Şimdi Ara

Honda Accord 2.4 nedir, ne değildir? (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.420
Cevap
38
Favori
158.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu forum uzun süredir sessiz. Buradan çok bilgi öğrendim. Bu sayfayı yaşatmak gerek.
    Deneyimlerimiz buradan paylaşmaya devam edelim derim.

247.000 km de olan 2.4 Accordumun bir arızası var.
    Arıza; fan ve klima fanı çalışmıyor.Fan müşürü, termostat değişti. Sigortalar kontrol edildi.
    Büyük ihtimal röle arızası olduğunu düşünüyoruz.
    Özellikle elektrik arızası tamiri yaptırırken, akü değişimi vs. konularında çok dikkatli olun.
    Serviste tanesi 170 tl. bana 3 tane lazım. Röle konusu hassas bir konu.

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badit -- 24 Şubat 2017; 12:26:30 >
  • arkadaşlar merhaba.
    benim 2004 model 2,4 accordum var.
    aracım yolda normal giderken bütün ikaz lambalarını yakıyor ve hafif bir vuruntu oluyor.
    serviste aracımın elektronik soketleri temizlenmiş ve 185 km yol yapılmış fakat bir problem görülmemiş.
    arıza kaydında ilk abs arızası görülmüştü.
    acaba aküden yapabilir mi. 3.5 yıldır kullanıyorum.
    herhangi bir bilginiz varmı bu konuda iyi çalışmalar.
  • bu araba 100 km de ne kadar yakar lpg olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

bu araba 100 km de ne kadar yakar lpg olarak

14-15 litre civarı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG olarak demi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsi Lpg de olmak uzere

90 sabitte 7lt falan

120 sabitte 8.5lt falan

Ist malum köprü trafigi çok dur kalk 14-15lt falan

Uzun dönem ortalaması (bunlarin karmasında) 11-12lt falan

Kısa mesafe çoksa malumunuz buna biraz da benzin eklemek lazım. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: tncytosun

arkadaşlar merhaba.
    benim 2004 model 2,4 accordum var.
    aracım yolda normal giderken bütün ikaz lambalarını yakıyor ve hafif bir vuruntu oluyor.
    serviste aracımın elektronik soketleri temizlenmiş ve 185 km yol yapılmış fakat bir problem görülmemiş.
    arıza kaydında ilk abs arızası görülmüştü.
    acaba aküden yapabilir mi. 3.5 yıldır kullanıyorum.
    herhangi bir bilginiz varmı bu konuda iyi çalışmalar.

bir araca butun isiklarini yaktiracak tek sey beyindir

aracinizin cekisinde problem yoksa elektronik ufak bi ariza olabilir buyuk arizalarda bizim araclarimiz bunu hissetirir onlemini alir ama yolda birakmaz

sizin araciniz bunu her suratte yapiyormu vede lpg varmi sanki stop edip tekrar calisiyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

LPG olarak demi

Evet lpg. Gerçi benim aracım lpgsizdi ama lpgli araçlar bu şekilde tüketim yapıyordu.

• merhaba arkadaşlar 2018 de ilk yazan da biz olalım, arkadaşların dediği gibi diri tutmak lazım burayı.

2004 2.4 accordu 2.5 senedir kullanıyorum hamd olsun 210.000 kmyi yakın geçti. 2.5 sene içinde direksiyon hortumu gergi rulmanı ve sağ arka poryayı değiştirdim, ateşleme bobinlerinden kaynaklandığını düşündüğümüz bir sorun sonucunda bobinleri aldık ancak daha basit olarak lpg enjektöründe çıktı arıza bobinler yedekte duruyor olur da onlar arıza yaparsa yedek parçamız olmuş oldu, birde rutin bakımları yapıldı bunlar haricinde herhangi bir sorun yaşamadım. Alırken detaylı baktıramamıştım sorgulamada sadece 500 tl civarları tek kayıt çıkmıştı, boya ölçüm cihazı olan bir tanıdık denk gelince baktıralım dedik bagaj kapağı ve sağ tarafına ancak bakabildik ki cihazın şarjı bitti herhangi bir boya çıkmadı. Ben çamurluklar boyalı olarak biliyordum sadece sanırım onlarda da bişey yok. Tavan da bir iki küçük nokta da vernik atması var sadece. araçtan gayet memnunum satmaya kıyamıyor insan bu sene 300 lira daha vergi bindi üzerine bir kızgınlıkla koydum ilana ama çok dayanamadım geri çektim :) 2003 model olan ilanlarda dikkatimi çeken vergisi bu sene düştü demeleri oldu inşaallah seneye bizim ki de düşer. Büyük adaletsizlik var vergi 1460 lira vergi düşse 500-600 arasına iniyor bu nasıl bir farktır arkadaş bir motor bu kadar mı fark eder. Kesinlikle kıymeti bilinmesi gereken bir araç ama bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim yola çıkınca direksiyonda yüzünüzde tebessüm var ise benim gibi herşeyi unutup accord dünyasına dalıyorsanız işte tam da budur araç dediğin ve tabi ki olmazsa olmaz sunroof :) üst kasa accordu da kullanma şansım oldu içi ve insanı sarması çok güzel ama araca ilk bindiğinizde ki deri kokusu biraz rahatsız ediyor binince camları açmak ve havalandırmak lazım koyun derisi midir nedir anlamadım , kasa olarak çok kaba duruyor ve 2.0 ona yakışmıyor gitmesi için devirli kullanmak gerekiyor bu sefer de hem fazla yakıt hemde fazla ses demek, 2003-2007 arası accordlar ise herşeyi ile ideal bir araç kasa oturaklı kaba değil arka diz mesafesi biraz daha iyi olabilirdi ve arka için de havalandırma kanalları olması lazımdı bu araçta. 2.4 ün tadı uzun yolda ve yokuşlarda çıkıyor, 190'a kadar gayet iyi sonra biraz nazlı ama lpgde 230'a kadar çıktım araç boştu çok da zorlanmadı 230'u görmekte. accord dostlarına ve bütün sürücü arkadaşlara keyifli ve kazasız belasız yolculuklar dilerim. selametle arkadaşlar.

