Şimdi Ara

Honda CBR250R (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sıralar cbr den sesler gelmeye başladı. şansız bedevi gibi beni buluyor.
    6000 devir civarı motorun içinden demir demire çarpıyor. delon demirci dükkanı gibi. uffffffff ya.
    serviste anlamıyor. garantisi var diyor ama motoru kurcalatmak civatalarda iz gibi olaylar canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbr250r

şu sıralar cbr den sesler gelmeye başladı. şansız bedevi gibi beni buluyor.
    6000 devir civarı motorun içinden demir demire çarpıyor. delon demirci dükkanı gibi. uffffffff ya.
    serviste anlamıyor. garantisi var diyor ama motoru kurcalatmak civatalarda iz gibi olaylar canımı sıkıyor.

Dediğin çekiçleme - metalin metale vurması vuruntunun belirtisidir. Yakıtın oktan sayısı düşükse veya yakıta solvent karışmışsa vuruntu oluşur.

Bir de sıkıştırma oranı çok yüksekse olur.Örneğin yanma sonu eksoz sübapları geç açılıyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remote control -- 2 Şubat 2012; 19:27:19 >
  • Gençler hortlatmak gibi olacak ama, 9500 TL fiyata, budnan iyi alternatif bulamadım ben, burgman uh 200 alayım derken cbr neden düşünmeyeyim oldum 10800 TL fiyatı görünce. Hem ileride 600-1000 cc'ye geçebilmek için bahanem olur diye düşündüm. Sizce 10000 TL ye cbr 250 den iyi bir alternatif var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Gençler hortlatmak gibi olacak ama, 9500 TL fiyata, budnan iyi alternatif bulamadım ben, burgman uh 200 alayım derken cbr neden düşünmeyeyim oldum 10800 TL fiyatı görünce. Hem ileride 600-1000 cc'ye geçebilmek için bahanem olur diye düşündüm. Sizce 10000 TL ye cbr 250 den iyi bir alternatif var mıdır?

yok
  • Cbr250 güzel motorlardan.Sınıfında ki ninja 250r daha seri motor olmasına karşın cbr 250r daha az yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Cbr250 güzel motorlardan.Sınıfında ki ninja 250r daha seri motor olmasına karşın cbr 250r daha az yakıyor.

Çok pis fark attı ninja beklemiyordum o kadar olacağını

• bende almayı düşünüyorum cbr250 ama sahibinden de baktım millet daha doğru düzgün binmediği hatta bayiden eve kadar getirdiği motoru satılığa çıkarmış. altın elbiseli adamın yorumlarında bir olumsuz bişi belirtmedi. sizce neden millet satıyo bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_a

bende almayı düşünüyorum cbr250 ama sahibinden de baktım millet daha doğru düzgün binmediği hatta bayiden eve kadar getirdiği motoru satılığa çıkarmış. altın elbiseli adamın yorumlarında bir olumsuz bişi belirtmedi. sizce neden millet satıyo bunu

Tek mantıklı açıklaması millet başlangıç motoru olarak aldı öğrendiğini düşünüp yüksek hacimli motorlara geçmek için motoru satıyor.
  • 200KM YOL YAPTIKTAN SONRA MI GEÇİLİYORMUŞ BÜYÜK MOTORSİKLETE BEN BİNLERCE KM YOL YAPMAMA RAMEN KOLAY KOLAY GEÇEMEDİM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

200KM YOL YAPTIKTAN SONRA MI GEÇİLİYORMUŞ BÜYÜK MOTORSİKLETE BEN BİNLERCE KM YOL YAPMAMA RAMEN KOLAY KOLAY GEÇEMEDİM....

