadam merhaba, servis için bir ücret aldılar mı ve geri döndüğünde de aynı ücreti mi ödediniz?

Cihazımın servisten geri dönüşünde kargo ücreti yada tamir ücreti olarak herhangi bir ücret ödemedim. Tamir işlemi garanti dahilinde yapıldı, sadece ilk gönderim esnasında kargo ücretini mecburen ben ödemiştim. Servis ücreti ödenmemiş kargoları kabul etmediğini sitesinde açıkça belirtmiş.
    Cihazınızın garanti süresi dolmamış ise servise gönderebilirsiniz, kutu içerisine cihaz arızası olarak cihaz açılmıyor ve şarj olmuyor diye arıza açıklamasını mutlaka yazınız.

• beyazadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba @beyazadam, hızlı geri bildiriminiz için çok teşekkür derim. Dediklerinizi uygulayacağım garanti sürem henüz dolmadı.
  • Merhaba; bugün tableti yüksek bir yerden düşürdüm ve ekranı çatladı. Çok derin bir çatlak değil ancak çatlağın olduğu küçük bir noktada dokunmatik çalışmıyor, onun dışında bir sıkıntı yok. Ekran değişimi ile ilgili bir deneyimi olan var mı? Servisinde ne kadara mal oluyor, ya da bir yerden bulmak mümkün müdür?
  • Arkadaşlar acaba bu otoatik döndürme driverini yön kilidini otomatik klavyenin açılıp kapanmasını driverlerini nerdenbulucazve .cab falan dosyalarını nasıl kurucaz bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG X Screen (K500TR) - ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, Windows 10 başlat çubuğunun en sağında işlem merkezinden tablet modunu açıp tekrar deneyin.
    Hometech Wi101 Driver konuda paylaşıldı, umarım tekrar paylaşmanın bir sakıncası yoktur buyrun:
    Hometech Driver
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum arkadaşlar ama benim tablette uyku modu sorunu var. Uyku moduna alıp bir kaç saat sonra açarsam masaüstü gelmiyor siyah ekran oluyor genelde. tablet açık ama görüntü yok. Resetlemem gerekiyor bunun çözümünü bilen var mı?
  • arkadaşlar belki yaşayan vardır diye soruyorum. bu alet youtube 1080 çözünürlük videoları açıyor ama 2 yada 3 dk oynatsa kalanı dönüyor dönüyor. yüklenmiyor. başka sitelerde o kadar bile izleyemiyorum. bazen bişey indirirken indirme hızı 10 kb lara kadar düşüyor. bu hep wifi ile alakalı sorunlar galiba. harici bi wifi adaptör alsak yine böyle bir problem yaşar mıyız acaba?
  • Anlattığın sorunu hiç yaşamadım. Cihazı 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum ve internet paket hızlarımı rahatça görüyorum. Bence internetinde yada modeminde sorun olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam evdeki dizüstü bilgisayar hiç takılmıyor. 16 mbit hızı tam alıyorum ama tablette çok sıkıntım var. bazen sorun çıkmazken bazen indirme hızı 10 kb/sn ye kadar düşüyor. videolar keza öyle. anlamadım sebebini.
  • cihazın recovery si bozulduğu için haricen windows 10 kurdum. ancak bu seferde dokunmatik ekran kalibrasyonunda sorun yaşıyorum. orjinal driver ve ayarlarında yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
  • Merhaba, orjinal sürücüler konuda paylaşıldı.

• Merhaba arkadaşlar tabletim 20 iş günü içerisinde elime bugün ulaştı. Öncelikle söylemek istiyorum Yurtiçi kargoyu kullanmanızı asla tavsiye etmiyorum. Mobil uygulama yolu ile kurye çağırdım %30 indirimi vardı geldiklerinde 27.50₺ ücret aldılar. Uygulamadan çağırdım dediğimde ise onlar boş gibisinden bir cevap verdiler, koli olsun dedim tamam dediler ve elektronik cihaz olduğu için kargo garantisi yapmadılar. Hometech Aras kargo ile gönderdi ve koli hâlinde gerçekten güzel paketlenmiş. Geri gönderim de ücreti Hometech ödedi. Paketi açtım kutuyu inceledim ve Yurtiçi kargonun tablet kutusuna ek olarak bir koli yapmadığını fark ettim ve tabletin orjinal kutusunun üzerine bir ton etiket yapıştırmışlar, yani kutuyu mahvetmişler (ürün iade gibi bir durumuz olsaydı iade iptal olabilirdi veya para iadede kutu bedeli alınabilirdi bu durumda dikkat edin) ve Yurtiçi kargo ile ilgili şunuda belirteyim zile basıyorlar aldın aldın elektrik kesik olsun zil çalışmasın aramıyorlar geldik bulamadık diyerek kargonuz şubede 3 gün içinde gelip alın yoksa geri gönderilecek diyorlar ve katiyen getirmiyorlar. Tabletimin garanti süresi henüz dolmadığı için tamir ücreti ödemedim. Bilginize sunarım.

• 1 yılın sonunda şarj cihazı ile ilgili ufak sorunlar başladı :?
    Daha doğrusu ben şarj cihazının ucunu bükmüş olabilirim, bilmiyorum. Sadece şarj cihazının yenisi nasıl alınır bilen var mı?
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    2.5 mm uclu olması gerekiyor. Ben Dark 5V 2.5mm 2A Universal Tablet Şarj Adaptörünü aldım. 1 yıldır kullanıyorum.
  • Bu cihazlarda disk birleştirme yapmak zararlı tıpkı ssd gibi. Kullanan arkadaşlara sorum, trim desteği varmı 32 gb emmc disklerin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan yüksel -- 7 Ocak 2018; 2:50:27 >
  • Merhaba

Cihaza android işletim sistemi kurulabiliyor mu?

En son kurulamadığı yazılıyordu, bir gelişme var mı?
  • Wi101`i mini HDMI ile televizyona sorunsuz baglayabilen var mı?

Ben ne hdmi ile ne de kablosuz (miracast-ekran paylasimi) baglayabiliyorum. Telefonu ve baska bir laptobu bagliyorum, ama wi101 i bir turlu baglayamadim televizyona.

Varsa cozumu bilen yardim bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 8 Ocak 2018; 10:43:53 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.