Şimdi Ara

Honda Accord & Mercedes C180 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Maalesef bu kıyasta mersonun yıldızı yetmez.

w203ün karoseri çoktan demode oldu. Belki bir nebze yalıtım dışında güncel kasa accord'a karsı hicbir sansı olamaz bence.

Ayrıca markası modeli farketmez 7 yaşındaki bir otomobille sanayiye yolunun düşme olasılığı kuvvetle muhtemel.

Diğer tarafta ise daha genç ve sorunsuzluk abidesi bir otomobil.

Hocam demode olayi tartisilir belki. Sonucta o kasadan sonra cikan kasa hala piyasada makyajlanarak.

Merso"nun sanayi yolunu tutacagi fikrine katilmiyorum. Mercedes"te tipki Honda, Toyota veya Mazdada oldugu gibi son derece sorunsuz bir arac.
    Yani BMW veya VW grubunun o yastaki araci daha cok sanayi yolunu tutar.
  • haluk 23 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin dedigin hesap dogru.
    Ancak istedigin temizlikte,Kmde ve renkte araba bulundugunda alinmalidir bence. Ha bu 2008 olmayadabilir, 2010 da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Maalesef bu kıyasta mersonun yıldızı yetmez.

w203ün karoseri çoktan demode oldu. Belki bir nebze yalıtım dışında güncel kasa accord'a karsı hicbir sansı olamaz bence.

Ayrıca markası modeli farketmez 7 yaşındaki bir otomobille sanayiye yolunun düşme olasılığı kuvvetle muhtemel.

Diğer tarafta ise daha genç ve sorunsuzluk abidesi bir otomobil.

Hocam demode olayi tartisilir belki. Sonucta o kasadan sonra cikan kasa hala piyasada makyajlanarak.

Merso"nun sanayi yolunu tutacagi fikrine katilmiyorum. Mercedes"te tipki Honda, Toyota veya Mazdada oldugu gibi son derece sorunsuz bir arac.
    Yani BMW veya VW grubunun o yastaki araci daha cok sanayi yolunu tutar.

Hayırlısı olsun.

• Bence K24 e binmeye devam et. Her iki aracıda kullan, bunların benim araçtan bir farkı yok ki bu kadar para verip bol bol vergi ödeyeyim? diyeceksin bence.

Mercedes alsan fazla model yükseltememiş ve kendi aracının üstüne ciddi bir miktar ödemiş olacaksın. Tek fark Mercedes'e biniyorum diyeceksin.

Accord'u alsan vergi canını sıkacak. Aylık 150 TL. vergi baya yüksek. Ayrıca şu an kullandığın aracın motoru alacağın Accord dakinden daha üstün bir motor bana göre. Tip, donanım ve kokpit farkı için 20 bin lira ödeyeceksin.

Bence altındaki araç gayet güzel. Tahminimce memnunsunda. Seçim senin, düşün taşın 50 bin lira az para değil. Seçeneklerin hangisini alırsan al pişman olacağını sanmam, kendini kanıtlamış güzel modeller. Ama elindeki aracı verip bunlardan birini aldığında ne kazanacaksın? ne kaybedeceksin iyi analiz yapman lazım.

Birkaç yıl önce birinde temiz bir Audi A4 vardı, bizde araç bakıyoruz. Satmaya gönlü yoktu ama aklını çeldik aldık aracı. Oda gitti ciddi bir fiyat ödeyerek yeni model bir A4 aldı. Birkaç ay sonra karşılaşıp sohbet ettiğimizde, o kadar para verdim. Aldığım aracın size sattığım araçtan bir farkı yok. Sattığıma pişman oldum dedi. Bence her iki aracıda kullanmadan karar verme, haz olarak bir fark hissedersen zaten hangisini alacağına karar vermen daha kolay olacak.

Şimdiden hayırlı olsun.

• bence elinizdeki araç daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıl ve mantık mercedes diyor
  • Arada yas farki var sormaniz bile alemsiz accord.

• Mercedes C Avantgarde sport edition 2007 son seri, Accordu her disiplinde alt üst eder.

