Şimdi Ara

Honda 2021 PCX 125'de Kombine Fren (CBS) göremedim, iptal mi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2021 yeni kasa Honda PCX 125 aldım. Satış sırasında kombine fren var deniliyordu. Lansman yazıları ve Honda web sitesinde de aynı ifadeler vardı. Açıkçası pek emin olamadım ve motoru orta ayak üzerine alıp ön tekeri havaya kaldırıp çevirdim arka freni tamamen sıktım ve ön tekerin dönmeye devam ettiğini gördüm.

Bu yazımdan önce kontrol ettim; Honda 'nın sitesinde PCX sayfasında Kombine Frenle alakalı bir şey kalmamış durumda.

Sorum şu; benim motorda mı sıkıntı var, ben mi yanlış test ediyorum, yoksa Honda olmayan bir özellikle satış ve tanıtım yaparak müşterilerini aldattı mı / aldatıyor mu?

Honda Web sitesinde 29.01.2021 tarihli PCX tanıtım haberi. Bu yazıdan sonra umarım bu sayfa da kaldırılmaz...

https://honda.com.tr/motosiklet/haberler/yeni-honda-pcx125-ile-sehir-simdi-daha-eglenceli

ve daha bir çok benzer tanıtım...

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Yeni+PCX125%E2%80%99in+s%C3%BCr%C3%BC%C5%9F+g%C3%BCvenli%C4%9Fine+%C3%B6nemli+bir+katk%C4%B1+sa%C4%9Flayan+Kombine+Fren+Sistemi+

• Doğru hatırlıyorsam euro5 ile gelen 2 şart var

Eğer motorsiklet 125cc ve üstü ise ya önde abs olacak ya da abs yoksa ve veya motorsiklet 125cc altı ise ön ve arka kombine olacak.

Dolayısıyla ikisi arasında seçim yapılmış olabilir. Ben son dönemde pcx'i incelediğimde önde abs arkada kampana olarak hatırlıyorum, kombine fren özelliği görmemiştim metinlerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.