Şimdi Ara

honda accord mu 407 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönül honda dan yana ama 2.0 vergisi ve lpg dahi olsa , 1.6 hdi diyor mantık.
  • İkisi arasında kesinlikle accord...
  • Accord sorunsuzluguyla un saldi zaten gorunus 10 numara. Sadece otomatik secenegi var makyajli kasa bulabilirsiniz o fiyata. Lpgsiz olmaz bu zamanda zaten. Yol bilgisayari hepsinde var bildigim ama ayrintili degil satir seklinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen fikirler için çok sağolun görüşleriniz tek tek düşünüyorum.2 3forumda birden sorular soruyorum honda accorda kayıyor gibiyim=)
  • İki seçenekten kalbim Accord, aklım 407 diyor...

Farklı bir alternatif de benden :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-kusursuz-son-derece-temiz-ve-bakimli-en-cok-tutulan-kasa-78557911/detay
  • Accord alırsan uzun süre binebilirsin.
  • Valla LPGli araba almaktansa en sorunlu dizeli almaya razıyım ben. Kimine göre saçma gelebilir ama benim görüşüm bu. Bir patlasa bittin gittin.
  • Kesinlikle Accord bu ikisi arasından, bir arkadaş Mazda 6 önermiş, o da mantıklı bir tercih olur bence. Nedense ben Peugeot tasarım anlayışını kendime yakın göremiyorum.
    Sıfır araç alırken 2.0 benzinliyi göze alabilseydim Accord ve Mazda 6 yı incelerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smlkpln

sizce 2004-2006 honda accord 2.0 (lpg)bütçem maksimum 37000 tl

Cümlenin kalanını kestim güzelim hondaya hakaret olmasın diye.

quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ikisinide almazdım.

o parayla accent ya da fiesta alınabilir.

Bir tarafta tank gibi araba,bir tarafta oyuncak(hyunday)
    Bir tarafta tank gibi araba,bir tarafta minik sınıf(fiesta)
    El insaf.
    Al sana bir alternatif benden.Daha 82binde.Yakıtı az,performansı da iyi.Motoru ford mondeonun aynısı.Parça bakım sıkıntın yok.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-sahibinden-diesel-jaguar-x-type-78784362/detay
    Bir de powerbox taktın mı (570 lira) 165 beygiri görüyor.Hondayı bile öttürürsün.
    37 bin liram olsa ah...Hayallerimin arabası:
     honda accord mu 407 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Mart 2012; 17:58:26 >

• Yahu siz ne saçmalıyorsunuz? Mercedes önerenler, accent önerenler... Forumca birşeyler mi içtiniz?
    Önerdiğiniz araçların parça, 2. El durumu, yakıt durumunada bakın bir zahmet. Bu arada mazdanın parçaları hemen hemen aynıdır diğerleriyle. Passat b6 kasada düşünebilirsin hocam. İyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accordun tasarımına 8 yıldır hastayım tam mafya arabası tipi var zaten bi aralar kurtlar vadisinde vardı. 407 düşünme bile çok sorunlu ve takırtılı bir araba.Alternatif anca passat olabilir.
  • accord ile 407 BENCE kıyaslanamaz bile, accord her yönden üstün, accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Yahu siz ne saçmalıyorsunuz? Mercedes önerenler, accent önerenler... Forumca birşeyler mi içtiniz?
    Önerdiğiniz araçların parça, 2. El durumu, yakıt durumunada bakın bir zahmet. Bu arada mazdanın parçaları hemen hemen aynıdır diğerleriyle. Passat b6 kasada düşünebilirsin hocam. İyi akşamlar

Sen hiç passat yedek parçası sordun mu bir yerlerde?
    Benzinli passatın ne yaktığını bilir misin?
    Kuzenimde 115 beygir 1.6 var yerinden kalkmıyor 12 litre içiyor meret.
    Parça tüketim ve 2. el açısından önerdim zaten Jaguar'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Yahu siz ne saçmalıyorsunuz? Mercedes önerenler, accent önerenler... Forumca birşeyler mi içtiniz?

Sen hiç passat yedek parçası sordun mu bir yerlerde?
    Benzinli passatın ne yaktığını bilir misin?
    Kuzenimde 115 beygir 1.6 var yerinden kalkmıyor 12 litre içiyor meret.
    Parça tüketim ve 2. el açısından önerdim zaten Jaguar'ı.

Madem üstüne alındın, konuşalım.
    Ben orda motor seçeneği vermişmiyim? Passatın parçası pahalıda jaguarın mı ucuz? Sen ciddimisin? 2. El için diyip jaguar öneriyorsun. D sınıfında passat kadar hızlı ve zararsız satılan başka hangi araç var? Parça konusunda da vw'nin parçalarını her tarafta bulabilirsin. Ama jaguar daha çok zevk işi passat yanında.

• Jaguar mondeoyla aynı parçaları kullanıyor orada belirttim.Ondan ötürü de parça sıkıntısı yok.
    Arkadaşın verdiği araçlar zaten 2. elde kolay satılabilecek otomobiller değil.
    Ayrıca arkadaş senin gibi galerici zihniyetli de değil.Zevkine göre araç arıyor alıp ertesi gün oto pazarına indirip yolunu bulmak için değil.
  • quote:

Jaguar mondeoyla aynı parçaları kullanıyor orada belirttim.Ondan ötürü de parça sıkıntısı yok.
    Ayrıca arkadaş senin gibi galerici zihniyetli de değil.Zevkine göre araç arıyor alıp ertesi gün oto pazarına indirip yolunu bulmak için değil.

Mondeonun parçalarının ucuz olmadığını çocuk bile öğrendi. Passatın ucuz demiyorum ancak mondeonunda passattan aşağı kalır yanı yok. 2. elde bir accordu, 407 yi satması var. Bir de jaguar gibi bir aracı satmak var. Sence hangisi?
    Saygısızlık yapmaya gerek yok. Ben arkadaşın zarara girmesini istemiyorum. Para kolay kazanılmıyor. Tabi karar arkadaşın.
  • Honda tabiki bence 407 hakkında araştırma yapın biraz problemli bı araç diye biliyorum
  • bazen cok sacma konular aciliyor accord nerde 407 nerde yapmayin yahu.
  • quote:

quote:

Jaguar mondeoyla aynı parçaları kullanıyor orada belirttim.Ondan ötürü de parça sıkıntısı yok.

Mondeonun parçalarının ucuz olmadığını çocuk bile öğrendi. Passatın ucuz demiyorum ancak mondeonunda passattan aşağı kalır yanı yok. 2. elde bir accordu, 407 yi satması var. Bir de jaguar gibi bir aracı satmak var. Sence hangisi?
    Saygısızlık yapmaya gerek yok. Ben arkadaşın zarara girmesini istemiyorum. Para kolay kazanılmıyor. Tabi karar arkadaşın.

Şundan emin olabilirsin,almayı düşündüğü honda da 407 de 2. elde jaguardan daha hızlı ve karlı satılmaz.Çünkü araba mondeo motorlu lüks bir dizel araç.Yani parça problemi yok,üstüne de dizel.
    Ve sadece 2. eli iyi diye araba alınmaz.
    Zarara da girmez eğer galerici kafasında değilse.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.