Elegance, ve clasic şehir içi kullanım odaklı süspansiyonlara sahip çok konforlu ama yüksek hızlarda bir o kadar tedirgin edicidir.

C W203'ün en mantıklı seçeneği Avantgarde Sport dur.

Accord'dan daha performanslı, daha sessiz, kesinlikle daha kalitelidir.

Donanım olarak da şu eksiği var dedirtmez, katlanır ayna, BiXenon, ısıtmalı deri koltuk, SunRoof, çoğu markada opsiyon olarak verilen kalitede ses sistemi vardır, direksiyona geçtiğiniz anda da mercedes olduğunu hissettirir, siz hayal aleminde yaşayanları boş verin.

• @EnginAKB

Hayatınızda Accord'un yanından dahi geçmeyen, "Alman ise iyidir" ön yargısında bir kullanıcısınız.

"Donanım" dedikleriniz 11 yaşındaki Accord'larda dahi gırtlağına dek dolu.

Yağ çubuğu dahi olmayan bir arabaya binmem ben

• President üstadım da yıllardır içinde olduğum fasit daireyi anlatmış.

CL9'dan sonra araba beğenmez oldum.

• *President* kullanıcısına yanıt
    Cok dogru diyorsun hocam,
    Elimdekini satip Merso aldigimda aracin yasini 2 yas kücültmüs, premium markaya yükselmis, torku yükseltmis, vergiyi de düsürmüs olacagim.

Elimdekini satip Accord aldigimda aracin yasini 5 yas kücültmüs, kasayi yeniletmis, torku ve beygiri düsürmüs, vergiyi de arttirmis olacagim.

En iyisi dediginiz gibi ikisinede binip hangisi zevk veriyorsa onu almak ya da almamak lazim.
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Hocam her disiplinde alt üst eder mi tartisilir.
    Ancak Merso dediginiz gibi daha performansli ve daha sessiz oldugu kesin.
  • 6-7 yaşındaki mercedese binilmez diyenlere gülüyorum hala w114 ler satılıyor piyasada hangi markanın 30 sene önceki modeli tutuluyor ve hala para ediyor. Mercedes her zaman para eder. Accorda kötü demiyorum ama accordan inip c180-200e binilirde c180-200den inip accorda binilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

... accordan inip c180-200e binilirde c180-200den inip accorda binilmez.

Bak bu da dogru bir laf hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: erdlbbr

2010 accorda bindim ve sürdüm. Araba at arabası gibi 50 ile giderken bile hissettiriyor. Mercedese gelince sonuçta mercedes 2006 degil 1986 olsa yine değişmem bi japon arabasına

Bu cevabınız üzerine Japonya'da resmi yas ilan edilmiş.

Honda Accord & Mercedes C180

Honda Accord & Mercedes C180

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

6-7 yaşındaki mercedese binilmez diyenlere gülüyorum hala w114 ler satılıyor piyasada hangi markanın 30 sene önceki modeli tutuluyor ve hala para ediyor. Mercedes her zaman para eder. Accorda kötü demiyorum ama accordan inip c180-200e binilirde c180-200den inip accorda binilmez.

En iyi yorum bu hocam. 1977 200 sedan 1988 230e 1997 e320 sahibiyim. 77 model gözbebeğim 36 senelik araba. Hani bi honda söyleyin 77 model yürüyen yada herangi bi japon arabası. 88 230e civicle kapışır her bakımdan. 97 e320mim abimin arabası ise sıfır hondalarla kapışır.

• Gencler eski C serisi arabasiyla güzel bir video yapmislar:

http://www.youtube.com/watch?v=hVxiuhj5NXA

Bu videoda 255e ulasan 163 beygirlik bir C serisi. Yorumlarda A6 2.7 TDI ile kafa kafaya gittigini yazmis.

http://www.youtube.com/watch?v=WjvKySPceQc
  • quote:

Adamın accordu var ama gerçekleri söylüyor olgunluk bu olsa gerek
  • Daha yüksek model mazda 6 alınabilir aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdlbbr

quote:

Adamın accordu var ama gerçekleri söylüyor olgunluk bu olsa gerek

Objektif olmaya ve dogrulari söylemeye calisiyorum hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.