Şimdi Ara

Honda Accord 2.4 nedir, ne değildir? (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.420
Cevap
38
Favori
158.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi çocuktu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, 2.4 accord alma arefesindeyim özellikle istanbul trafiği içerisindeki yakıt durumunu merak ediyorum bu konuda güncel bilgileri paylaşabilirmisiniz? lpg de ne kadar tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokomoko

arkadaşlar merhaba, 2.4 accord alma arefesindeyim özellikle istanbul trafiği içerisindeki yakıt durumunu merak ediyorum bu konuda güncel bilgileri paylaşabilirmisiniz? lpg de ne kadar tüketiyor.

13-14 litre diyelim...

• Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
    İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
    Ana sayfaya dön
  • Arkadaşlar,

Accorduma 205/55/16 nokian marka lastik aldım.
    yalıtım konusunda takıntılı olanlara şiddetle tavsiye ederim.
    ses önemli ölçüde azaldı.
  • Arkadaşlar, araçlarımıza en uygun yağ eneos 0-20 mi? Hangi yağı kullanıyorsunuz? Birde eneos 0-20 kaç km de değiştirilmeli?

• Merhaba abiler kardeşler .

Benim araçta bu gün gözlemlediğim kadarıyla hararet ekteki fotoğrafta bulunan seviyeye geliyor . Bu duruö normal midir ?
    Bu seviyede ağır trafikte çok az süre kalıp yarımın üstünde duruyor genellikle.
    Trafik dışında sürüş halinde hep yarımın altında .
    Kullanıcılardan bi yorum alabilir miyim ?

• Arkdaslar honda accord sport,,exetive,,gti arasindaki farlar ne

• quote:

Orijinalden alıntı: smeee

Merhaba abiler kardeşler .

Benim araçta bu gün gözlemlediğim kadarıyla hararet ekteki fotoğrafta bulunan seviyeye geliyor . Bu duruö normal midir ?

Sensörde bir arıza olabilir, cunku bu seviye normalde motor yanıyor demek.
    Sensörde bir arıza var bence, bu seviyeden hemen aşağı da inmez.
    Evet, ben de de normal trafik veya sürüş sırasında hic yarimın ustune cikmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exar__Kun -- 25 Mayıs 2015; 13:16:10 >

• Arkadaşlar merhaba 2.4 201 beygir 2010 model Honda Accord Type-S modeline sahibim. Anacak aracımda şöyle bir durum var.. Aracımda yağ değişimi yapalı 7500km oldu ve totalde 2 lt yağ ekledim.. Hep yağ ikaz lambası yandığında ekledim 200-250ml kadar... (yağ seviyesini gösteren lamba bu bahsettiğim. Birde yağ artık en alt çizgiyi geçtiğinde yanan var o değil yani.) Bu yağ lambasının uzun yola çıktığımda yandığını belirtmem gerek. Aracı sakinde kullanmıyorum. Gücünü her defasında sınıyorum denebilir. Genelde yüksek devirlerde kullandığımda bu sorun oluyor sanırım.. Bu yüksek motorlu araçlarda normal bir durum mudur bunu açıklayabilecek bir arkadaş varsa memnun olurum.. Yoksa buralarda saçma sapan ustalara aracı oynatmak istemiyorum. Bu arada kompresyon testi yaptırdım sırf bu yüzden. 13bar çıktı. bunun da normal olduğu, motorun iyi olduğu söylendi yetkili servis tarafından.... Bu araç yağ eksiltir mi?.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Exar__Kun

quote:

Problem çözüldü.
    Şöyle bir durum var .Bu araç için kullanılması gereken tavsie edilen antifiriz hangisi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exar__Kun

quote:

Problem çözüldü.
    Şöyle bir durum var .Bu araç için kullanılması gereken tavsie edilen antifiriz hangisi ?

İdeali, yani tavsiye edileni yetkili serviste satılan hazır soğutma sıvısıdır.

• Merhabalar;

Uzun süredir forumu takip ediyorum, faydalı bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler. Sayenizde Accord 2.4 almaya karar verdim ancak aradığım gibi temiz bir araç bulamıyorum.

Gerçekten temiz ve KM ile oynanmamış 2.4 Accord satmak isteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşırlarsa sevinirim.
  • Bir cevap verebilecek olan yok mu.
  • flyby48 F kullanıcısına yanıt
    Arabayı İstanbul'a getirin de baktıralım. Orada usta yok,anlaşılan...

• quote:

Orijinalden alıntı: flyby48

Bir cevap verebilecek olan yok mu.

Var var
    olmazmı hiç
    ama meşguller herhalde
  • Forumun bilgi alma amaçlı olduğunu düşünerek yazdım. evet malesef usta yok. servise gidelim desek maliyeti tl olarak söylüyorum min. 6bin tl ve hiç birşey yapılmayacak... O yüzden acaba nedendir diye onu bulmaya çalışıyorum. Yoksa adamlara desem her yerine bakıp hiç bir işlem yapmadan dünyanın parasını alacaklar... Ben nereye bakın dersem oralara bakarlar... Ya da bu spesifik bir özellikse diye sormuştum.. Neyse bu forumdan bir yanıt alamadım... Cevabını başka sitelerde buldum... Kullandığımız yağ filtresi yüzünden olan bir durummuş. Ben yağ değişiminde kendi filtresini kullanmıştım. Bu araçlar aşırı yüklenme yaptığında bir basınç uyguluyormuş. ve yaklaşık olarak 1000km de 100ml-200ml yağ. yağ filtrelerinden dışarıya atılırmış... yuh artık dedim saçma geldi servise gittim rus bayisine değilde burda japon araçlarla ilgilenen bir garaj var oraya. Ben dada yağ eksiltiyor dediğim anda adamın verdiği cevap "Hangi yağ filtresini kullandılar oldu." Neyse bu sorunu hallettim ancak bu arabadan baya sıkıldım. sorunları yüzündendemekki 2,4 201 lik güç için uygun bir araç değilmiş... Az bir baskıyla yaptıklarına bakarak konuşuyorum... Zaten yol sesi falan da efsane. o kadar yalıtım yaptırmama ağmen yinede yol sesi alıyor... O dalgaya alan arkdaş araçlardan çok anlıyorsa tii ye almak yerine bilgili bir cevap verebilirdi... Bu arada İstanbul da bakılan araçları da biliyoruz... İstediğim sadece bilgili fikirlerdi arkadaşlar, boş laflar değil.....

• flyby48 F kullanıcısına yanıt
    Bu araçlarda yağ eksilmesi sorunu yok da, sende eksiklik var. Sen başka arabayı bu şekilde kullan da, başına gelecekleri gör. Allah islah etsin...

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.