arkadaşlar birde bu üründen kullanan var mıdır ? yada deneyimleme şansı olan nasıldır bilgisi olan varsa tavsiye eder mi ?

aldım taktım ve kullanıyorum gayet iyi gibi. :)

https://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/navigold-honda-accord-100-android-oto-multimedia-P227403991
    https://www.hepsiburada.com/honda-accord-2003-2007-multimedya-navigasyon-kamera-bluetooth-android-pm-HB000008D5D2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afhaktan -- 18 Nisan 2018; 14:40:35 >

• Accord 2.4 almayi dusunuyorum ama vergisi bir alt dilimden odenebiliyor mu hala?Kasko degeri dusunce kurtarmiyor olabilir diye dusundum de .Tesekkur ederim.

• panisher P kullanıcısına yanıt
    Bi alt vergi dilimi nedeniyle 2.4 alma kararini erteliyorsaniz bence almayin

Sanzumani bozsa rahat 3bin TL yer.

Triger zinciri uzasa 1500 -1800 TL de, o yer.

Ustan yanlış iş yapar, tekrar bi daha 1000 TL harcarsın.

Masrafın nereden gelecegi belli olmaz.

Ama keyifli arabadır 2.4

Rampada bile eski kasa 320d lerden yol istersin ☺

Orası ayrı...

• acc04 kullanıcısına yanıt
    Vergiyi odeyemeyecegimden degil ama paramizin kiymetini de bilmemiz lazim , kolay kazanmiyoruz 😊

Temizini bulmaya calisiyorum ama pek kalmamis.Ustamla gorustum ,kronik bir iki sorun disinda bir seyi yok , olani da cozeriz dedi.Temiz bakilmissa 1 milyon yapar dedi.Forumda aracini satmak isteyen olursa alici olabilirim.

• vergisi alt dilimden ödenmiyor maalesef bende çok araştırmıştım 3 senedir kullanıyorum ve hiç alt dilimden ödeyemedim bir türlü nasib olmadı :) 2018 de zaten üzerine 300 tl daha gelmişti. şu an vergisi 1460 lira , sanırım 2004 modeller seneye düşecek düşüncede 580 tl ye düşüyor benimkide 2004 bu sene inşaallah düşük öderim tabi pek şansım da olmadığı için 2019 yılı gelmeden kesin emin konuşamıyorum :) .
  • 2004 modeller bu sene son vergi dilimine düştü, 335-335 TL olarak ödedim, fakat aracı satmak durumunda kaldım düştüğü sene :) kullanan arkadaşlar kıymetini bilsinler, herkese kazasız, belasız ve kurallara uyarak keyifli sürüşler dilerim.
  • Konuyu açan Febr den hiç ses seda yok ha...
  • caucass kullanıcısına yanıt
    aracı duruyor mu sattı mı bilmiyoruz, gerçi o zamanlar da çok sık giremediğini söylemişti. Bende satmış olsam da ara ara bakıyorum buraya, gönlümüz burada, arada bir şeyler de öğreniyoruz güzel oluyor. Faydalı bilgilere her zaman açığız.
  • satmıştır, artık mercedes falan almış olmalı
  • Arkadaşlar bu araçların ŞEHİRDIŞI 100 km lpg/benzin tüketimi nedir, her yerde farklı yorumlar ve değerler var,
  • Türkiye ye gelmiyor artık galiba
  • Ankara'da tam uyumlu boyasız olabilir 2004 acoord için ön ek gerekirse arka tampn eki yaptırabileceğim uygun olan bir yer var mı bildiğiniz?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.