Şimdi Ara

Honda Accord & Mercedes C180 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008-09 model dediğiniz 1.6 motor mu? Kim 55 e veriyorsa versin, ben vermem. İçi dışı sıfır gibi çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam görüyoruz işte adam 1-2 parça boyalı diye veriyor araç pertten çıkma çıkıyor. Parça değişmiş çıkıyor. Buradan görüp okuyoruz hep birlikte işte. Benim söylemeye çalıştığım şey şu kendi aracımı övmek değil, malum sitede aracına güvenen ve gerçekten temiz-masrafsız olan insanlar 60 dan aşağı yazmamış. Hıı yokmu 52 yazanda var, km 200 küsur binde birde muhtelif yerlerinde boya var diyor. Ne demek muhtelif yerler? Bunu anlatmaya çalışıyorum işte.

• Mercedes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Araç eskidikçe 2. elde riskler artıyor. Hele birde piyasasından daha düşükse ki sanırım öyle, başınıza iş açma ihtimali yüksek. Km düşürme vs göz önünde tutulduğunda accord yada c180 diyerek model ayırmak yerine düzgün olduğuna emin olduğunuz sahibinden olan aracı almanızı tavsiye ederim zira uzun yıllar kullanan birisiniz. Ayrıca yine uzun yıllar kullandığınızı düşünürsek accord almanız daha mantıklı olucaktır hem yeni olması hem sorunsuzluk hem güvenlik anlamında c classtan çok daha üstün bir araç. ( small overlapta accord full skor alırken c180 in jantı aracın tabanını delerek aracın içine girip mankenin ayaklarını parçaladı, mankeni elektirikli testereyle pedalları kesip zor çıkardılar ve en düşük skoru aldı ( poor) )

o nasıl bir şeydir ya, gerçek mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

Mercedes

Keşke hayatında bir kerecik bir şey okusaydın.

Konu sahibi ricada bulunmuş, sen tek kelime yazıp geçmişsin.

Yuh

• quote:

Orijinalden alıntı: carkcibasim

quote:

Mercedes

Yuh

belki pc ye geçince editleyeceğim sana ne oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Merhaba,

Başlığı baştan sonra okudum ve son derece gereksiz yorumların olduğunun farkına vardım. Anladığım kadarıyla, sizin de kafanız karışmış.

Temiz bir C180 bulabilirseniz alın, ama o arabanın temizini bulmak mesele. Ayrıca, oto sanayilere gidecek olursanız, 6-7 yaşında birçok Alman modeli ile karşılaşırsınız. Yanlış anlamayın, Mercedes'e ya da Alman markalarına lafım yok, ama bu tarz arabaları, kaymağı çekilmiş modeller olarak görüyorum. Sizden önceki sahibi ya da sahipleri tadını çıkartır, cefası da size kalır. Bu tarz arabaları almak mesele değil, ama yürütmek meseledir.

Ben de bundan bahsetmek istedim ama yıldızı yeterciler hemen taarruza geçiverdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: limitor

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: limitor

Şehir içi 10lt ortalama biraz dikkatli ve sakin kullanımda 9 olabiliyor.
    Şehirler arası 100 km hızı geçmeyerek, 5.9 ortalamayı yakaladım. 130 ile 6.5 - 7 litre yakıyor

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

10lt ortalamayı kaç km/h ortalama süratle yakaladınız?

İstanbul trafiğinde de kullandım 10 ile 11 litre arası tüketim vardı.

Ortalama sürat kaç gösteriyordu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carkcibasim

quote:

Mercedes

Yuh

belki pc ye geçince editleyeceğim sana ne oluyor

Heee, biliyom...

• quote:

quote:

Merhaba,

Başlığı baştan sonra okudum ve son derece gereksiz yorumların olduğunun farkına vardım. Anladığım kadarıyla, sizin de kafanız karışmış.

Temiz bir C180 bulabilirseniz alın, ama o arabanın temizini bulmak mesele. Ayrıca, oto sanayilere gidecek olursanız, 6-7 yaşında birçok Alman modeli ile karşılaşırsınız. Yanlış anlamayın, Mercedes'e ya da Alman markalarına lafım yok, ama bu tarz arabaları, kaymağı çekilmiş modeller olarak görüyorum. Sizden önceki sahibi ya da sahipleri tadını çıkartır, cefası da size kalır. Bu tarz arabaları almak mesele değil, ama yürütmek meseledir.

Ben de bundan bahsetmek istedim ama yıldızı yeterciler hemen taarruza geçiverdi.

Kendi haline bırakın onları.

• temizyurek kullanıcısına yanıt
    Evet, yeni kasa accord iihs small overlap testinde s60 la birlikte good alan tek araç, a4 ile c class poor, 3 serisi marginal.

Aynı şekilde bütün vw grup araçları mühendislik hatalı üretilmiş, hava yastıgı direksiyonla beraber yamuluyor, manken kafasını 64km hızla dashboarda vuruyor. (passat, jetta ve ortak şaside olan yani bütün araçlar tiguan seat skoda vs )

Toyotanın bütün araçları poor. Akordiyon gibi eziliyolar.

C sınıfında tek good skor alan araç yeni civic. v40, yeni a3 ve golf 7 (aynı şası) , 1 serisi teste girmedi. Focus avarage , cruze ve astra marginal.

