Şimdi Ara

~HONDA Activa 100~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
40.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artılarıyla eksileriye Honda Activa hakkında bildiklerinizi yazarsanız çok memnun olurum.. Kararımı netleştirebilirsem , inşallah haftaya çarşamba ben de Activa alıp motosiklet dünyasına adım atacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCaptain -- 7 Temmuz 2006; 0:02:05 >

• Activa lar şehir içi trafik için birebir. Sağlam ve sorunsuz motorlar. Tüm pizzacılarda bu ve bu tarz motorlar vardır dikkatini çekmiştir. nedeni ucuz olması değil sağlam olması ve az yakması. ve seri bi motor. Activa ve Yamaha BWS benim küçük scooter lerde favorilerim arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76586

Activa lar şehir içi trafik için birebir. Sağlam ve sorunsuz motorlar. Tüm pizzacılarda bu ve bu tarz motorlar vardır dikkatini çekmiştir. nedeni ucuz olması değil sağlam olması ve az yakması. ve seri bi motor. Activa ve Yamaha BWS benim küçük scooter lerde favorilerim arasında.
    Activa ; sağLamdır , uzun ömürLüdür , az yakar , honda kaLitesi var yedek parçası rahat buLunur , servis feLan öLe uzar gider kısaca güzeL bi motosikLet. Kötü yanLarı tipi ve bence cokda iyi kaçmıyor ama idare eder 125cc oLsaymış daha iyi oLurdu bence. Kısaca paranın hakkını verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Activa ; sağLamdır , uzun ömürLüdür , az yakar , honda kaLitesi var yedek parçası rahat buLunur , servis feLan öLe uzar gider kısaca güzeL bi motosikLet. Kötü yanLarı tipi ve bence cokda iyi kaçmıyor ama idare eder 125cc oLsaymış daha iyi oLurdu bence. Kısaca paranın hakkını verir.

Alıntıları Göster
    Activa iyi motordur. Kullandım. Sürüşü yol tutuşu pek rahat. Benzin az yakıyor. Sessiz. Vibrasyon yok denilecek kadar az. Sağlam ve kullanışlı. 9bg ve 110kg olmasına rağmen yeterince attack ve hızlı. Yeni başlayanlar ve başlayacaklar için iyi bir motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentinal

Activa iyi motordur. Kullandım. Sürüşü yol tutuşu pek rahat. Benzin az yakıyor. Sessiz. Vibrasyon yok denilecek kadar az. Sağlam ve kullanışlı. 9bg ve 110kg olmasına rağmen yeterince attack ve hızlı. Yeni başlayanlar ve başlayacaklar için iyi bir motor.

Alıntıları Göster
    Kendim Honda.Cbr.600rr kullanıcısıyım bi arkadaşımda honda activa vardı geçenlerde (1-2 ay kadar) paraya sıkıştığı için ucuza satıyodu ayak işlerini yürütmek amacıyla aldım ve çok memnunum büyük motosikletle yakın mesafe iş peşin'de koşulmuyo

Motosiklet 4 zamanlı olup diğer scooter'lere nazaran kuvvetlendirilmiş hava soğutmalı tek silndir...
    Motosiklet dünyasına ilk girişinse sen şimdi üstünden inmessin

Yakıt olayına gelince 6 litre yakıt alıyo hesap olayına pek girmedim ama deposu 16 YTL'ye falan fulleniyo ortalama 150-160 km yol gider
    100.5 kg ağırlığında Yol tutuşundan kendim çok memnunum...

Donanim haber'deki bu bölüme pek fazla uğramıyorum eğer Bakım konusunda ve diğer konularda ayrıntılı bilgi istiyosan (akif216_@hotmail.com) Yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: akix

Kendim Honda.Cbr.600rr kullanıcısıyım bi arkadaşımda honda activa vardı geçenlerde (1-2 ay kadar) paraya sıkıştığı için ucuza satıyodu ayak işlerini yürütmek amacıyla aldım ve çok memnunum büyük motosikletle yakın mesafe iş peşin'de koşulmuyo

Motosiklet 4 zamanlı olup diğer scooter'lere nazaran kuvvetlendirilmiş hava soğutmalı tek silndir...
    Motosiklet dünyasına ilk girişinse sen şimdi üstünden inmessin

Yakıt olayına gelince 6 litre yakıt alıyo hesap olayına pek girmedim ama deposu 16 YTL'ye falan fulleniyo ortalama 150-160 km yol gider
    100.5 kg ağırlığında Yol tutuşundan kendim çok memnunum...

