Bildirim
honda almak istiyorum
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar yakın zamanda ellegans otomatık alnmayı duşunuyorum. 0 araç alırken motorlu taşıtlar vergısını bızmı oduyoruz yoksa fıatın ıçındemı olması lazım gelır ......yakın zamanda honda ellegans otomatık alan arkadaşlar fıatlarını bıldırse çok muteşekkuır olacağım -
quote:
Orjinalden alıntı: wolphin
slm arkadaşlar cebimde 10.000 ytl para var ve honda almayı düşünüyorum eski modellerinden
hangisini tavsiye edersiniz bu fiyata
tek korktuğum şey yedek parça sorunu ve bana masraf çıkarıp çıkarmıyacağı
bilgilerinizi paylarşırsanız sevinirim
o paraya honda alma . -
quote:
slm arkadaşlar cebimde 10.000 ytl para var ve honda almayı düşünüyorum eski modellerinden
Ben olsam palio alırdım hem masrafı düşük olacaktır hemde parça vs kolay bulunacak ve fiyatları ucuz olacaktır -
İşte sana 10bin YTL'ye alabileceğin arabalar için bir link:
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=5940&p=6&rid=4369 -
quote:
Orjinalden alıntı: aklım onda
arkadaşlar yakın zamanda ellegans otomatık alnmayı duşunuyorum. 0 araç alırken motorlu taşıtlar vergısını bızmı oduyoruz yoksa fıatın ıçındemı olması lazım gelır ......yakın zamanda honda ellegans otomatık alan arkadaşlar fıatlarını bıldırse çok muteşekkuır olacağım
Bayiden bayiye değişir..kimi ödüyor kimi size yüklüyor..pazarlığını yaparken sorki sonra canın sıkılmasın. Elegance otm 43000 ytl liste fiyatı..çokta fazla pazarlık şansı pek tanınmıyor 4-5 ay öncesine göre.birde zaten ağustosun ilk 17 günü üreitimi yok fabrikanın..arabada bol değil yani:) -
ayrica hangi vergi var acaba onuda bize odetmesinler tasit alim satim vergisi filan......... arac alim icin yalnis zamanmi sizce civic icin agustos 17 sonrasi drum nasil olur otv de artistan bahsediliyor son drum nedir tesekkurler -
son durum kimse sesini çıkarmadı
paşalar gibi vergi farkı alınacak demektir.
ne zaman yürürlüğe girer ne zaman galeri öder satış sırasında öğrenmek lazım.
bence -
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
quote:
o paraya honda alma .
ben bir honda hayranıyım 92-93-94 si ler hemen hemen buna yakın fiyatlarda ama temizini bulmak çok zor
hı bide palioya bin diyen arkadaşa bir cvp ona bineceğime eşşeğe ters binerim daha iyi
-
Arkadaşlar, MTV, plakası çıkmış araç için ödenir. Bayii, plakayı çıkartınca artık araba sizin ve vergisi de size ait. Ama kelime oyunları ile insanları kandırmak kolay. Bayii, anahtar teslim fiyat çekerken bunun içinde MTV zaten var. Sizden peşin peşin almış oluyor. Ayrıca plaka, ruhsat,trafik sigortası masraflarını da almış oluyor.
Mesela diyorsun ki bayiye:" arkadaş 38.000 veririm hiçbişeyine karışmam" Ama tüm vergi ve masraflar bunun içinde zaten. "accık daha indirim yapsan?" diyorsun, bayi de sana " o zaman MTV'yi sen öde 400 kaat daha ucuza veriim" diyor. Neticede sen arabayı 37600'e aldım diye sevinsen de kendin MTV yi kuzu kuzu gidip ödüyorsun ve sana yine 38bine geliyor araba.
Siz bayi olsanız sattığınız arabaların MTV-plaka-ruhsat-trafik sigortası masraflarını cebinizden verip kardan zarar etmek istermisiniz hiç? Onlarca, belki birkaç yüz arabanın bu kadar masrafını hangi akıllı bayi göğüsleyebilir ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 14 Temmuz 2008; 12:40:34 >
-
Yukarıdaki mesajı biraz düzelteyim:
Bayi adınıza faturayı kesince tüm vergiler ve masraflar size ait: KDV,ÖTV,Plaka,Ruhsat,Trafik Sigortası,Kasko.
İsterseniz, hiçbir vergi ve masraf ödemeden 25bine elegance alıp bir garaja turşusunu kurabilirsiniz. Trafiğe çıkamazsınız. Televizyon almış gibi olursunuz. -
96-97 honda euro civic alabilirsin 10bin ytl ye araç full parça sorunu yaşıyabilirsin bi nebze temizini bulursan kaçırma çok rahat edersin. honda motorunun farkını yaşamanı tavsiye ederim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X