Şimdi Ara

Honda Accord 2.4 nedir, ne değildir? (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.420
Cevap
38
Favori
158.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde aracımda arıza lambası yanıyor, katalitik konvertor uyarısi veriyor.Birkaç yere gösterdiğim halde lambayı söndüremediler.Acaba sizlerin dediği gibi oksijen sensöründen olabilirmi? Ankaradayım ve yakıtından çok memnunum. Prins marka lpg takılı,10-11lt lpg tüketiyor 100km de. Arıza lambasının yanması canımı çok sıkıyor.
    Çekişe gelecek olursak, 4.viteste 210 km hıza güzel çıkıyor ama 5 e taktığım zaman sanki bayılıyor araç.(benzin lpg farketmiyor)
    Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilecek kimse yok galiba!!

• Arıza kodu P0420 mi?
  • Kod olarak bilmiyorum sadece katalitik konvertör arızası gösterdiğini biliyorum. Prins lpg arıza ışığı yakmaz normalde diyorlar ama anlamadım... Katalitik konvertör arızalı olduğunda sebep olacağı belirtilerde aracımda yok...
  • P0421 olabilirmi
  • Kod ile ilgili bir fikrim yok ama öğrenirim bu hafta. Çözüm ile ilgili fikriniz var mı? Aynı sorunu yaşayan var mı?

• En iyi satmak...
    rahat kafa gibisi yok
  • bencede sat gitsin
  • Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza kaltımak istiyorum. Var olan 2000 Golf IV aracımı satıp D sınıfı olan Honda Accord 2.4 almayı düşünüyor. iki düngür bütün forumu okudum neredeyse. Bir kaç sorum olacaktı iznizle.
    2004 honda accord 2.4 executive alırken nerede dikkat etmeliyim aracın nerelerine baktırmalıyım bunun püf noktaları nelerdir..
    150000 km ve altı düşünüyorum, max 45.000 tl ye kadar çıkcağım. bunun 40.000 bin civarı araç için geri kalanı aldıktan sonra ıvır zıvır bakımları için. şimdiden teşekkürler. acelem yok . temiz olsun geç olsun sorun degil.
  • Geçen hafta itibari ile 2004 model 2.4 Accord'la aranıza katıldım. Uzun yıllar boyunca değişik model ve motorlarda civic kullanmış birisi olarak bu canavarla kıyaslama dahi yapmayacağım :) Dün LPG montajı yaptırdım ve aynı gün içinde bobinlerimi kesip bir dünya masraf etmiş olmama rağmen ;)
    Subap ayarlarını yaptırdım, bujileri ve kesik bobinleri orjinalleriyle değiştirdim. Sonuçtan haberdar edeceğim inşaallah.
    Aracın yakıt değerleri benzinde 10 lt civarı idi. LPG taktırmakla kesinlikle fantazi yaptığımı düşünüyorum. Çünkü yaptığım masrafları benzin alıp gezsem 2 yılda ancak çıkaracağım.:)
    Herkese kazasız günler diliyorum.
  • 2003 accord 2.4 modelini kullaniyorum komple tampon attirmayi dusunuyorum maliyeti ne kadar olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

2003 accord 2.4 modelini kullaniyorum komple tampon attirmayi dusunuyorum maliyeti ne kadar olur

Attırmak ne demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

2003 accord 2.4 modelini kullaniyorum komple tampon attirmayi dusunuyorum maliyeti ne kadar olur

Attırmak ne demek?

taktiracagim manasinda soylemistim.

• attırmak=daktırmak...ben hemen anlamıştım,,,idrak meselesi...
  • Benimde severek kullandığım Golf-iv aracımı satıp 2.4 Accord alma niyetim va. Aslında tam bir alman hayranıyım japon arbaları hiç ilgimi çekmeZ ama Accord ayrı bişey gerek sorunsuzluğu gerek 2.4 190lık motor içi dışı çok güzel. 40bin civarına kadar 140 bini geçmemiş bir accord bulabilirim inşallah sonrasında 17jant ve 30mm yay vs yaparım.

Tek kafama takılan elden çıkartırken çok kaybım olur mu

• rene54 R kullanıcısına yanıt
    Dostum,araç dibinin dibini gördü, 24 binlere satılan araçlar şu an 30 küsürlerden satılıyor. Şu saatten sonra aynı temizlikte de geri verecekseniz kesinlikle değer kaybetmezsiniz.

Ayrıca 30 mm yaya falan çok da ihtiyacı yok aracın. Golf 4 ve uzunca da bir süre Bora kullanmış biri olarak golf 4ün biraz yol tutuşu zayıf ve üstü hemen yatıyor... O açıdan golf 4te takmanızı anlayabiliyorum ama bu araç da o kadar ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum,
  • Bu arabadan yaza doğru almayı düşünüyorum. Fakat 2.4'ler, 2.0'dan ucuza satılırken, birden fiyatlar 10bin TL arttı. Bu fiyatlar gerçekçi mi? Şuan ortalama 40bin tl gibi rakamlardan satılıyor. 3 ay önce 32bin TL'ye alınabiliyordu.

2.0'dan vergi ödeme geçerli mi?
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    gerçek gerçek hondanın artık ölüsü para ediyo 2004 civi in 35000 e satıldıgı yerden bahsediyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

gerçek gerçek hondanın artık ölüsü para ediyo 2004 civi in 35000 e satıldıgı yerden bahsediyorsun :)

Accord bu fiyatlarda kalırsa, vectra c 1.9 dizel otomatik ya da mondeo 2005 dizel otomatik almak zorunda kalacagim. 29bin'e alınabiliyor. Accord kadar gitmiyorlar ve o kadar güzel degiller belki, ama konfor ve ekonomide belki daha iyiler, hatta yol tutuşu daha iyi deniyor.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.