Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.211
Cevap
142
Favori
1.341.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tercih meselesi diycem ama ne yazıkki değil az çok takip ediyorsunuz yazılarımı benim 9 aylık bir bebeğim var ve güneşten rahatsız olmasın diye cam filmi yaptırdım bu sefer arabanın içi karardı sağımı solumu göremiyorum özellikle geceleri geri manevralarda birgün bir yere vurucam allah korusun arkaya bakıyorsunuz zifir karanlık hem 2 hem 3 hemde 4 numaralı cam filmlerinde aynı sorun var 1de güneşe karşı yeterli korumuyor denemek için camın birini söktürdüm bir sürü para aldılar ilacı özelmiş vs ama bu sefer bebek yine rahatsız oldu kimisi hava olsun diye taktırır kırodur yada değildir kimisi ihtiyaçtan ama bir daha kafamı kesseler cam filmni taktırmam keşke perde olsaydı gerektiğinde çeker gerektiğinde indirirdik hem bu perdeler öyle kadife falan değil kıro işi olsun çok ince siyah delikli gerektiğinde otomatik sarma mekanizmayı kapı içerisinden çıkartılabilen cinsten 60000 euro as dediniz daha fazla bu konuda size %100 hak veriyorum 67000 ytl accord için ucuz bir fiyat bence 80000 falan olabilirdi ama herhalde kasa değiştirecek diye fiyat düşürdüler saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: royartar

pardon ama saydiginiz seylerin bircogu audi mercedes gibi araclarda mevcut, bu sinifta bu fiyata bu donanimi o araclarin hicbirinden alamazsiniz. yaniliyormuyum? en az 60 bin euro verirsiniz bu aracin baz donanimli bir audi versionu icin ki aradaki fiyat farki bence degmez.

perde olayi kisisel gorusumdur, bence kro isi, bu diildir ki cumhurbaskanimiz veya basbakanimiz krodur. Onlarin bulundugu mevki ve guvenligin onemiyle bizimki bir diil.

• çocuk olunca perde, cama film aklına ne gelirse yapıyorsun :)

o yüzden iddalı demeçler vermemek gerek perde ile ilgili
    ;)
  • 100.000km bakımı yaptım arabama. 2 ön disk, 2 arka disk, 2 ön balata, 2 arka balata, 4+1 litre Castrol 10-40 motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi = 540 YTL

Bakım için aklınızda bulunsun İşçilik olarak da 100 YTL diyebiliriz.
  • LPG taktırdıktan sonra daha kalın motor yağı kullanmak gerekiyor diye bir söylenti var, sana böyle bir bilgi ulaştı mı zeolit?

quote:

Orjinalden alıntı: zeolit

100.000km bakımı yaptım arabama. 2 ön disk, 2 arka disk, 2 ön balata, 2 arka balata, 4+1 litre Castrol 10-40 motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi = 540 YTL

Bakım için aklınızda bulunsun İşçilik olarak da 100 YTL diyebiliriz.

• Hmmm... Araştırmak lazım bu konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihozdogan

çocuk olunca perde, cama film aklına ne gelirse yapıyorsun :)

o yüzden iddalı demeçler vermemek gerek perde ile ilgili
    ;)

film mutlaka, ama perde asla sevmiyorum yani.. kullananlara saygi duyuyorum herkesin gorusu zevki kendine.

Ama su yeni cikan cocuklu arabalar icin cama yapiskanlar var, onar daha sevimli duruyor sanki neyse cocuk olaylari olana kadar kimbilir neler cikar daha

• Aşağıdaki adreste HONDA ACCORD geçmiş modelleri hakkında bilgi bulabilirsiniz . Sayfanın sol alt kısmında.İlgilenenler için sevgiler...

http://www.world.honda.com/ACCORD/
  • Merhabalar herkese, 2. el Accord 2.4 alacağım, satmayı düşünen kullanıcılardan pm bekliyorum. Kalın sağlıcakla....
  • .:: HONDA Accord Kulübü ::.

.:: HONDA Accord Kulübü ::.

Beyler Yukarıdaki Resimlerwww.honda.com 'dan Alıntıdır.. Adamlar 2008 Model CRV Gösterdiler Türkiyeye Geldi Şimdi Bunu Gösterdiler Buda Gelcek.. Hatta Biraz İngilizcesi Olan Siteye Girip Kesin Birşey Öğrenebilir...

http://automobiles.honda.com/accord/

• bu kasa su anda amerika da satilmakta, amerikaya satilan accordlar TRye gelmiyor, euro accord adinda farkli dizaynlar ulkemize gelmekte.
  • Gelecek olan kasayı gerçekten çok merak ediyorum
  • ben yeni kasayi beklemeden makyajlilari almayi dusunuyorum.
  • Bizdeki Accord lar Acura TSX
    ;)
    amerikada da Honda Legend yok. Acura olarak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihozdogan -- 3 Aralık 2007; 0:50:08 >
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerinizden biriyim.NEtte sörf yaparken forumunuzu okudum şöyle bende üye oldum ardındanGüzel ve bilgili forumlar yayınlamışsınızherkese teşekkürler,ben de bir honda kullanıcısıyım.ne triptronic nede otomatik araba hiç kullanmadım.Ama binersem güçlü olmasını isterim
    kısaca accord almakansa;ileride arabama bir accord 2.4 motoru koymayı düşünüyorum
    Sizce nasıl olur
    Çıkma 2.4 motor kaça bulabiliriz kiucucza bulunda bir proje başlatalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lude -- 21 Aralık 2007; 12:36:43 >

• benim bildiğim çıkma motor takmak istersen şanzımanı da beraber değiştirmen lazım. mesela benim accordun motoru değişmiş ama aynından konmuş. şimdiye kadar sorun çıkarmamış. yalnız performanstan çok memnun değilim sadece normal. ya da ben gözümde yüksek hacimli motorları çok abarttım.
  • Honda= ACCORD Şu en son makyajlı kasa Accord Piyasadaki en yakışıklı arabaların başında geliyo benim için. Çok şahane tipi var. İçide çok sade ve kalite. Son Accord'un 2008 de çıkacak olan ,Güncel Accord'dan tipli olacağını hiç sanmıyorum.

Dizayna bak Maşallah maşallah

• .:: HONDA Accord Kulübü ::.
  • Merhaba

Tam 15 gün önce biz de 0 Accord'umuzu aldık Gerçekten araba dediğin böyle olur dedirtiyor adama yani içinde yatacağım nerdeyse İnternetim kesik olduğu için çektiğim resimleri koyamıyorum ama çok güzel pozlarını yakaladım arabanın

Şimdi malum otomatik vites araba. Kullanırken dikkat etmemiz gereken şeyleri söyleyebilir misiniz? Otomatik vites konusunda acemiyiz de biraz

• bende şu an f20A4 kodlu motor var 133 ps. gayettte memnunum aracın moorundan.muhakkak 2.4 koyarsak şanzımanıyla olmalı.otomatik şanzumanı manuele çevirmek ölümdür TR şartlarında.Arabamı satmazsam inşallah ileride diyorum.
  • kazasız belasız kullanman dileği ile.......

hayırlı olsun kardeş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.