Malesef alman araçlari güvenli sağlam mercedes tank gibi vs gibi türk halkının alman sevdası yüzünden ortaya çıkmış bu düşünceler sonucu körü körüne gidip bu araçlar alınıyor. Onlarda yüzümüze tükürür gibi heryerde 7-10 yil dsg ye garanti verir türkiyede 2 yıl. Ne olsa alıyoruz. Mercedes ve audi dandik herkez honda volvo alsın demiyorum ama insanların gözünü açıp gerçekleri görmesi lazım. a4 ve c class zaten eskidi yeni gelicek kasaların skorları önemli ama yeni 3 serisini de ortalama skor alması üzücü. Sonuç olarak bu gerçekleri görmek lazım. Her aracın bir + sı - si var. Mercedes ooo süper olmuyor.

• 2.4 ACCORD A devam :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Mercedes C Avantgarde sport edition 2007 son seri, Accordu her disiplinde alt üst eder.

Elegance, ve clasic şehir içi kullanım odaklı süspansiyonlara sahip çok konforlu ama yüksek hızlarda bir o kadar tedirgin edicidir.

C W203'ün en mantıklı seçeneği Avantgarde Sport dur.

Accord'dan daha performanslı, daha sessiz, kesinlikle daha kalitelidir.

Donanım olarak da şu eksiği var dedirtmez, katlanır ayna, BiXenon, ısıtmalı deri koltuk, SunRoof, çoğu markada opsiyon olarak verilen kalitede ses sistemi vardır, direksiyona geçtiğiniz anda da mercedes olduğunu hissettirir, siz hayal aleminde yaşayanları boş verin.

Bence sen araçları karşılaştırmaktan çok japonculara olan kinini kusmuşsun gibime geldi.

Saydığın özelliklerin tümü accord ta da mevcut ayrıca.

Accord genel olarak sesli, yürürü sesli, yol konforu, genel kalite toplamı 2006-2007 model bir W203 etmeyeceği için söyledim.

W204 deseydin katılırdım, çok farkları yok,
    Ama W203 kalite diyorsak Accorda ağır basar.

Kullanmışsındır belki bilmiyorum ama ikisine bindiydiysen eğer fark çok bariz.

• quote:

quote:

quote:

Mercedes C Avantgarde sport edition 2007 son seri, Accordu her disiplinde alt üst eder.

Elegance, ve clasic şehir içi kullanım odaklı süspansiyonlara sahip çok konforlu ama yüksek hızlarda bir o kadar tedirgin edicidir.

Donanım olarak da şu eksiği var dedirtmez, katlanır ayna, BiXenon, ısıtmalı deri koltuk, SunRoof, çoğu markada opsiyon olarak verilen kalitede ses sistemi vardır, direksiyona geçtiğiniz anda da mercedes olduğunu hissettirir, siz hayal aleminde yaşayanları boş verin.

Bence sen araçları karşılaştırmaktan çok japonculara olan kinini kusmuşsun gibime geldi.

Accord genel olarak sesli, yürürü sesli, yol konforu, genel kalite toplamı 2006-2007 model bir W203 etmeyeceği için söyledim.

Konuyu açan kişinin halihazırda kullandığı kasa accordla mı kıyaslıyorsun yoksa şuanki güncel kasa accord ile mi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuyu açan kişinin halihazırda kullandığı kasa accordla mı kıyaslıyorsun yoksa şuanki güncel kasa accord ile mi.

Güncel kasa için, öncesini diyorsan bence tasnife bile gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güncel kasa için, öncesini diyorsan bence tasnife bile gerek yok.

Peki.

• A4 dede bakmalısınız o fiyata çok fullleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: er.me

A4 dede bakmalısınız o fiyata çok fullleri var

A4ü o paralara alınabilen kasalar hoşuma gitmiyor.
    Ayrıca içi çok basık geliyor bana. Hiç ferah değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

quote:

Orijinalden alıntı: er.me

A4 dede bakmalısınız o fiyata çok fullleri var

A4ü o paralara alınabilen kasalar hoşuma gitmiyor.
    Ayrıca içi çok basık geliyor bana. Hiç ferah değil.

O zaman C serisini alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Merhaba,

... Bildiğim kadarıyla, A.B.D.'de "Acura" adıyla satılıyor ve oldukça da tutulan bir model....

Ufak bir şeyi düzelteyim dedim. Geçende de aynı yanlış bilgiye forumda başka bir arkadaşta daha rastlamıştım.
    Accord ABD'de de Honda'nın bir modeli. Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi.
    Acura ise Honda gibi bir araba markası. Ancak daha lüks. ABD'deki rakipleri Lexus ve İnfiniti.

Arkadaşa önerim ise Honca Accord...

Hocam Honda Accord diye bir araç var ABD'de; doğrudur.
    Fakat bu araç Türkiye'de satılan Accord'larla aynı araç değildir. Biraz daha ucuzlatılmış bir modeldir.

Türkiye'de satılan Honda Accord (bu ve bir önceki kasalar) ABD'de Acura TSX olarak satılmaktadır.
    Bu bizim pazarımız için bir şanstır.
    ...

Şimdi siz yazınca detaylı inceledim web sitelerini. Gerçekten öyle görünüyor. Honda güzel jest yapmış Türkiye'ye.
    Bir şey daha öğrenmiş oldum. Tşk ler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.