Şimdi Ara

honda accord mu 407 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hastalığımda dolayı bakamadım bugün önerileri tek tek bakcaöüm çok sağolın ilginiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlkpln -- 21 Mart 2012; 22:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İki seçenekten kalbim Accord, aklım 407 diyor...

Farklı bir alternatif de benden :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-kusursuz-son-derece-temiz-ve-bakimli-en-cok-tutulan-kasa-78557911/detay

zeytınkoy çok sağol ama 2.0 olması çok yakıt demek.honda lpg li olcak eğer 2.0 olursa dizel 2.0 almak ekonomi açısında artık uygun değil gibi dizel fiyatları sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Accord sorunsuzluguyla un saldi zaten gorunus 10 numara. Sadece otomatik secenegi var makyajli kasa bulabilirsiniz o fiyata. Lpgsiz olmaz bu zamanda zaten. Yol bilgisayari hepsinde var bildigim ama ayrintili degil satir seklinde

malesef bnm bütçemin el verdiği kasalarda yol bilgisyarı yok çok garibime gitti ilk duyduğumda snuçda 2004 model araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietherbohlen

iki seçenekten accord tabbiki.

farklı bir alternatif
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-45000-km-de-cok-temiz-78665969/detay

mazda kullandınızmı yedek parçası nasıl bir fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: smlkpln

sizce 2004-2006 honda accord 2.0 (lpg)bütçem maksimum 37000 tl

Cümlenin kalanını kestim güzelim hondaya hakaret olmasın diye.

quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ikisinide almazdım.

o parayla accent ya da fiesta alınabilir.

Bir tarafta tank gibi araba,bir tarafta oyuncak(hyunday)
    Bir tarafta tank gibi araba,bir tarafta minik sınıf(fiesta)
    El insaf.
    Al sana bir alternatif benden.Daha 82binde.Yakıtı az,performansı da iyi.Motoru ford mondeonun aynısı.Parça bakım sıkıntın yok.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-sahibinden-diesel-jaguar-x-type-78784362/detay
    Bir de powerbox taktın mı (570 lira) 165 beygiri görüyor.Hondayı bile öttürürsün.
    37 bin liram olsa ah...Hayallerimin arabası:
     honda accord mu 407 mi?

inş Allah nasip ederde alırısn.önerini değerlendircem şimdi bakcam sahibindene=)

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Yahu siz ne saçmalıyorsunuz? Mercedes önerenler, accent önerenler... Forumca birşeyler mi içtiniz?
    Önerdiğiniz araçların parça, 2. El durumu, yakıt durumunada bakın bir zahmet. Bu arada mazdanın parçaları hemen hemen aynıdır diğerleriyle. Passat b6 kasada düşünebilirsin hocam. İyi akşamlar

iyi akşamlar cesmuru passatın hangi motor seçeneği ekonomik olur onuda belirtirsen sevinirim
  • 407 hakkında çok araştırma yaptım bindim sürdüm kapı kollar tutacak yerler tuşlar biraz kalitesiz 2007 üstüsorunsuz araç.ilk yıllar sorunlu genelde 2005 2006
  • çok sğolun arkadaşlar cevaplarınız önerileriniz için iyi gecelr
  • quote:

quote:

quote:

sizce 2004-2006 honda accord 2.0 (lpg)bütçem maksimum 37000 tl

Cümlenin kalanını kestim güzelim hondaya hakaret olmasın diye.

quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ikisinide almazdım.

o parayla accent ya da fiesta alınabilir.

Bir tarafta tank gibi araba,bir tarafta oyuncak(hyunday)
    Bir tarafta tank gibi araba,bir tarafta minik sınıf(fiesta)
    El insaf.
    Al sana bir alternatif benden.Daha 82binde.Yakıtı az,performansı da iyi.Motoru ford mondeonun aynısı.Parça bakım sıkıntın yok.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-sahibinden-diesel-jaguar-x-type-78784362/detay
    Bir de powerbox taktın mı (570 lira) 165 beygiri görüyor.Hondayı bile öttürürsün.
    37 bin liram olsa ah...Hayallerimin arabası:
     honda accord mu 407 mi?

inş Allah nasip ederde alırısn.önerini değerlendircem şimdi bakcam sahibindene=)

Corolla aldık valla pederin zoruyla hocam geçenlerde.Gerçi benim arabam değil babama aldık.
    Ben araba düşünürsem ilk tercih edeceğim modeldir kendisi.
    Ama zaman işte,herşey isteyince olmuyor öyle...

• quote:

Şundan emin olabilirsin,almayı düşündüğü honda da 407 de 2. elde jaguardan daha hızlı ve karlı satılmaz.Çünkü araba mondeo motorlu lüks bir dizel araç.Yani parça problemi yok,üstüne de dizel.
    Ve sadece 2. eli iyi diye araba alınmaz.
    Zarara da girmez eğer galerici kafasında değilse.

İyi hoş, güzel öneri hocam ama bu aracın epi topu 3 ilde servisi var. Mesela ben adana'da ikamet ediyorum diyelim. Bu aracın adana'da özel dahi olsa servisi bulunur mu? Diyarbakır'da Saab'ı arızalanan adam, arabasını Ankara'ya çekici ile çektirdi. Bu yönünü de düşünelim derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

quote:

Şundan emin olabilirsin,almayı düşündüğü honda da 407 de 2. elde jaguardan daha hızlı ve karlı satılmaz.Çünkü araba mondeo motorlu lüks bir dizel araç.Yani parça problemi yok,üstüne de dizel.
    Ve sadece 2. eli iyi diye araba alınmaz.
    Zarara da girmez eğer galerici kafasında değilse.

