Şimdi Ara

Honda 6 Yıllık 150.000 km. Garantisi Hikaye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurozer

hocam bir tane bende var ve şuan yakın akrabalrımda 4 adet var yaklaşık 11 senedir biniyorum dediğinz durumlarla hiç karşılaşmadık hatta küçücük tıkırtı olaylarında dahi bazı parçaların anında garntiden değiştiğini çok iyi bilirim... 490 tl servis ücreti muhtemelen 40 bin katı veya 100 bin katı bir km ye büyük bakıma denk gelmiştir, bujiler filtreler yağ yakıt filtre vs birçok şey değişir... siz hondayı tarif ettiyseniz biz honda diye hep beraber başka marka almışızz...

Selamlar,
    Küçük mebladaki parçalar için garantiden değişimi herhalde Tofaş'ta yapar anında. Hiç motor kulaçığı arızası oldu mu aracının? Bunu değiştirdiler mi garantiden?
    Marka ve ya araçla ilgili değil servis politikasıyla ve ya bazı servislerin politikasıyla ilgili konuşuyoruz. Yoksa sen farklı marka almamışsın merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayya -- 31 Mayıs 2012; 16:45:16 >

• o servisi bir yazı ile honda gelen merkezine şikayet edin bakın neler oluyor, o zaman burda honda 6 yıl gananti hikaye yazmakta bana kalırsa hikaye.. japonlar müşteri memnuniyetinde diğer markalara gör açık ara önde gerçekten kulakçık aracın altı şiddetli darbelere maruz kalmadığı halde kullanıcı hatası deniliyorsa kullanıcı hakkını aramalı bakın o servisin başına neler geliyor sonra burda paylaşın...
  • Takım tutar gibi sahibi olunan markayı tutup kollamaktansa daha objektif olup araştırmakta, olumlu olumsuz paylaşımları sunmakta fayda var. Sizler marka hakkında olumlu paylaşımda bulunmuşsunuz okurum ve saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayya -- 31 Mayıs 2012; 17:28:22 >
  • izmir camkıran 40 bın bakımı verdıgı fıyat 480 tl cık yapılacakları yazayım yag degısımı yag hava polen filtresi silecek suyu gıbı bırkac ıvır zıvır ıste gıttım sanayıde yaptırdım hersey dahıl 140 tl hemde castrol yag aldım

şimdi asıl bahsetmek ıstedıgım konu bu degıl servıse gıttıgımde benden oncekı arac sahıbı enson 26 bın bakımı yaptırmıs daha sonrakı bakımlarını sanayıde yaptırmıs servıs elemanların bakımı bıze yaptırmazsanız bısıye karısmayız ılgılenmeyız tavırları ıcersınde olması ve benı sınır etmesı dedımkı benım aracta lpg taktırdım garantı suresı 3 yıl ınmıyormu ? arkadasım onu sen ve ben bılıyoruz honda turkıye bılmıyor yanı dıyıyorkı sen yeterkı gel bakımları bızde yaptır herturlu yardımcı oluruz havasındalar
    ve benım sarter atar bu arabanın arızasına bakılmıyorsa yazılı kagıt ıstedım sesımde yuksellınce beyfendı sakın olun demeler basladı ve hemen ılgılendıler yanı servıslerın tutumu bu malesef

şimdi emın olmamakla beraber bu konunun yanı bakım yaptırmazasan garantı dısı kalır muhabbetının yasal olarak yaptırımı nedır acaba yanı bızler sıfır araba alırken boyle bır sozlesme falan mı ımzalıyoz acaba?

• Siz bir de bizim Bursadaki honda servisini bir sorun,bakıma aracınızı veriyorsunuz tataaam camını patlatıp geri veriyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

izmir camkıran 40 bın bakımı verdıgı fıyat 480 tl cık yapılacakları yazayım yag degısımı yag hava polen filtresi silecek suyu gıbı bırkac ıvır zıvır ıste gıttım sanayıde yaptırdım hersey dahıl 140 tl hemde castrol yag aldım

