Şimdi Ara

HON Legacy Account Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elinde olup da satmak isteyen varsa Heroes Of Newerth Legacy account arıyorum. Makul bir fiyat karşılığı alabilirim.

• nekadar düsünüyorsun hocam
  • agamemnon satmayı düsünüyosan pm atarmısın bana?
  • ortada bir fiyat yok ^^
  • bende sırf tüm herolar acılsın diye acc almak istiyorum.. bir ara 10 dolara bütün herolar kampayası varmış ama malesef yetişemedim bir fikriniz varmı ne zaman olur tekrar?
  • @tosunpasa
    ödeme yapmış oyuncuların hesapları "Legacy Account" olacak, bu oyuncular oyunun bütün kahramanlarına hayatları boyunca bedava olarak sahip olacak ve "Verified Only" oyunlara da giriş yapabilecekler. Böylece eski, tecrübeli oyuncular ile yeni oyuncular arasında çok derin bir uçurum açılmamış olacak. Bu yüzden artık "Legacy Account" satın alınamayacak.

ilgilenler Buradan bakabilirler elimde 1 adet Legacy account mevcut.
  • Shop itemları zengin. Güzel bir legacy account satıyorum. Fiyatı sadece 80 lira. Özellikleri için pm atabilirsiniz. Gerçekten çok aşırıcı ucuza veriyorum normal fiyatına göre. Bi arkadaşa söz verdim 1 mayısta alıcam dedi 30 nisandan beri girmiyor. Bu yüzden tekrar ilan vermeye karar verdim. (Paraya ihtiyacım olduğu için ucuza satıcam.)

{Konu Açtım}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 3 Mayıs 2012; 23:27:20 >
  • bende 2 adet mevcut hala arayan varsa iletişime geçebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.