Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.211
Cevap
142
Favori
1.341.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • accord cular size bir soruaccord hakkında biraz bilgi verirmisiniz yani yakıt,konfor,yol sesi durumları gibi
  • yakit, sehir icinde ozellikle biraz sert kalkmak isteyenler icin yuksektir. Duz yolda cruise control ile sabit hizda olduka makul tuketimler gostermekte, mesela 1 depoyla antalyadan istanbula gelebilirsiniz gerci depo buyuk ve ortalama hiziniz 120 civari ama yinede bu agirlikta bir araba icin bu motorla, hic fena sayilmaz.

Yol sesi asvalta gore degiskenlik gosteriyor ama ne kadar kotu bi asvaltla giderseniz gidin arabadanin icinde camlar kapaliyken cok fazla bir etki yaratmiyo, tabiki aliyo ama normal seviyelerde. Belki lastikleri degistirirseniz daha da iyi sonuclar alabilirsiniz ben 27000 km deyim hala fabrikasyon Dunlop lari kullanmtaktayim.

umarim faydali olmustur.
  • d segmentine baktımmı şu an için 2araç görüyorum honda accord ve vw passat honda accord un sıfırını tavsiye edermisiniz
  • Passata hic binmedigim icin, yorum yapmam yanlis olur.

Accordun da kasa degisicek soylentileri mevcut, ama guzel donanimlar eklendi makyajli accordlara, icerden aynalarin katlanmasi, yol bilgisayari, 2.0 motora standart vsa, sogutmali torpido gozu, otomatik yanan farlar.. gibi.

kasa konusunda ne zaman degisir bilmiyorum ama bu kasayi begeniyo ve donanimi tadmin ediyosa bence tercih edilebilir bir secenek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çok teşekkür ederim royartar kardeşim 1-2haftaya kadar belli olur ne yapacağım
  • Yakıt konusunda şanzıman ve motorun çok büyük avantajları var bence. 2.4 lt'lik aracımın tüketim değerlerini HOnda yakıt tüketimleri başlığı altında 2 yada 3. sayfalarda yazmıştım.Gaza fazla basmadığınızda aşırı ekonomik bir araç ancak gaza tam yüklendiğinizde ise harcadığınız her litrenin performansını size hissettiren bir araç bana göre Accord. Donanım olarak belki Passat daha yüklü olabilir ama ben şu anda sıfır araç alacak olsam Passat almak yerine daha yeni model daha az kmli yine 2.4 bir Accord alırdım. Ki aracımı çok uzun süre değiştirmeye hiç niyetim yok. Konfor konusunda da ses konusunda da çok başarılı bir araç bence. Motor sesi içeriye çok çok az geliyor. Lastik ebatları 205 / 55 R16. Bu lastik ölçüleri bu araba için ideal sayılarbilir ama bende biraz daha geniş olmalıydı. Araca yükleme yapma fırsatım olunca lastikleri 225 / 40 R18 şeklinde değiştiricem. O zaman konfor konsunda bi değişiklik olursa deneyimlerimi sizlerle paylaşıcam mutlaka;) Eğer motorun gücünü duymak isterseniz camınızı hafif aralayıp Hondanın o güzel sesi eşliğinde yola devam edebilirsiniz
    Yarın hayırlısı ile LPG kitime kavuşuyorum, lpg ile ilgili sorunlarımı(ki inşallah böyle bir sorun durumu hiç olmaz) deneyimlerimi, tüketim değerlerimi sık sık paylaşıcam. Sorularınız olursa her zaman yardımcı olmak isterim.
    HONDA
    THE POWER OF DREAMS!!!

• Merhaba ben Melih Özdoğan,
    Honda fanatiğiyim...
    hep honda kullandım... bunların bazılarıda accord oldu
    1990 Accord Otomatik
    1990 Accord Manuel
    1998 Euro Accord IES Otomatik
    1999 Accord V6 Otomatik
    gibi bir seri accord ve civic tezgahımdan geçti :)
    bende klübe üye olmak isterim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

d segmentine baktımmı şu an için 2araç görüyorum honda accord ve vw passat honda accord un sıfırını tavsiye edermisiniz

accord kasa deişmesine yaklaştı gibi..sanki ancak passat ın 1.6 seçeneği var accordda 2.4 vs..gibi seçenekler var kasa deişimi önemli deil dersen accord tabiki.....kasa deişimini beklerim dersende accord...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 24 Ekim 2007; 5:12:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbcesur

müco77 kardeş..98 2,0 ils 125 binde accord almayı düşünüyorum.14 bine ytl ye bırakıyor.ancak parça sorunu --yakıt miktarları hakkında bilgim yok.kronik sorunları varmı vb..bilgin vasa yada usta önermissin.bende ögrenebilirmiyim.tesekkürler..cesurugurlu@hotmail.com

Merhaba Hocam,
    Mesajini henuz gordum, kusura bakma.
    Accord 98'i, Ankara Altan Honda'dan arkadasim Kadir Usta bana tavsiye etmisti; citayi biraz yukseltip 2000 model olanini aldim.
    Bu araclarda 10 binde periyodik bakim var; ort. 130-180 arasi tutuyor.
    Performans ve konfor cok iyi bence. Bir de Japonlarda yedek parcanin pahali oldugunu soyleyeceklerdir; bu artik bir sehir efsanesi oldu. Kafanı takma.
    15-20 yil once sokaklarda tek tuk Honda, Toyota gorurduk ama simdi oyle degil. Dolayisiyla ozellikle yaygin olan bu iki markada yedek parca sikintisi ve pahaliligi soz konusu degil.
    Daha genis bilgi icin ozelden mesaj attım.
    Selamlar.