İyi hoş, güzel öneri hocam ama bu aracın epi topu 3 ilde servisi var. Mesela ben adana'da ikamet ediyorum diyelim. Bu aracın adana'da özel dahi olsa servisi bulunur mu? Diyarbakır'da Saab'ı arızalanan adam, arabasını Ankara'ya çekici ile çektirdi. Bu yönünü de düşünelim derim :)

Aksam mondeo hocam.
    Ford servisi de türkiyenin her yerinde mevcut malumunuz:)
    Adanada da kallavisini bulursunuz
    Siz bir de adana diyorsunuz ben hataydayım düşünüyorum bu arabayı varın getirin gerisini:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Mart 2012; 23:14:39 >

• quote:

Aksam mondeo hocam.
    Ford servisi de türkiyenin her yerinde mevcut malumunuz:)
    Adanada da kallavisini bulursunuz
    Siz bir de adana diyorsunuz ben hataydayım düşünüyorum bu arabayı varın getirin gerisini:)

Alırsanız bir inceleme bekleriz. Forumda bir jaguar ustası olsa gerek. Bir başlıkta Jaguarcı diye birisi vardı. Üyenin tek bir mesajı var. Böyle birilerini bulsak fena olmaz aslında. Benzinli mondeo fiyatına dizel jaguar çok iyi fikir. ama temizi nerede?

Sizin verdiğiniz ilanda arkadaki stop lambalarına bakarsanız ton farkı olduğunu göreceksiniz. Beyaz kısım ise sol farda daha koyu-kirli, sağ far ise açık beyaz. Aracın arkadan bir hasarı olması muhtemel. Arka tamponun hemen altındaki kauçuk ise daha evvel görmediğim bir şey. sanırım park sırasında far-tampon ne olsa kırmış. Ama tabi açıp sormak lazım. Bu tip arabaların servisi çok az, piyasası ise hiç yok. Hali ile sahipleri suyunu sıkmadan satmıyor. Dikkat etmek gerekir. Rover, Saab, Jaguar gibi arabaların az kilometrelisi olmaz :)

• Aslında oluyor.Çok da temizleri oluyor.Roverı ayrı tutuyorum çünkü iflas malum.
    Saab ise iflas etmesine rağmen hala çok kıymetli bir marka.Bizimkilerin bile ağzını sulandırıyor.
    Ayrıca Jaguarlar düzenli bakımları yapılırsa yıllarca tık demeden çalışır,sorun çıkarmaz.
    Marka kalitesi var bir kere.
    İnşallah cebimde param olsun kavuşacağım jaguarıma 1 2 yıla kadar.
    Malum sabırla herşey..
  • arkadaşlar honda accord diyenler 407 nin donanım fazlalığı beni ço çekiyor honda accord 2.0 sport yada executive yer alan donanımları bilen varmı?makyajsız kasalarda
  • quote:

arkadaşlar honda accord diyenler 407 nin donanım fazlalığı beni ço çekiyor honda accord 2.0 sport yada executive yer alan donanımları bilen varmı?makyajsız kasalarda

Bildiğim kadarıyla hondanın pek eksiği yok 407den.
    Sakın Donanıma kanma.
    Her tarafından ses geliyor 407lerin.
    Bozuk yola girersen yandın yani.
  • quote:

quote:

arkadaşlar honda accord diyenler 407 nin donanım fazlalığı beni ço çekiyor honda accord 2.0 sport yada executive yer alan donanımları bilen varmı?makyajsız kasalarda

Sakın Donanıma kanma.

yılda 15000km civarı bir yol yapcam yakıt tasarrufuna bakınca honda 407 göre yılda 1500tl fazla yakacak az değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlkpln -- 23 Mart 2012; 0:00:53 >
  • Hidropnömatik süspansiyonlu C5 bulunur mu acaba? :)

@Shadowgeist

Siz alınca haber edin hocam :) Forumca okuyalım. Bakarsınız biz de niyetleniriz.
  • quote:

quote:

quote:

Sakın Donanıma kanma.

yılda 15000km civarı bir yol yapcam yakıt tasarrufuna bakınca honda 407 göre yılda 1500tl fazla yakacak az değil bence

Sen hiç 407yle servise girme ozaman
    Yakıtı düşünüyorsan zaten dizele bakman gerekecek.
    Sana x type ı ondan önerdim.Hem zevkine uygun hem mondeo motorlu hem de az yakan sağlam bir araç.Onca parayı sayıp tıkırtı tengirti dinlemek var bir de asilzade gibi derinin ahşabın içinde gezmek var..
    Şehir içi 7 şehir dışı 4.5 litre tüketimi var.

quote:

Hidropnömatik süspansiyonlu C5 bulunur mu acaba? :)

@Shadowgeist

Siz alınca haber edin hocam :) Forumca okuyalım. Bakarsınız biz de niyetleniriz.

Şimdilik pedere aldığımız 1.33 corollaylayız hocam.Allah izin verirse ayaklar yere bastıktan sonra ilk yapacağım şeylerden biri.Bütün meselem maddi imkanda bitiyor anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Mart 2012; 0:11:13 >

• quote:

Hidropnömatik süspansiyonlu C5 bulunur mu acaba? :)

@Shadowgeist

hocam bu hidropnömatik nasıl oluyor pnomatik sistemle hidrolik sistemi aynı andamı kullanıyor
  • quote:

hocam bu hidropnömatik nasıl oluyor pnomatik sistemle hidrolik sistemi aynı andamı kullanıyor

İngilizceye gerek yoktur hocam, izlerseniz göreceksiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=Tomy9qPIsaM
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.