Bildirim
honda accord mu 407 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikisinide almazdım.
o parayla accent ya da fiesta alınabilir. -
Honda taş gibi motor al yola devam hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
ikisinide almazdım.
o parayla accent ya da fiesta alınabilir.
biraz kondor arıyorumda accent hiç hoşuma gitmio fiestayla ilgili bi bilgim yok ama segment olarak 2 kat assagıda -
lpgli 2005 2.4 executive accord diyorum.vergisi bir alt dilimden nası olsa. -
içi bej döşeme olandan bulursanız acccord derim lpg otomatik vites 2000 motor ohquote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
Honda taş gibi motor al yola devam hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
Honda taş gibi motor al yola devam hocam.
saol hocam nie peki açıklarmısın biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: yaLinkiLic
lpgli 2005 2.4 executive accord diyorum.vergisi bir alt dilimden nası olsa.
hocam yakıtı nedir peki?bide manuelini bulabilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
içi bej döşeme olandan bulursanız acccord derim lpg otomatik vites 2000 motor oh
saolun hocam triptonik yada manuel düşünüyorum -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sozbir-turkaydan-emsalsizz-honda-accord-2-0-155-hp-executive-78295537/detayquote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
içi bej döşeme olandan bulursanız acccord derim lpg otomatik vites 2000 motor oh
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2011-mazda3-otomatik-74546060/detay
-
çok sağol senersongur ama otomatik düşünmüyorum bütçemde maksimum 37000 ve mazdanın parçası çok pahalı diye biliyorum.bi bilginiz varsa paylaşırsanız seviniriim
-
quote:
Orijinalden alıntı: smlkpln
quote:
hocam yakıtı nedir peki?bide manuelini bulabilirmiyim
manueli türkiyede yok ancak o motor ve şanzuman uyumluluk konusunda harika.forumda aratırsan "2.4 accord nedir ne değildir" diye bir konu var ve bu araca sahip bir arkadaş gayet detaylı anlatmış araçla ilgili bilgileri. benimde kanıma o girdi açıkçası ancak bütçe yok maalesef :( hemde bahsettiğinden daha uygun fiyatlara bulunabiliyor 2.4 ex accordlar.29-32 civarına alınabilecek araçlar vardı geçen incelediğimde. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-560-1991-ozel-yapim-yesil-560-sel-6000-cc/detayquote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleriquote:
Orijinalden alıntı: smlkpln
quote:
hocam yakıtı nedir peki?bide manuelini bulabilirmiyim
manueli türkiyede yok ancak o motor ve şanzuman uyumluluk konusunda harika.forumda aratırsan "2.4 accord nedir ne değildir" diye bir konu var ve bu araca sahip bir arkadaş gayet detaylı anlatmış araçla ilgili bilgileri. benimde kanıma o girdi açıkçası ancak bütçe yok maalesef :( hemde bahsettiğinden daha uygun fiyatlara bulunabiliyor 2.4 ex accordlar.29-32 civarına alınabilecek araçlar vardı geçen incelediğimde.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: abcdef_23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-560-1991-ozel-yapim-yesil-560-sel-6000-cc/detay
mükemmel bir araç bide sec olcakki ozman daha mükemmel ama yakıt çok önemli yılda 15000-20000 km yi bulcak
-
Accordlar zaten tiptronic. Manuel seçeneği ise sadece 2.2 dizelde var. Bütçenize göre 06-07 makyajlı kasa Accord 2.0 bile alınabilir. Ya da arkadaşın dediği gibi Accord 2.4 alıp, kenara para ayrılabilir. Diğer aracı hiç bilmediğim için bir şey diyemem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spectaküler
Accordlar zaten tiptronic. Manuel seçeneği ise sadece 2.2 dizelde var. Bütçenize göre 06-07 makyajlı kasa Accord 2.0 bile alınabilir. Ya da arkadaşın dediği gibi Accord 2.4 alıp, kenara para ayrılabilir. Diğer aracı hiç bilmediğim için bir şey diyemem...
hepsi mi triptonik sahibindende otamatik yazılmış çoğu anlayamadım.triptonikde şu an kaç kuruş akıyor lpg yada benzinde sizin arabanız? -
Hepsi tiptronic. İster manual, ister otomatik kullanın, nasıl arzu ederseniz. Son zamlardan sonra lpg ile 35 krş ortalama bir değer yakalarsınız. Benzinde ise 50 krş dan aşağısı zor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectaküler -- 20 Mart 2012; 1:47:08 > -
İlla ikisi arasında bir tercih yapılacaksa kesinlikle accord'u tercih ederim.quote:
Orijinalden alıntı: smlkplnquote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
ikisinide almazdım.
o parayla accent ya da fiesta alınabilir.
biraz kondor arıyorumda accent hiç hoşuma gitmio fiestayla ilgili bi bilgim yok ama segment olarak 2 kat assagıda
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: spectaküler
Hepsi tiptronic. İster manual, ister otomatik kullanın, nasıl arzu ederseniz. Son zamlardan sonra lpg ile 35 krş ortalama bir değer yakalarsınız. Benzinde ise 50 krş dan aşağısı zor...
çok sağolun lpg demi benzinle yakalanmaz çünkü.accord kulubünede sordum ama cevap alamadm hangi yıldan sonra yol bilgisayarı geldi?şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
edit özür dilerim lpg yazdığınız görmemişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlkpln -- 20 Mart 2012; 1:49:57 > -
Oradaki sorularınıza da cevap verdim.
Benzer içerikler
- hyundai getz 1.4 dohc start
- toyota yaris yorumları
- dacia neden alınmaz
- opel grandland 1.2 alınır mi
- 650 bine alınacak arabalar
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- uçan araba fiyatları
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X