Şimdi Ara

Honda Accord 2.4 nedir, ne değildir? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.420
Cevap
38
Favori
158.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam efsane olduğu kadar teneke olan Corolla'yı beğenip Accord'u beğenmemiş arkadaş.
    Bilmem ne kadar ciddiye kadar almak gerekir?

Google'dan "1 million mile" diye aratın; sonuç size yeter...

1 milyon mil, kabaca 1.610.000 km demektir.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 19 Kasım 2011; 19:12:40 >
  • Accord bagaj havuzu fotoları:

http://imgur.com/a/ygXfu#0

ypsplast.com.tr adlı siteden almıştım.
    Tavsiye derim.

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: custi

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39005091
    Arkadaşlar, verdiğim linkte hondaya ve accorda yönelik bazı eleştriler var. Örnek, ercan_wrc adlı yorumcunun mesajı. Nasıl cevap verirsiniz?

O arkadaşı kendi haline bırakın...
  • Merhaba arkadaşlar...

Tesadüfen, babası 504.000 kilometredeki bir 2.4 Accord kullanan biriyle denk geldim ve kendisinden araçla alakalı bilgi istedim.

Sağolsun o da alaka gösterip babasından da bilgi alarak bana aracın genel durumunu anlatmış.
    Sizlerle paylaşayım:

Araç 2004 model 2.4 Accord, ilk sahipleri ve 504.000 kilometrede.
    Şu ana kadar yaşadıkları sorunlar şunlar:

Rotlardan ses gelmesi. (Gayet normal. Masrafı 200 TL)
    Park lambalarının yılda en az bir kere kesmesi (Bu ne hikmetse var bizim araçlarda)
    Klima kompresör arızası (Sanırım en can sıkıcı sorun bu. Kullanmayı bilmeyen biri kışın da kompresörü devreye alıyor diye düşünüyorum)

Hepsi bu!..
    Motor ya da şanzımandan yana en ufak bir sıkıntıları yok.
    Araç şirket aracı olduğu için yakıt ortalamasının nokta atışı olarak 11,2 litre olduğunu belirtti. (hani aracı akbil gibi bir aygıtla çalıştırıyorlar ya, ondan mevcutmuş)

İlgililere duyurulur...

• Herkese iyi günler;

Bir sıkıntım var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

2006 model 2.4 accord sahibiyim, aracım 120.000 km'de ve LPG'li. Sorum şu;

Araç sabah ilk defa çalıştırırken sorunsuz olarak marşı alıyor; ancak, gün içerisinde dur kalk yaptığım zamanlarda araç geç çalışıyor, marş geç alıyor.

Biraz araştırdım, marş motoru kömürü veya LPG enjektörü emme manifolduna gaz birikmesi yapabilir denildi.

Ancak, bu sorunu yaşayan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

Herkese şimdiden teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memur66

Herkese iyi günler;

Bir sıkıntım var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

2006 model 2.4 accord sahibiyim, aracım 120.000 km'de ve LPG'li. Sorum şu;

Araç sabah ilk defa çalıştırırken sorunsuz olarak marşı alıyor; ancak, gün içerisinde dur kalk yaptığım zamanlarda araç geç çalışıyor, marş geç alıyor.

Biraz araştırdım, marş motoru kömürü veya LPG enjektörü emme manifolduna gaz birikmesi yapabilir denildi.

Ancak, bu sorunu yaşayan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

Herkese şimdiden teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim...

Selam

Aynı problem bende de vardı.Bende ilk etapta marş kömürü sandım ama usta baktı kömürler iyi durumda dedi.
    LPG regülatörünü ve enjektörleri değiştirdik.Gaz kelebeğini temizledik ve subap ayarı yaptık şuanda normale döndü.

• "Kendisine ödenen paranın % 40’ını önünde taşıdığı ambleme ödeyen bir sorunlar silsilesi değildir. "

neyseki anahtar kelimeyi yazmamışsınız yoksa başlık 500 sayfa kirli bilgi ile dolmuştu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

"Kendisine ödenen paranın % 40’ını önünde taşıdığı ambleme ödeyen bir sorunlar silsilesi değildir. "

neyseki anahtar kelimeyi yazmamışsınız yoksa başlık 500 sayfa kirli bilgi ile dolmuştu:)

Mesaj alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

"Kendisine ödenen paranın % 40’ını önünde taşıdığı ambleme ödeyen bir sorunlar silsilesi değildir. "

Vo......

.......uvvv!

Ucuz kurtarmışız!
  • İyi günler;

CAYTEM'e çok teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi çıktı sorun, ben de regülatörü değiştirdim, çok şükür sorun ortadan kalktı... Sorunsuz biniyoruz bakalım...

