Şimdi Ara

Honda Accord & Mercedes C180 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: informatiker

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

@informatiker

Dostum W203 ile 5-10 kilometre yol yap; bana hak vereceksin. CL9 çoğu yönüyle daha iyi bir araç W203'ten.

Selamlar

Hocam,

bul bana bir W203 o zaman hadi :)
    Şaka bir yana ama vergi farkı gerçekten çok yüksek, 2008 al diyorsun ama kendimi 2008 diye sınırlayamam. 1100 TL vergi farkını vermeye değmez diye düşünüyorum.

Hocam galerileri gezeceksin artık

Sadece 1 sene için 1.000 TL fazla vergi verecek oluşunu unutma üstadım
    Daimi bir hal almayacak yani bu durum...

Gel sen beni dinle.

300-500 kağıda şimdiki aracına ses yalıtımı yaptır, 1000 liraya da navigasyonlu ekran takalım konsola; al sana başka arabaya binme psikolojisi

Bir 5 sene daha bin CL9'a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 65 e yeni kasa c serisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Math. kullanıcısına yanıt
    Yeni kasalar hiç hoşuma gitmiyor ve benim maksimum bütçeden 10-15 bin TL daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Sadece 1 sene için 1.000 TL fazla vergi verecek oluşunu unutma üstadım
    Daimi bir hal almayacak yani bu durum...

Gel sen beni dinle.

300-500 kağıda şimdiki aracına ses yalıtımı yaptır, 1000 liraya da navigasyonlu ekran takalım konsola; al sana başka arabaya binme psikolojisi

Bir 5 sene daha bin CL9'a

Hocam,

2009 Accord almış olsam, 2014 yılında 6 yaşında olacak ve 1770 TL vergisi olacak. 2015 itibariyle 1000 TL'ye düşecek.
    2010 Accord almış olsam, 2014 yılında 5 yaşında olacak ve 1770 TL vergisi olacak. 2015 yılındada 6 yaşında olacak ve yine 1770 TL olacak. 2016 itibariyle 1000 TL'ye düşecek.

Ancak birde şu var, 1000 TL'ye düştüğünde bile Mercedesten hala en az 300 TL fazla vergi ödenecek. Buda 1000 KM'de (LPG) yol demek.

Yeni konu açma fırsatım olmadı ben araca yalıtım yaptım kısmen. Tüm kapı içlerine ve davlumbaz içleri ile davlumbaz üstüne. Bayramda 3 günümü ve 300 TL'mi aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

50-55 arası bulacağınız mercedes yorgun olur. Bende 2006 c180 k sport edition var, gümüş gri. 70 küsur binde. Damla hata boya yok. Araba dipdiri. Son baharda 4 lastik sıfır continental aldım artı prins lpg takıldı. Babam müşteri olsa 60 dan aşağı vermem. Satma niyetim yok, sadece diri ve temiz aracı o paraya bulmanız çok zor. Performans ve rahatlığa gelince ona laf yok zaten. Araç müthiş.

64-65'e gayet temiz 2008-09 yeni kasa Mercedes C180'ler var.

Arabanı gerçekten satman gerekirse 60'dan baya aşağıya vermek zorundasın.

Bildiğim bir galericide 70.000 km'de 2007 model hatasız gümüş gri C180K Avantgarge Sport edition var, araba gıp gıcır. 55.000 TL dedi (pazarlık payı da var), 2-3 ay satılmadı. Son durum nedir bilmiyorum, belki hala satamamıştır.

• Şahsen bana W203 kasa W204 kasadan daha çok şık ve çekici duruyor. Sizce nasıl?

Birde C230 ların ilanları 2005 modelin üzerinde yok, nedendir aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi informatiker -- 15 Ağustos 2013; 11:42:08 >
  • Hocam Volvo S80 düşünür müsünüz ?
  • Bu arada 2.4 Executive'in vergisi bir alt dilimde ödeniyor.
  • ben olsam o fiyata aşağıdaki aracı alırdım . accorddan yol tutuş olarak daha iyidir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-1.6-sellective-ecoboos-160hp-full-plusfull-126185835/detay
    modeli yüksek mtv si düşük ve 160 beygir ve araç full selective modeli navigasyon bile standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 15 Ağustos 2013; 12:37:47 >
  • Merhaba, yeni kasa 2008 model LPG li Honda Accord um var.
    Arabadan çok memnunum bu güne kadar hiç bir problem çıkartmadı. Yakıt tüketimi 1.6 dizeller gibidir.
    Motoru iyi devir çevirir, performansı fena değildir.(passat 2.0 TDI kalkış yarışında rahat bir şekilde geçiyor)
    İşçilik konusunda japon arabası olmasına rağmen kalitelidir.
    Alırken bende C180e bakmıştım. Vazgeçmem deki sebep

Servis maliyetleri çok yüksek.
    Turbo motorlarda LpG problemli çalışıyor.