Donanim haber'deki bu bölüme pek fazla uğramıyorum eğer Bakım konusunda ve diğer konularda ayrıntılı bilgi istiyosan (akif216_@hotmail.com) Yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    honda güzel motor ama neden f beat modelini almıyosun çok az bi fiyat farkı var ve daha gösterişli aktiva ile aynı aksama sahip sanırım

• bence al bendede var ve acayip saglam.bi kere kaportası metalden.yani motorun her tarafı korumalık.ve benim motora kangda diye bi motor carpmıstı benim motorda çizik yok.ondaysa 80 milyonlık hasar var tank gibi mübarek tank...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saribelacartel47

bence al bendede var ve acayip saglam.bi kere kaportası metalden.yani motorun her tarafı korumalık.ve benim motora kangda diye bi motor carpmıstı benim motorda çizik yok.ondaysa 80 milyonlık hasar var tank gibi mübarek tank...
    çok babo birşey yafffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: apia

honda güzel motor ama neden f beat modelini almıyosun çok az bi fiyat farkı var ve daha gösterişli aktiva ile aynı aksama sahip sanırım

Alıntıları Göster
    Arkadaş haklı arkadaşa katılıyorum.
    Cuma günü; İstanbul Yeniköy Honda Show Room'dan aldığım 0 motorların fiyat listesine göre;

Scooter SCV 100 F Beat in fiyatı: 2.925 YTL
    Scooter SCV 100 Activa'nın fiyatı ise 2.790 YTL

Bu fiyatlara ÖTV ve KDV dahil olup plaka masrafları ve motorlu taşıtlar vergisi dahil değildir, ayrıca bu fiyatlar peşin fiyatlarıdır taksitli fiyatlarında baya bi oynama oluyor.

135 ytl iki model arasındaki fark, modellerin yürüyen aksamlarında ve motorlarında hiç bir farklılık yok ama görüntüleri farklı, beat'ın açık ara bir görüntü ve karizma farkı var. Bencede o kadar meblayı ödedikten sonra aradaki farkı göz önünde bulundurma.

• quote:

Orijinalden alıntı: AS34

Arkadaş haklı arkadaşa katılıyorum.
    Cuma günü; İstanbul Yeniköy Honda Show Room'dan aldığım 0 motorların fiyat listesine göre;

Scooter SCV 100 F Beat in fiyatı: 2.925 YTL
    Scooter SCV 100 Activa'nın fiyatı ise 2.790 YTL

Bu fiyatlara ÖTV ve KDV dahil olup plaka masrafları ve motorlu taşıtlar vergisi dahil değildir, ayrıca bu fiyatlar peşin fiyatlarıdır taksitli fiyatlarında baya bi oynama oluyor.

135 ytl iki model arasındaki fark, modellerin yürüyen aksamlarında ve motorlarında hiç bir farklılık yok ama görüntüleri farklı, beat'ın açık ara bir görüntü ve karizma farkı var. Bencede o kadar meblayı ödedikten sonra aradaki farkı göz önünde bulundurma.

Alıntıları Göster
    HEM AKTİVA HEMDE BEAT'NI kullandım..her ikiside dış görünüş hariç motor aynı..hatta aktiva ile bir kaç kez epey kaporto kısmına zarar vedim..iyi bir boyacıda komple boyattım..aynı araba gibi saç olduğndan.. 10,000km.de sattım.vede çok beğendiğim 2, EL 1500 lm..de geçen yıl BEAT, aldım..birde yanlarını koruma demir taktırdım..bazen zevk için yıkadıktan sonra karşısına geçip,güzelce zevkle serediyorum.. şuan alalı 16 ay oldu 9000km.de..her 1000,de serviste yağını değiştiririm..bakımlarınıda ..açıkçası çok memmnunum....tek kafama takık , jantların aliminyum olmamması...alırsan şindiden hayırlı olsun.. ben memnunum.işimide görüyo.........sakın kasksız binme.........

• quote:

Orijinalden alıntı: 81DZC181

HEM AKTİVA HEMDE BEAT'NI kullandım..her ikiside dış görünüş hariç motor aynı..hatta aktiva ile bir kaç kez epey kaporto kısmına zarar vedim..iyi bir boyacıda komple boyattım..aynı araba gibi saç olduğndan.. 10,000km.de sattım.vede çok beğendiğim 2, EL 1500 lm..de geçen yıl BEAT, aldım..birde yanlarını koruma demir taktırdım..bazen zevk için yıkadıktan sonra karşısına geçip,güzelce zevkle serediyorum.. şuan alalı 16 ay oldu 9000km.de..her 1000,de serviste yağını değiştiririm..bakımlarınıda ..açıkçası çok memmnunum....tek kafama takık , jantların aliminyum olmamması...alırsan şindiden hayırlı olsun.. ben memnunum.işimide görüyo.........sakın kasksız binme.........

