Şimdi Ara

HOMTOM HT7 PRO SORUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar...homtom ht7 pro telefona sahibim ve sahip olanlarin yaşadığı sorunlarla ilgili paylaşım için açtım konuyu...belki çok yoğun kullanıcı profiline sahip olmasa da bu marka böyle bir konu azınlık olan kullanıcılar için umarım faydalı olur...benim sorunum bu cihaza sahibim ve çocuk telefonla oynarken ses birden gariplesti cizirdamaya başladı önceleri hoparlör patladı diye dusunurken ahizeden ve hatta kuraklıktan bile aynı cızırtı geliyor...cihazı fabrika ayarlarına döndümeme rağmen maalesef düzelme olmadı.. bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden tskler...

• Arkadaşım şu yazdıklarıma bir bak istersen;

Ayarlar - ses ve bildirim - ses zengileştirme seçince buradaki seçenekler açıksa kapat onları düzelmesi gerekir.

( Eger başka birşeyi yoksa , bende olmuştu kapatınca düzelmişti.)
  • Herhalde Türkiye'de beş on kullanıcıdan biri de benim:)

Sorusu, sorunu olan varsa bildiğim kadar yardımcı olurum.

Homtomdan maille güncel rom linki isterseniz sp flash romun linkini gönderiyorlar. Bana 1.0.2 romu gönderdiler, ekranda dikey çizgiler çıktı çalışmadı:) Sonra 4pda.ru da 1.0.4 linkini buldum o güzel çalıştı. Xdada da konusu var ama ruslar daha iyi.

Android 6 beklemeyin. Denedik olmadı diyor homtom.

Daha önce GM Discovery kullanıyordum. 2gb ram dışında performans olarak çok bi fark yok.

6 saat 50 dk. ekran görüntüsü aldım. 0' dan 100' e 4 saatte şarj oluyor.

Kamera için gün ışığında deneyemedim. Ama odada karanlık çekiyor. Snapseedle aydınlatıyorum.

Sesi bana göre yeterli.

Bazen discoverynin sanal tuş ışıklarını özlüyorum, bunda yok.

Şarjda %90dan itibaren kırmızıdan yeşile dönüyor led. Ekranda şarjın kaç saat sonra dolacağı yazıyor.

Smart wake güzel, ekran kapalıyken C harfini çizince arama, m çizince müzik, o çizince dosya yöneticisi, dikey çizince ekranı açıyor.

Androidin kendisine ait özellikler uygulamalar Türkçe, homtomun ilaveleri ingilizce, smart wake gibi.

Nette iki satılık ilanı gördüm, biri parmak izi okuyucusu var demiş, alakası yok.

Pusula yok, navigasyonda pusula eksikliği hissedilir mi diye merak ediyorum.

Türkiyede resmi satışı yok.

Konu açıldığı iyi olmuş. Sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Here' da navigasyonu denedim, hem otobüste hem gemide, bulutlu havada cam kenarında konum bulmakta hiç zorlanmadı. Kesinlikle gm discoveryden kat kat doğru ve hızlı buldu. Mezarlıkta ağaçların ortasında 1-2m doğrulukla konum bulabildi (mezar yerini kaydetmek için kullandım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozden -- 29 Aralık 2016; 13:38:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşım , İGO navigasyon kullanıyorum çok memnunum, uzun yolda ve şehir içinde olsun pusula olmayışından dolayı hiç sorun yaşamadım . Aslında bu telefondan kullanan oldukça çok gibi ama sanırım pek sorun çıkarmadıgından buralarda katılanlar olmuyor.
  • Yegene almıştım geçen ay ben de homtom ht17'yi. Pro olmayanı. Hiçbir problem yok. 1gb ram / 8 GB rom ile Android 6.0 yapmışlar. 1gb ram kaldırmaz diyordum ama sorunsuz kullanıyor yeğen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 16 Ocak 2017; 11:12:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi Kullanmaya devam eden arkadaşlar varmı acaba ?
  • Bu yoklukta idare ediyor.

Bu hafta ciddi bir yavaşlama yaşadım. İlkinde sp flash rom attım. Bugün tekrar yaptı. Biraz kurcalayınca tek değişenin google play hizmetleri çerçecesinin güncellenmesi olduğunu görüp güncellemeleri kaldırdım. Düzeldi. Ama uygulamaların hepsi güncel google play hizmetleri çerçecesini isteyince çareyi bu uygulamanın beta sürümüne geçmekte buldum. Sorun yaşayanlara yardımcı olmaya çalışırım.

Bataryada da hafif şişme var istikrarsız davranmaya başladıysa o da sebep olabilir mi bilmiyorum.

Ekran camı düşünce kırılmıştı ama lcd sağlam ve dokunmatik düzgün çalışıyordu. Aliexpressten 2 defa ekran camı aldım. İlki deli etti, ikincisi sinir etti. "Yazü yazmak işkwnce."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozden -- 14 Temmuz 2018; 22:52:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi 14T PRO Bluetooh Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mozden M kullanıcısına yanıt
    merhaba ekran sorununuz devam ediyormu ?
  • Yorum Ca Y kullanıcısına yanıt
    Üçüncü bir ekran aldım. İdare ediyordu. Kenarda yedekte duruyor. Kullanmıyorum.

Merhaba , benim kırılmaz camı vardı bir kaç defa düşürmüştüm birşey olmamıştı kırılmazın yenisini aldım değişim dedim söktüm yenisini sonra takarım dedim , senmisin takmayan aynı gün yine düşürünce dokunmatik cam kırıldı , kırılmaz cam gerçekten koruyormuş . Bende dokunmatik sipariş verdim geçen gün geldi taktırdım,şu ana kadar bir sorun olmadı ben kullanmaya devam ediyorum bir sıkıntısı inşallah olmaz . Aldığım yerden yorumlara bakmıştım sıkıntı yok diyorlardı. Artık telefonların alınacağı kalmadı iyi bakmak lazım :) sizede gerekirse aldığım satıcı link verebilirim. iyi günler
  • Yorum Ca Y kullanıcısına yanıt
    Link iyi olur.
    Teşekkürler..

Merhaba , ben dokunmatik camı buradan aldım.

iyi akşamlar.

• Arkadaşlar resimdeki Homtom HT7 kulaklık ara kablosu ( orj. ara kablosu ) arızalandı, yenisini almak istedim ama bulamadım, bildiğiniz yer varsa veya elinde olup ta kullanmayan varsa yardımcı olurmusunuz.
    İlginize şimdiden teşekkür ederim.

HOMTOM HT7 PRO SORUNLAR
  • Slm kardes tlfonun duruyormu bana ekran ı lazım 05357219916 goruselim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.