Honda nın Lpg uyumu çok güzel (BRC) emme manifoldları delinmeden takılıyor.
    Servis Ücretleri 250 - 400 tl arası değişir.
    Umarım faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Mercedes C Avantgarde sport edition 2007 son seri, Accordu her disiplinde alt üst eder.

Elegance, ve clasic şehir içi kullanım odaklı süspansiyonlara sahip çok konforlu ama yüksek hızlarda bir o kadar tedirgin edicidir.

C W203'ün en mantıklı seçeneği Avantgarde Sport dur.

Accord'dan daha performanslı, daha sessiz, kesinlikle daha kalitelidir.

Donanım olarak da şu eksiği var dedirtmez, katlanır ayna, BiXenon, ısıtmalı deri koltuk, SunRoof, çoğu markada opsiyon olarak verilen kalitede ses sistemi vardır, direksiyona geçtiğiniz anda da mercedes olduğunu hissettirir, siz hayal aleminde yaşayanları boş verin.

Bence sen araçları karşılaştırmaktan çok japonculara olan kinini kusmuşsun gibime geldi.

Saydığın özelliklerin tümü accord ta da mevcut ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: limitor

Merhaba, yeni kasa 2008 model LPG li Honda Accord um var.
    Arabadan çok memnunum bu güne kadar hiç bir problem çıkartmadı. Yakıt tüketimi 1.6 dizeller gibidir.
    Motoru iyi devir çevirir, performansı fena değildir.(passat 2.0 TDI kalkış yarışında rahat bir şekilde geçiyor)
    İşçilik konusunda japon arabası olmasına rağmen kalitelidir.
    Alırken bende C180e bakmıştım. Vazgeçmem deki sebep

Servis maliyetleri çok yüksek.
    Turbo motorlarda LpG problemli çalışıyor.

Honda nın Lpg uyumu çok güzel (BRC) emme manifoldları delinmeden takılıyor.
    Servis Ücretleri 250 - 400 tl arası değişir.
    Umarım faydalı olur.

Hocam 2.0 Executive mi aracınız??

Bunların benzinle şehiriçi tüketimleri nedir??

Çok mu yakıyorlar acaba 10+ gibi mesela.

• Şehir içi 10lt ortalama biraz dikkatli ve sakin kullanımda 9 olabiliyor.
    Şehirler arası 100 km hızı geçmeyerek, 5.9 ortalamayı yakaladım. 130 ile 6.5 - 7 litre yakıyor
  • @ALOK

Mondeo'nun çizgileri ve tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Ayrıca çok büyük ve hantal görüntüsü var.

@Beantragen

Öncelikle bu takma adını nereden buldunuz? Almanca'da böyle bir kelime varda...

S80 çok ama çok büyük araç. S40 çok küçük araç. S60 optimal ama onunda en son kasaları güzel ama 70 binden başlıyor.
  • limitor L kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis maaliyetlerinin yüksek olacağını tahmin edebiliyorum.
    Ancak özel serviste maaliyetler ne kadar? Araştırabildiniz mi?
  • quote:

Şehir içi 10lt ortalama biraz dikkatli ve sakin kullanımda 9 olabiliyor.
    Şehirler arası 100 km hızı geçmeyerek, 5.9 ortalamayı yakaladım. 130 ile 6.5 - 7 litre yakıyor

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

10lt ortalamayı kaç km/h ortalama süratle yakaladınız?
  • Merhaba,

Başlığı baştan sonra okudum ve son derece gereksiz yorumların olduğunun farkına vardım. Anladığım kadarıyla, sizin de kafanız karışmış.

Temiz bir C180 bulabilirseniz alın, ama o arabanın temizini bulmak mesele. Ayrıca, oto sanayilere gidecek olursanız, 6-7 yaşında birçok Alman modeli ile karşılaşırsınız. Yanlış anlamayın, Mercedes'e ya da Alman markalarına lafım yok, ama bu tarz arabaları, kaymağı çekilmiş modeller olarak görüyorum. Sizden önceki sahibi ya da sahipleri tadını çıkartır, cefası da size kalır. Bu tarz arabaları almak mesele değil, ama yürütmek meseledir. C180 için vereceğiniz MTV daha az olabilir, ama arabanın size sorun yaratma potansiyeli de bir o kadar fazla olacaktır. Bu yorumumdan dolayı Accord'a yüklendiğimi sanmayın, kendi fikirlerimi yazdım. Alacağınız arabanın güncel bir model olmasına dikkat edin, sonra başınız ağrıyabilir.

Bahsi geçen kasanın hayranı olarak bunları söylüyorum, takdir sizin.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    İskenderun da yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Şehir içi 10lt ortalama biraz dikkatli ve sakin kullanımda 9 olabiliyor.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

10lt ortalamayı kaç km/h ortalama süratle yakaladınız?

İstanbul trafiğinde de kullandım 10 ile 11 litre arası tüketim vardı.
  • informatiker kullanıcısına yanıt
    C180 Özel servis fiyatları hakkında bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.