Şimdi Ara

honda accord mu 407 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce 2004-2006 honda accord 2.0 (lpg)mi yoksa 2007-2008 model 407 1.6 hdi mı?bütçem maksimum 37000 tl

• ikisinide almazdım.

o parayla accent ya da fiesta alınabilir.
  • Honda taş gibi motor al yola devam hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ikisinide almazdım.

biraz kondor arıyorumda accent hiç hoşuma gitmio fiestayla ilgili bi bilgim yok ama segment olarak 2 kat assagıda
  • lpgli 2005 2.4 executive accord diyorum.vergisi bir alt dilimden nası olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Honda taş gibi motor al yola devam hocam.
    içi bej döşeme olandan bulursanız acccord derim lpg otomatik vites 2000 motor oh
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Honda taş gibi motor al yola devam hocam.

saol hocam nie peki açıklarmısın biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

lpgli 2005 2.4 executive accord diyorum.vergisi bir alt dilimden nası olsa.

hocam yakıtı nedir peki?bide manuelini bulabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

içi bej döşeme olandan bulursanız acccord derim lpg otomatik vites 2000 motor oh

saolun hocam triptonik yada manuel düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sozbir-turkaydan-emsalsizz-honda-accord-2-0-155-hp-executive-78295537/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2011-mazda3-otomatik-74546060/detay

çok sağol senersongur ama otomatik düşünmüyorum bütçemde maksimum 37000 ve mazdanın parçası çok pahalı diye biliyorum.bi bilginiz varsa paylaşırsanız seviniriim

• quote:

Orijinalden alıntı: smlkpln

quote:

manueli türkiyede yok ancak o motor ve şanzuman uyumluluk konusunda harika.forumda aratırsan "2.4 accord nedir ne değildir" diye bir konu var ve bu araca sahip bir arkadaş gayet detaylı anlatmış araçla ilgili bilgileri. benimde kanıma o girdi açıkçası ancak bütçe yok maalesef :( hemde bahsettiğinden daha uygun fiyatlara bulunabiliyor 2.4 ex accordlar.29-32 civarına alınabilecek araçlar vardı geçen incelediğimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

quote:

quote:

manueli türkiyede yok ancak o motor ve şanzuman uyumluluk konusunda harika.forumda aratırsan "2.4 accord nedir ne değildir" diye bir konu var ve bu araca sahip bir arkadaş gayet detaylı anlatmış araçla ilgili bilgileri. benimde kanıma o girdi açıkçası ancak bütçe yok maalesef :( hemde bahsettiğinden daha uygun fiyatlara bulunabiliyor 2.4 ex accordlar.29-32 civarına alınabilecek araçlar vardı geçen incelediğimde.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-560-1991-ozel-yapim-yesil-560-sel-6000-cc/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-560-1991-ozel-yapim-yesil-560-sel-6000-cc/detay

mükemmel bir araç bide sec olcakki ozman daha mükemmel ama yakıt çok önemli yılda 15000-20000 km yi bulcak

• Accordlar zaten tiptronic. Manuel seçeneği ise sadece 2.2 dizelde var. Bütçenize göre 06-07 makyajlı kasa Accord 2.0 bile alınabilir. Ya da arkadaşın dediği gibi Accord 2.4 alıp, kenara para ayrılabilir. Diğer aracı hiç bilmediğim için bir şey diyemem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

Accordlar zaten tiptronic. Manuel seçeneği ise sadece 2.2 dizelde var. Bütçenize göre 06-07 makyajlı kasa Accord 2.0 bile alınabilir. Ya da arkadaşın dediği gibi Accord 2.4 alıp, kenara para ayrılabilir. Diğer aracı hiç bilmediğim için bir şey diyemem...

hepsi mi triptonik sahibindende otamatik yazılmış çoğu anlayamadım.triptonikde şu an kaç kuruş akıyor lpg yada benzinde sizin arabanız?
  • Hepsi tiptronic. İster manual, ister otomatik kullanın, nasıl arzu ederseniz. Son zamlardan sonra lpg ile 35 krş ortalama bir değer yakalarsınız. Benzinde ise 50 krş dan aşağısı zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectaküler -- 20 Mart 2012; 1:47:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ikisinide almazdım.

biraz kondor arıyorumda accent hiç hoşuma gitmio fiestayla ilgili bi bilgim yok ama segment olarak 2 kat assagıda

Alıntıları Göster
    İlla ikisi arasında bir tercih yapılacaksa kesinlikle accord'u tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

Hepsi tiptronic. İster manual, ister otomatik kullanın, nasıl arzu ederseniz. Son zamlardan sonra lpg ile 35 krş ortalama bir değer yakalarsınız. Benzinde ise 50 krş dan aşağısı zor...

çok sağolun lpg demi benzinle yakalanmaz çünkü.accord kulubünede sordum ama cevap alamadm hangi yıldan sonra yol bilgisayarı geldi?şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
    edit özür dilerim lpg yazdığınız görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlkpln -- 20 Mart 2012; 1:49:57 >
  • Oradaki sorularınıza da cevap verdim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.