şimdi asıl bahsetmek ıstedıgım konu bu degıl servıse gıttıgımde benden oncekı arac sahıbı enson 26 bın bakımı yaptırmıs daha sonrakı bakımlarını sanayıde yaptırmıs servıs elemanların bakımı bıze yaptırmazsanız bısıye karısmayız ılgılenmeyız tavırları ıcersınde olması ve benı sınır etmesı dedımkı benım aracta lpg taktırdım garantı suresı 3 yıl ınmıyormu ? arkadasım onu sen ve ben bılıyoruz honda turkıye bılmıyor yanı dıyıyorkı sen yeterkı gel bakımları bızde yaptır herturlu yardımcı oluruz havasındalar
    ve benım sarter atar bu arabanın arızasına bakılmıyorsa yazılı kagıt ıstedım sesımde yuksellınce beyfendı sakın olun demeler basladı ve hemen ılgılendıler yanı servıslerın tutumu bu malesef

şimdi emın olmamakla beraber bu konunun yanı bakım yaptırmazasan garantı dısı kalır muhabbetının yasal olarak yaptırımı nedır acaba yanı bızler sıfır araba alırken boyle bır sozlesme falan mı ımzalıyoz acaba?

3 yıl için garanti söz konusu + 3 yıl da ek olarak keyfi veriyorlar gibi gözüküyor ve bunun sözleşmesi yok. Honda Türkiye'nin özel olarak sağladığı bir hediyeymiş gibi.
    Ozellikle Çamkıran Honda'dan memnun değilim. 490 TL sahiden çok abartılı bir rakam. Terakki daha iyi diyorlar. Ama şahsi düşüncem İzmir'de sanayiye yaptırmak. Bir kaç kişiden de 3. Sanayi'den Kasım Usta'dan bahsedildi. Açıkçası yeni kasa araçlar için sanayideki servislerin yeterlilikleri nasıldır araştırmak gerek.

• garantı şartlarını bir özurlu ıle konusuyormus gıbı tane tane anlattıracaksın.bak böyle olursa nasıl,vs gıbılerınden hep soru soracaksın.
    ben opel servısınden memnunum.hep yetkılıye gıttım bır sıkıntı görmedım.zamanında ne gerekıyorsa yapın dıyorum.200.000 km de 8.000 tl para vermısım.triger,egr,debraj,balata,rot kolları,vs.toplam bakımlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayya

quote:

Valla hondaya vur ama yanlis yerden vurma...hangi periyodik 10000 bakimi 490 tl gosterebilirmisin bana..ha sanziman yagi degisir, buji degisir..vs ozaman tamam. Ama normalde civic bakimi 250 civari. Kaldi ki civicte 250 olan bakimi opelde vw de yapinca 400 e cikarsin..ha honda da 250 olan bakim her 10000 km de, diger markalarda 400 olan bakimsa her 15000 km de bir.. Yani birim km basina ayni bakim vasrafi var...Ayrica bende de disk-aku-motor takozu gibi birsuru sey degisti ve alayi garantiden...

Ben kulaklarımla 490 TL kelimesini duydum ve 40bin bakım için tekrar sordum bana tekrar 490 TL civarlarında bir rakam tutar diye söylediler.

arkadaşım yapma, normal civic 40000 bakımı eğer tanıdık varsa ve işçilik az alınırsa 250 cıvarı yok eger normal yazılırsa 300 cıvarı olur. ha eğer araç otomatikse ve kısa zamanlarda yüksek km ler yapmışsa ozaman sistem şanzıman yağı değişimi de verebilir o da tahmini konuşuyorum işcilik dahil 150 cıvarı tutar...

yaklaşık 120000 km den beri kullandığım aracı ögretmeyin bana lütfen.

Hondanin agir bakimlari ne kadarda bir? Ben toyotami bu gun 80.000 bakimina verdim, 70.000 bakimina 280 dediler, 80.000 bakimina da 560 istediler, bayagi sey degisecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Siz bir de bizim Bursadaki honda servisini bir sorun,bakıma aracınızı veriyorsunuz tataaam camını patlatıp geri veriyorlar..

O servis gecen hafta yillik bakimda beni 1-2 saat fazladan beklettikleri icin defalarca arayip ozur dileyen servis mi? Mercedes, Jaguar gibi bir cok premium marka arac servisleriyle muhattap oldum Hondanin onlardan asagi kalir bir yonunu gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Siz bir de bizim Bursadaki honda servisini bir sorun,bakıma aracınızı veriyorsunuz tataaam camını patlatıp geri veriyorlar..

O servis gecen hafta yillik bakimda beni 1-2 saat fazladan beklettikleri icin defalarca arayip ozur dileyen servis mi? Mercedes, Jaguar gibi bir cok premium marka arac servisleriyle muhattap oldum Hondanin onlardan asagi kalir bir yonunu gormedim.

