Takas mümkün değildir, ikisini almanız durumunda indirim yaparım. Satış gönderisi açmayı bilmediğim için bu şekilde açtım. Yardımcı olursanız sevinirim. Referansım olarak @Dreamparks ağabeyi yazmak istiyorum. Donanımhaber'de ilk satışım.
→ Sıfır kutulu cihazdır, hiçbir şekilde kullanılmamıştır. → Siyah renk ve Gümüş renk mevcuttur. Kayıt işleminde yardımcı olacağım.
Özellikler: → Mediatek MTK6580 Dört Çekirdekli İşlemci → 5 inç HD Ekran → 1GB Ram 8GB Rom ve Hafıza Kartı Desteği → Çift Sim Kart 3G → 8MP Arka 2MP Ön Kamera → 3000 Mah Pil → 2.5D Oranında kavisli ekran kenarları
Alıcısına hayırlı uğurlu olsun. Daha fazla uygun fiyatlı cihaz için ilanlarımı ve facebook grubumuzu takip edip arkadaşlarınızı davet etmenizi rica ederim. Facebook: YURTDIŞI VE ÇİN MALI TELEFONLAR SATIŞ VE DESTEK GRUBU
SATICI HAKKINDA:
Bendeniz İstanbul'da öğrenciyim. Bilgili ve meraklı olup yakından takip ettiğim çin piyasasındaki Türkiye'ye nispeten çok daha uygun fiyatlı ve kaliteli olan çin menşeili ürünleri kullanıcılarla uygun fiyata buluşturmaya karar verdim. Donanımhaber, sahibinden.com ve Facebook üzerinde satışlarımı sürdürmekteyim. Lütfen bütün ilanlarıma bakınız. Eğer hoşunuza giden bir telefon olmazsa ihtiyaçlarınız ve fiyat bütçenize göre bir telefon olup olmadığını mesajla sorup sipariş verebilirsiniz.
GENEL SORULARIN CEVAPLARI
Cihazlar garantili mi? → Ürünlerin yurtdışında garantileri var, ancak maalesef bu garanti hizmeti ülkemizde geçerli değil. Bir yere kadar tamir meselelerinde yardımcı olup yol gösterebilirim. Ülkemizde garanti sistemi ne olursa olsun "kullanıcı hatası" deyip geri gönderme noktasında olduğu için garantinin o kadar da önemli olmadığını bir daha düşünün.
Cihazlar kayıtlı mı, kayıt işlemini nasıl yapıyorsunuz? → Cihazların IMEI'leri kayıtsız olarak ulaşıyor ancak kayıt kısmında yardımcı oluyorum. Cihaza göre cüzi ücretli veya ücretsiz IMEI kaydı desteği veriyorum.Kendi yaptığım işlemlerde cihazların kapanmama garantisi vardır. Lütfen sorunuz.
Cihazlar kaliteli mi? → Kalite noktasında kendini ispatlamış belli başlı markalar dışında cihaz getirmiyorum. Cihazlarımızın hepsi markalıdır ve belli bir kalite seviyesinin üstündeki sertifikalı cihazlardır. İçiniz rahat olsun, Türkiye'de marka bastırılıp satılan her cihazdan daha kaliteli olmayan cihazları satmamaya özen gösteriyorum.
Hayırlı satışlar Muhammed kardeş. Sonuna kadar güvenilir dürüst ilgili bir satıcı. İnşallah daha çok alışverişimiz olacaktır. Yolun açık olsun kardeşim benim...