Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
44
Favori
169.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihaza linux kuran var mı varsa hangi sürümü kurdunuz performanslı çalışıyor mu?
  • Merhaba bu cihaz 1.9 amperlik telefon şarj aletiyle micro usb girişinden şarj olabilir mi kullanırken ve şarjdayken şarjın artmaması veya azalması gibi bir problem olmadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avastos

Wi101`i mini HDMI ile televizyona sorunsuz baglayabilen var mı?

Ben ne hdmi ile ne de kablosuz (miracast-ekran paylasimi) baglayabiliyorum. Telefonu ve baska bir laptobu bagliyorum, ama wi101 i bir turlu baglayamadim televizyona.

Varsa cozumu bilen yardim bekliyorum..

Bilen ya da yardimci olabilecek yok mu?
  • quote:

quote:

Wi101`i mini HDMI ile televizyona sorunsuz baglayabilen var mı?

Ben ne hdmi ile ne de kablosuz (miracast-ekran paylasimi) baglayabiliyorum. Telefonu ve baska bir laptobu bagliyorum, ama wi101 i bir turlu baglayamadim televizyona.

Varsa cozumu bilen yardim bekliyorum..

Bilen ya da yardimci olabilecek yok mu?

Kabloyu bugün aldım ve hiçbir şey yapmama gerek kalmadan bağlandı.
  • Ön kamerayı nasıl açıyorduk
  • A101 e bugün gelen ht101b modeli ile bu model çok yakınmış.

Kullanan arkadaşlar tabletten memnun mu acaba?

Normalde bugün yarın Lenovo Tab-X304,alacaktım ama bunu görünce de kararsız kaldım.

Yorumlarınız ne olur acaba?

Basit işler için arada bi video açıp bakmaya biraz word işlemleri için kullanacağım.
  • Tablete usb üzerinden format atmaya çalıştım fakat device need to repair adlı mavi ekran hatasıyla karşı karşıya kaldım. Hata kodu: 0xc000098. İnternette arattım fakat bu sonuca ulaşamadım. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?
  • Bu tabletten elimde var ve benim sıkıntım büyük sanırım. Tablet usb çoklayıcı taktığım da ışık yanıyor yani çalıştırıyor ama bir flash bellek yada klavye taktığımda çalışmıyor. Otg ile flaş takınca yine flaş belleği açmıyor, kendi klavyesini taktığımda da onu da çalıştırmıyor. Sanırım biostan kapatılmış yada bios sıkıntılı. Windows açılıyor windows üstünden bunları açmanın bir yolu var mı ? Yada ilk sayfada paylaşılan bios dosyasını yükleyebilmenin bir yolu var mı? Şuan tabletin hiçbir portu çalışmıyor sadece şarj edebiliyorum okadar. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arka kamera bende çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde ünlem var. Servise gönderdim format atıp geri göndermişler fakat yine aynısı çalışmıyor. Sizde de öyle mi ?
  • Arkadaşlar wi101 format nasıl atılıyor bios girmiyor acılırken windows yükle hatası yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şımarıkkkk34

Arkadaşlar wi101 format nasıl atılıyor bios girmiyor acılırken windows yükle hatası yardım lütfen

aynı sıkıntı bende de var çözümü yok mu bunun nette baya aradım ama bulamadım
  • usta0037 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya baktınızmı?
  • cadot C kullanıcısına yanıt
    Hocam nerelere bakmadım bir haftadır uğraşıyorum

Bulunduğum yerde internette çok sağlıklı değil

ISO indiremiyorum bu gün bı arkadaşımdan rica ettim benim için bir tane indirdi

Deneyeceğim bakalım birde konu çok karışık bir hal almış konulara telefonlardan aşinayim ama orada sanki daha profesyonel destek var gibi bilen biri güzelce konuyu hazırlıyor sırası ile yapıyorum sorun olmuyor

İnşallah bunuda yaparız

Normalde Windows kurmayı formatı recovery vs sıradan basit işler olarak yaparım ama bu ilk defa böyle bios u olmayan bir cihazla karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum
    evt baktım hiç bir şekilde biosa girmiyor format atıcam diye biostan hızlı açılmayı açmışım şimdi kaatamıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • usta0037 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç. Cihazın açma düğmesine basınca esc tuşunu kullanarak biosa girmesi lazım. Ben defalarca format attım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    bios girdigimde UEFI OS FAST BOOT bunu açtım yanlışlıkla ve sonra biosa giremedim
  • Şımarıkkkk34 Ş kullanıcısına yanıt
    Biosa giremiyorsaniz biosun yeniden flashlanmasi gerekiyor.ya servise gonderin yada istanbulda iseniz bana gonderin ben bi bakayim
  • Şımarıkkkk34 Ş kullanıcısına yanıt
    Eğer windows açılıyor ise bilgisayarı kapat seçeneğine tıklamadan önce klavyeden "Shift" tuşuna basılı tutarak yeniden başlat seçeneğine tıklarsanız karşınıza ek seçenekler gelecektir.
    Bu seçeneklerden "Sorun Gider" seçeneğine girin.
    Daha sonra "Gelişmiş Seçenekler" seçeneğine girin.
    Karşınıza gelen seçeneklerde "UEFI Donanım Yazılımı Ayarları" seçeneğine tıklayın.
    Windows 8, 8.1 ve 10 yüklü tüm cihazlarda bu seçenekler kullanılabilir.
  • Bu cihazi almayi planlıyorum. Dizi film dersler için kullanacağim. Uygun mu ? Değilse başka tavsiyeler verebilir misiniz ?
  • Arkadaşlar tableti açınca ekran ışığı yanıyor ama görüntü yok siyah ekranda bekliyor. Sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.