Belki aracimin uzerine cektirme dusurdukten sonra biraz kendilerine ceki duzen vermislerdir,ozur dilemek adina egzos krom ucu verdiler ama hala benden gecer not alamadi inallar

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

garantı şartlarını bir özurlu ıle konusuyormus gıbı tane tane anlattıracaksın.bak böyle olursa nasıl,vs gıbılerınden hep soru soracaksın.
    ben opel servısınden memnunum.hep yetkılıye gıttım bır sıkıntı görmedım.zamanında ne gerekıyorsa yapın dıyorum.200.000 km de 8.000 tl para vermısım.triger,egr,debraj,balata,rot kolları,vs.toplam bakımlar...

8000 çok ciddi rakam. Bayağı tutmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Belki aracimin uzerine cektirme dusurdukten sonra biraz kendilerine ceki duzen vermislerdir,ozur dilemek adina egzos krom ucu verdiler ama hala benden gecer not alamadi inallar

İlk mesajı telefondan girdiğim için geçmiş olsun demeyi unutmuşum. Böyle kazalar her yerde olabilir sonuçta insanlık hali. Önemli olan telafi edip doğru şekilde özür dilemek bence. O konuda beni çok memnun bırakmışlardı, belki sizinle ilgilenen görevli farklıdır memnuniyetsizlik bundan kaynaklanmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anne terliği

quote:

quote:

quote:

Valla hondaya vur ama yanlis yerden vurma...hangi periyodik 10000 bakimi 490 tl gosterebilirmisin bana..ha sanziman yagi degisir, buji degisir..vs ozaman tamam. Ama normalde civic bakimi 250 civari. Kaldi ki civicte 250 olan bakimi opelde vw de yapinca 400 e cikarsin..ha honda da 250 olan bakim her 10000 km de, diger markalarda 400 olan bakimsa her 15000 km de bir.. Yani birim km basina ayni bakim vasrafi var...Ayrica bende de disk-aku-motor takozu gibi birsuru sey degisti ve alayi garantiden...

Ben kulaklarımla 490 TL kelimesini duydum ve 40bin bakım için tekrar sordum bana tekrar 490 TL civarlarında bir rakam tutar diye söylediler.

arkadaşım yapma, normal civic 40000 bakımı eğer tanıdık varsa ve işçilik az alınırsa 250 cıvarı yok eger normal yazılırsa 300 cıvarı olur. ha eğer araç otomatikse ve kısa zamanlarda yüksek km ler yapmışsa ozaman sistem şanzıman yağı değişimi de verebilir o da tahmini konuşuyorum işcilik dahil 150 cıvarı tutar...

Hondanin agir bakimlari ne kadarda bir? Ben toyotami bu gun 80.000 bakimina verdim, 70.000 bakimina 280 dediler, 80.000 bakimina da 560 istediler, bayagi sey degisecek.

Yanlis hatirlamiyorsam 100000 de girmisti agir bakima. Fren, direksiyon hidrolikleri, sanziman, motor yaglari, tum filtreler degismis, subap ayari yapilmisti. Ekstra olarak paspas takimi almistim, birde yanlis hatirlamiyorsam silecek lastikleri degismisti, yalan olmasin 790 gibi bir rakam hatirliyorum ama kesin istersen yarin muhasebeden bakarim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anne terliği

quote:

quote:

quote:

Yanlis hatirlamiyorsam 100000 de girmisti agir bakima. Fren, direksiyon hidrolikleri, sanziman, motor yaglari, tum filtreler degismis, subap ayari yapilmisti. Ekstra olarak paspas takimi almistim, birde yanlis hatirlamiyorsam silecek lastikleri degismisti, yalan olmasin 790 gibi bir rakam hatirliyorum ama kesin istersen yarin muhasebeden bakarim..

ilginiz için teşekkürler, sadece merak ettiğimden sormuştum, her ne kadar honda ile toyota farklı olsa da benim avensisin ağır bakımları da 80.000 km de bir. hondanınki daha iyiymiş o zaman. fiyat da güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

garantı şartlarını bir özurlu ıle konusuyormus gıbı tane tane anlattıracaksın.bak böyle olursa nasıl,vs gıbılerınden hep soru soracaksın.

8000 çok ciddi rakam. Bayağı tutmuş.

servıs basına 500 tl ortalama.
    en karlı servısı 195 bın bakımda yaptırdım 150 tl.sasırdım dedım hatta yanlıslık olmasın...

• quote:

Benim honda civiv sorun var. Hangi ho.da servisine gittiginizi iletebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.