• Hoşgeldin Hocam, tam bir accordçu imişsin. Sanırım en kıdemli sensin
    Merak ettiğim bir şey var; V6 accordun da son hızı, 2000 cc olan gibi 210 km/h. Hızın neredeyse aynı olmasının nedeni her iki araçta da benzer kalitede mekanik malzeme kullanılması mı?
    Kullanımda nasıl V6'nın son hızı?
    Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: melihozdogan

Merhaba ben Melih Özdoğan,
    Honda fanatiğiyim...
    1990 Accord Otomatik
    1990 Accord Manuel
    1999 Accord V6 Otomatik

• arkadaşlar selam,

başka bir topik için de aynı resmi kullandım ama galiba doğru adres burası. Yeni Accord bence bu fotoğraftakine yakın birşey olacak. Bekleyebilecek olanların kesinlikle beklemesi gereken bir model görünüş olarak. Mevcut model de asla kötü değil ancak O km almayı planlayan arkadaşlar mesela Liteon, birkaç ay daha bekleseniz bu kasaya yetişebilirsiniz. Ayrıca biliyorsunuz geçtiğimiz ay Frankfurt fuarında yeni Accord Tourer concept fotoları verildi bu da kasa değişiminin yakın olacağının bir habercisi kanımca. Neyse bu fotoları bir kez daha vermekte fayda var. Önce muhtemel yeni Accord ve peşinden Accord Tourer concept:

Saygılar.

.:: HONDA Accord Kulübü ::.

• evet haluk23 ark.şım banada bayiide satış.tem.arkadaşım bunun fotoğrafını göstermişti senin koyduğun resimdeki accorda benziyordu..bence bu daha güzel gerçekten...
  • Klasik Türk tüketicisi tepkisini şimdiden söyleyeyim: "Abi bunun bagajı küçük yaa."
  • Riazor Blues kardeşim o resmide bizimle paylaşabilir misin
  • valla resim satış.tem.arkadaşda o göstermişti...bende deil malesef ama dehşet ötesi bişi di ve tam bir uzay aracı gibiydi..
  • hoşbulduk... kıdem için ayrıca teşekkür ederim.. yok öyle bir iddam ama çok severim Honda yı... özellikle Accord :)
    Bu benim kendi çektiğim bir resim.. 240 kadran var zaten.. 240 gidiyordum ama viraj geliyordu biraz gevşettim ayağımı gazdan...
    hiç üzümleden 240 sürekli gider...
    1998-2002 Accord lar hem 2.0lt si hem V6 sı çok güzel arabalardır. Çok.. hele coupeleri var inanılmaz. Türkiyedede 1 kaç tane var .. misafir plakalı .
    Mekanik olarak tamamen aynı 2 litre ve 3 litre sadece makina farklı.
    satın almak isreyen arkadaşlar var sanırım. Hiç durmasın. 1 an düşünmesin... büyük kazası yoksa... hemen alsın...
    çok memnun kalacak. ben 3.0lt benzinli kullanıyordum . şehir içi 100 km / 11,5 - 12 litre yakıyordu. inanın öyle bir konfor ve güc için çok düşük bir bedel..
    3 litre alın lpg li binin... 2 lt alın yine lpg olur.. yada takmayın nasıl isterseniz.. ama alın :)
    .:: HONDA Accord Kulübü ::.

quote:

Orjinalden alıntı: müco77

Hoşgeldin Hocam, tam bir accordçu imişsin. Sanırım en kıdemli sensin
    Merak ettiğim bir şey var; V6 accordun da son hızı, 2000 cc olan gibi 210 km/h. Hızın neredeyse aynı olmasının nedeni her iki araçta da benzer kalitede mekanik malzeme kullanılması mı?
    Kullanımda nasıl V6'nın son hızı?
    Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: melihozdogan

Merhaba ben Melih Özdoğan,
    Honda fanatiğiyim...
    1990 Accord Otomatik
    1990 Accord Manuel
    1999 Accord V6 Otomatik

• Kayınpedere 3.0 lt accord bakıyorduk; benim 2.0 lt'yi ona verip niyeti bozsam mı acaba?
    Sağol hocam, ikna edici oldu
  • ben arkadaşımın abisine ait 2004 accord 2,4 binmiştim ilk çıktıgı zamanlar almıştı onlar..inanın öyle bir makina olmaz .otobanda bir anda yapıştım koltuga ...o nasıl bir motor klima zaten söze gerek yok hemen açtık kapattık buz oldu içerisi..

gerçketen onlardan da duydum gaza yüklenmesseniz çok az yakıyor gerçekten..

imkan varsa tek geçilecek araç accord.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 25 Ekim 2007; 10:38:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: müco77

Kayınpedere 3.0 lt accord bakıyorduk; benim 2.0 lt'yi ona verip niyeti bozsam mı acaba?
    Sağol hocam, ikna edici oldu

3.0lt de taşıt pulu yüksek olabilir.. bence değer ama :)
    yinede dikkate almak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihozdogan -- 25 Ekim 2007; 11:21:47 >
  • hocam siz naaptınız yaa...2.4 diyen var 3.0 diyen var tamam bunlar çok güzel arabalar ama bunların ver5gileri ne kadar? bilen varsa arattırmasın bize yazsın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.