Kazasız sürüşler dilerim herkese...
  • uzun yolda 110-120 sabit hız 2 kişi bagaj biraz dolu 8,5 litre lpg ile gördüm lpg trabzon da 2,49 (benim aldığım yer) ş.içi ve 25km yayla yoluna çıkıyorum 0,310-0,305 civarı yakıyor ankara da 2,09 tl den lpg aldım 0,264krş civarı yaktı 100km de 12,6 lt lpg yakmış görünüyor karar sizin ama ş.içi 270-310 arası araç kullanımınız ve yol güzergahınız etkisiyle bu civarlar yakar (Prins lpg kiti var aracım üzerinde) karar sizin uzun yolda full bagaj (60 kgdan fazla yük) 3 yetişkin ortalama hızım 140-160 ama yolu gördüğümde 200-210u gördüğümde olmuştur 245krş yakmıştır

kurban bayramı değerlerim böyle
  • Yakıt konusuyla alakalı bir soru vardı.
    Nereye gitti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinmiş soru. Alonevolf tatmin etti herhalde arkadaşı.
  • BENİM SORUM NEDEN SİLİNİYOR ACABA,İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ NEREDE.......
    YAKITLI İLGİLİ SORUYDU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnnm

BENİM SORUM NEDEN SİLİNİYOR ACABA,İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ NEREDE.......
    YAKITLI İLGİLİ SORUYDU...

sorununuzun neden silindiğini bilinmemekte ama yakıt şçşn bilgi paylaştım işinize yararsa
  • SAHİBİNDEN.COM DA araç için araştırma yapıyorum,yakıtla ilgili.Birisi dedi ki,30 kurustan az yakıyorum diyen varsa yalan söylüyor dedi inanma sakın.Ki gaz 2.16 ankarada ,biraz tırstım açıkçası.İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Yakıt konusuyla alakalı bir soru vardı.
    Nereye gitti?

Hocam merhabalar..Öncelikle ne kadar özen göstermeye çalışsam da biraz uzun mesajlar yazıyorum,affınıza sığınarak :) 2008 model 1.3 cdti dizel opel corsa sahibiyim.90 bg aracım şehir içinde 7 lt eurodieselin altına düşmüyor(normal kullanım).Babamın 7 sene bin tl bile masraf yapmadan kullandığı 91 corolla ve halen kullanmakta olduğu 2006 dizel corolladan ötürü japon modellerine ilgim oldukça yüksek.Konuya tesadüfen rastladım.Benim bildiğim ve çevremden de gördüğüm kadarıyla lpg kullanımlarında aracın yaktığı gaz miktarı benzine oranla %30 artar,ancak lpg daha ucuz olduğu için maliyet düşer.Hatırladığım kadarıyla aracınızın fabrika verilerinde şehir içi benzin sarfiyatı 12 lt civarında olmalı(sanırım 12.8).Bu durumda benim hesabımla araç şehir içi 16.5-17 lt lere varan gaz tüketir.Acaba ben mi yanlış biliyorum? yoksa heryönüyle hayran olduğum 190 bglik d sınıfı bu araç,şehir içinde neredeyse benim 1.3 dizel b sınıfı aracım kadar mı yakıyor? şehir dışı kullanımlarını sormuyorum bile.. Cevaplarsanız sevinirim,çünkü 90 bglik aracımın performansından da yakıt tüketiminden de bıkmış durumdayım.Eurodiesele ötv artışı yapılacağı dedikodularının yayıldığı bu günlerde harıl harıl daha performanslı ve çok yakmayan bi araç arıyorum..Zira piyasalarda mazotun fiyatının en az benzin kadar olacağı konuşuluyor..Şimdiden teşekkür ederim,saygılar..

• size şukadar söyleyim 2.4 accord ile kaliteli bir lpg kiti ile sizin 7*4.00tl =28.00tl eder yaklaşık olarak hesapladım km de 0.280krş eder ki bu baba accordlarda maksimum lpgde 310-320yi geçmez kesinlikle ben 60tlik lpg ile ama tamamen sakin kullandım sabır teşkil ederek 235km yol yaptım lpg 2,48tl aldığım yerde varın gerisini siz düşünün
    uzun yolda 110-120 sabit hız arası 2kişi az yük ile 0,190krş gördüm ama basarsanız biraz yakar onada ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ DERİZ. bence konfor ve rahatlık acısından ve en önemlis güven (tabi bi merso kadar olmasada) acısından 10 numara bazen herşey yakıt olmuyor işte eşimle yeni bebeğimiz olma arefesindeyiz ve doktora kontrole giderken birinin yüzünden bir kaza atlattık durmaz dedğim yerde bile araç durdu ve bunlar çok büyük + oluyor
  • Arkadaşlar honda 2.4 grubuna veda ediyorum.
    Artık 2005 Mondeo Tdci 2.0 130bg otomatik vites sahibiyim.
    Almak nasip olmadı Accord 2.4 'ü.
    Hem pahalı hemde bulmak zor.Bulduğum araçlarda ağırhasarlıydı.
    Yine D segmenti bu aracımla hayata devam diyorum,size hayırlı forumlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnnm

Arkadaşlar honda 2.4 grubuna veda ediyorum.
    Artık 2005 Mondeo Tdci 2.0 130bg otomatik vites sahibiyim.
    Almak nasip olmadı Accord 2.4 'ü.
    Hem pahalı hemde bulmak zor.Bulduğum araçlarda ağırhasarlıydı.
    Yine D segmenti bu aracımla hayata devam diyorum,size hayırlı forumlar.....

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşaallah...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.