Alıntıları Göster
    valla hoca aktivanın motoru çok güçlü amaşekli berbat geçenlerde bir arkadaşınkini kullandım deli kaçıo önümü kaldıriim dedim gaza fazla yüklenmişim motor havaya kalktı arkada çanta vardı da motor altımdan fırlamadı ama feci bir motor

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_1905

valla hoca aktivanın motoru çok güçlü amaşekli berbat geçenlerde bir arkadaşınkini kullandım deli kaçıo önümü kaldıriim dedim gaza fazla yüklenmişim motor havaya kalktı arkada çanta vardı da motor altımdan fırlamadı ama feci bir motor

Alıntıları Göster
    arkadas tipe onem vermiyosan al ama tipe onem veriyorsan beat al ikisi de ayni motor ozelliklerine sahip sadecetipi aynı degil ve beat ın kaportası plastikden....

• ve de sana bi nasihat uzun yolda rampada gaza fazla yoklenme kayış fazla ısındıgı zaman balatalardan kacırıyor ve cekişi azalıyor dik rampada 30 ,40 ı gecme.bu activa için eksi bi özellik degil yanlıs anlasılmasın tum kayıslı motorlarda aynı sorun var.bu sorun yuzunden activa mı bi zincirli motorla degiştircem sizce ne kadar eder ha bi de gorunusu diğer activalara gore cok daha guzel ne dersiniz ne kadar eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saribelacartel47

ve de sana bi nasihat uzun yolda rampada gaza fazla yoklenme kayış fazla ısındıgı zaman balatalardan kacırıyor ve cekişi azalıyor dik rampada 30 ,40 ı gecme.bu activa için eksi bi özellik degil yanlıs anlasılmasın tum kayıslı motorlarda aynı sorun var.bu sorun yuzunden activa mı bi zincirli motorla degiştircem sizce ne kadar eder ha bi de gorunusu diğer activalara gore cok daha guzel ne dersiniz ne kadar eder?
    ben de inşallah activa alacağım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johndazake

ben de inşallah activa alacağım arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    forumu hortlatmak gibi olmasın ama.

yazmadan edemicem. beat ile activa arsında sadece kaporta sac farkı var yazılmış

bu bence çok ciddi bir fark. sac olan tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ticaretisyen

forumu hortlatmak gibi olmasın ama.

yazmadan edemicem. beat ile activa arsında sadece kaporta sac farkı var yazılmış

bu bence çok ciddi bir fark. sac olan tabiki

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu sıralar honda scoter alacağım.beat mi aktiva mı karar veremedim.aktiva kaportası saç olduğu için tercih etmek istiyorum.tip olarak beat iyi.kullanışlılık olarak aktiva iyi gibi...ne dersiniz.fiyatları aşağı yukarı aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver07

Arkadaşlar bu sıralar honda scoter alacağım.beat mi aktiva mı karar veremedim.aktiva kaportası saç olduğu için tercih etmek istiyorum.tip olarak beat iyi.kullanışlılık olarak aktiva iyi gibi...ne dersiniz.fiyatları aşağı yukarı aynı..

Alıntıları Göster
    ya bende çok düşünüorum dier modellerde var ama gönlüm gene hondadan yana ya ne bilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

ya bende çok düşünüorum dier modellerde var ama gönlüm gene hondadan yana ya ne bilim..

Alıntıları Göster
    Motorsiklet bölümü varken niye burasını kullanıyorsunuz ki arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Motorsiklet bölümü varken niye burasını kullanıyorsunuz ki arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Burası Piskilet yeri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Burası Piskilet yeri değil.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ben 2004 mart ayında almıştım activayı.Gerçekten çok sağlam bir motor şimdiye kadar yağ değişimi hariç hiç arıza yapmadı.Tipi biraz hantal gibi ama siz onun iyiliğini kazada anlıyorsunuz.Yuvarlak hatlı olduğu için kazada iç aksama hiç zarar gelmiyor.Şehir içi binmek için üstüne motor tanımam.Ama uzun yolda yorucu çok zıplıyor.Ben de uzun yol için yamaha 125 ybr aldım.İkisinden de çok memnunum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.