Eğer lafınız banaysa mesajımı dikkatli okursanız öğrendiğini düşünüp demişim.
  • bi arkadaşta kanuni racer 200 tavsiye etti. cbr 250 parasına bineceğin motorun yanına yedek parça niyetine 2 tane daha motor alırsın dedi :) matematiksel olarak doğru
  • alacak arkadaşlar dikkatli olsun. ben alıp sattım. tavsiye etmem.
    benim gibi madur çok hep satıyorlar. motorda 5500 devirde ses var.
  • cbr250r isimli arkadas motosiklet sitelerinden birinde acun0 adlı arkadaşı anımsattı bana
    o arkadasın ısı gucu bu motoru kotulemektı

bende 125 ı var
    tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

cbr250r isimli arkadas motosiklet sitelerinden birinde acun0 adlı arkadaşı anımsattı bana
    o arkadasın ısı gucu bu motoru kotulemektı

bende 125 ı var
    tavsiye ederim

ses konusunu yabancı forumları inceledim
    http://www.cbr250.net/forum/honda-cbr250-general-discussion/1110-people-about-buy-cbr250r-3.html
    burdaki tartışmada bu konuyu konuşmuşlar yaşayan var aynı sorunu, belki de cbr250 nin kroniği bu olur kim bilir. cbr 250 kullanan arkadaşlar yorum yazsalar

• Arkadaşlar,

Ben yeni CBR250 aldım. 860 km yol yaptım şu ana kadar ve ilk motorum. Motor problemi vs. sorunların yaşanacağını hiç sanmıyorum çünkü gayet kaliteli bir işçiliği var. Önemli olan doğru yerden benzin almak ve düzenli servis bana kalırsa. Bunlara uyulması halinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılacak bir makinaya benziyor. Bu arada hız konusuna girmek istemiyorum çünkü sonuçta kendisi racing tipi olsa da kullanım amacının bu olmadığını düşünüyorum. Şehirçi kullanım için gayet rahat ve kıvrak. Yakıt ekonomisi konusunda bir yorum yapamayacağım şu an çünkü daha rodajda ve haliyle yakıt tüketimi yüksek.

Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en yakışıklı ve güvenli motorun Honda CBR 250R olduğunu söyleyebilirim. Bir kademe üstü 19-20 bin aralığına fırlıyor. Hazır ÖTV indirimi de varken alın rahat rahat kullanın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremizmir

Arkadaşlar,

Ben yeni CBR250 aldım. 860 km yol yaptım şu ana kadar ve ilk motorum. Motor problemi vs. sorunların yaşanacağını hiç sanmıyorum çünkü gayet kaliteli bir işçiliği var. Önemli olan doğru yerden benzin almak ve düzenli servis bana kalırsa. Bunlara uyulması halinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılacak bir makinaya benziyor. Bu arada hız konusuna girmek istemiyorum çünkü sonuçta kendisi racing tipi olsa da kullanım amacının bu olmadığını düşünüyorum. Şehirçi kullanım için gayet rahat ve kıvrak. Yakıt ekonomisi konusunda bir yorum yapamayacağım şu an çünkü daha rodajda ve haliyle yakıt tüketimi yüksek.

Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en yakışıklı ve güvenli motorun Honda CBR 250R olduğunu söyleyebilirim. Bir kademe üstü 19-20 bin aralığına fırlıyor. Hazır ÖTV indirimi de varken alın rahat rahat kullanın derim.

Herhalde başlangıç motoru olarak aldınız hocam? Tavsiye edermisin hiç motora binmemiş birisine 250 cc motosiklet? Siz hiç düştünüz mü? Yada daha önce eğitim falan aldınız mı?

• Selam arkadaşlar. Bende aldım motoru, ses sorunu derken neyi kastetmiş acaba arkadaş, şu anda yakıt tüketimimi hesaplayacak kadar sürmedim motoru ama rodajda 4.5 lt civarında tahmin olarak. Gayet seri ve şehir içinde yeterli motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Selam arkadaşlar. Bende aldım motoru, ses sorunu derken neyi kastetmiş acaba arkadaş, şu anda yakıt tüketimimi hesaplayacak kadar sürmedim motoru ama rodajda 4.5 lt civarında tahmin olarak. Gayet seri ve şehir içinde yeterli motor.

ses sorunu galiba şeyi diyorsun bu honda cbr250`nin kronik sorunu yanlış hatılamıyorsam 5000 devirden sonra motordan ses gelmeye başlıyormuş.
  • Arkadaşlar ben de başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlar biraz daha anlatabilirse iyi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Arkadaşlar ben de başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlar biraz daha anlatabilirse iyi olur ?

Gönül rahatlığıyla alabilirsin,tecrüben yoksa cbr 125 yeğdir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.